Nadštandard na Antolskej

dedena
9. máj 2012

Mate skusenosti s nadštandardmi na Antolskej? 🙂 Porodny box ako aj izba na šestonedeli 🙂
Budem rada ak mi napišete niake vaše osobne skusenosti, alebo postrehy 😅 nenašla som tu tuto temu, tak prepačte ak to zbytočne znova spominam..

xlucia
5. jún 2013

@dedena nadstadardny box je zbytocnost, izba na sestonedeli je fajn, ale dostat sa do nej v tom natresku je umenie

patrica8
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
xlucia
5. jún 2013

@patrica8 je od ruky, doktori tam neradi chodia

leporeloo
5. jún 2013

to ze je od ruky je podla mna skor pozitivne 🙂

patrica8
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
xlucia
5. jún 2013

@patrica8 to ta asi bude, ked by si nieco potrebovala a budes musiet dlho cakat. napriklad monitor, ak to potrebuju rychlo, tak ti tam nedaju ale supnu ta na normalnu salu ale platis aj nadstandard. a su tam aj ine veci, ktore su obtiazne

leporeloo
5. jún 2013

@xlucia ak by nieco potrebovala a bolo to vazne iste sa budu obtazovat aj na nadstandardny porodny box... inak pre rychly a co najjednoduchsi porod je najlepsie mat sukromie a pri normalnom porode(cize bez komplikacii) v podstate lekar nemusi byt...

xlucia
5. jún 2013

@leporeloo nebudu. ak bude treba, nebudu sa ta pytat nic a beru tak automaticky k pristrojom.

patrica8
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
xlucia
5. jún 2013

@patrica8 nejde o moj nazor, ale o moje skusenosti. ja som tam uz dva krat rodila. ty si tehotna prvy krat a este si tam nebola ani na poradni 😉

katren
5. jún 2013

@xlucia ale @dedena to uz ma skoro rok uspesne za sebou 😉
treba si sem-tam pozriet aj datum 😝

patrica8
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dai
5. jún 2013

@patrica8 ahoj, tu suhlasim s luciou - moj porodnik je zaroven zastupcom prednostu kliniky na antolskej... rodila som tam 2x - oba razy som mala nadstandartnu izbu kedze je tam viac vyhod, ale box mi moj porodnik sam neodporucil - bola som tam pozriet a stravila som tam aj prvu dobu porodnu...
osobne sa mi tam nejak zvlast nepacilo, ta postel je strasne vysoka a siroka - je k nej velmi zly pristup - ci uz od PA alebo od lekara, nie su tam ziadne pristroje a clovek je tam minimalne monitorovany...
ja som mala oba porody rychle na normalnej sale - ked som rodila bolo mi to jedno kde som, hlavne aby babo bolo zdrave, detto ja...

patrica8
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dai
5. jún 2013

@patrica8 pozri, chod sa tam pozriet a porozpravaj sa s clovekom u ktoreho chces rodit - rozhodni sama... ja som to brala tak ze porod mi je ukradnuty, hlavne aby dobre dopadol - nemam z neho nijake romanticke pocity, neprezivam ho tak ako niektore zeny tu na stranke - pre mna to cele zacina ked sa dietatko narodi ( teda myslim porod ako taky🙂 nie tehotenstvo ) - potom som chcela mat s babom maximalne pohodlie, muza pri sebe, neobmedzene navstevy, stravu na izbe etc. ... a to ti umoznuje nadstandartna izba...
ale ten box... no, vies, na sale mas milion sestriciek a lekarov, ale pokial sa nedeje nic zle tak si v tom boxe sama so svojim muzom ci porodnikom a sestrou, oddelena od ostatnych zavesom, ale zaroven mas pocit istoty ze keby nieco tak v sekunde je pri tebe cely team - mne toto pomohlo pri mojom druhom porode, kedy mal moj syn problemy a museli ho ozivovat - bolo pri nom kopu lekarov a sestier, vsetci sa mu snazili pomoct... a aj pomohli - takze ja apelujem hlavne na bezpecie, pohodlie pri porode mi je ukradnute😉 porodila som inak za 45 minut - ani som nevedela ako, takze ten box by mi ani zato nestal😉

patrica8
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
oliverka
5. jún 2013

Rodila som cez leto na Antolskej v nadštandardnom boxe + pobyt na nadštandardnej izbe. Obe si nemôžem vynachváliť. To, čo tu uvádzate ako nevýhodu, vnímam ako obrovské PLUS. 🙂 Chcela som byť s mužom sama, netúžila som, aby ma stále niekto prezeral a sledoval. PA prišli s prenosným monitorom, zapojili ho a odišli. Potom prišli pre výsledky a odišli. Mali sme súkromie a pokoj, po ktorom som túžila. 🙂 Aj sme sa s mužom zabavili a zasmiali, v sprche som strávila v kuse asi 3/4 hodiny. Keď sme išli do finále, manžel zakričal na chodbu a v priebehu pár sekúnd boli všetci potrební pri nás. PRESNE TAK, AKO SOM POTREBOVALA 🙂
Mimochodom, Dr. Maľová ma tiež od boxu odrádzala, aj PA pri príjme si robili žarty, že chcem ísť na tento box, ale my sme sa rozhodli inak a rozhodne neľutujem! To, že im sa tam zle rodí, je veľmi hlúpy argument 😉
Rodila som aj na klasickom kresle, aj na tom v boxe a zodpovedne môžem povedať, že sa mi rodilo lepšie na tom "neobľúbenom" v boxe 😉 😉 😉
100 € za nadštandardný box bolo veľmi zmysluplne investovaných 😀

patrica8
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
oliverka
6. jún 2013

@patrica8 Tak v tomto prípade je box pre teba ideálny 😉

A nedaj sa odradiť kyslými tvárami PA a lekárov - im ide o pohodlie, tebe o zážitok z pôrodu 😉

martynnka
22. dec 2013

Myslite, ze je na Antolskej moznost po porode ubytovat na nadstandarde aj starsie dieta s manzelom? V noci vela kojim, musim najst porodnicu, kde to pojde...

maznacik007
22. dec 2013

@martynnka nie v ziadnom pripade ti to neumoznia .... je tam inak aj dost natresk na nadstandard .... s takymito poziadavkami treba skusit asi iba sukromne zariadenie Koch

martynnka
22. dec 2013

@maznacik007 dakujem, aspon viem 🙂 Samozrejme, som si to myslela 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre