Myjavská pôrodnica

lulla89
15. máj 2012

Ahojte rodili ste alebo budete rodit na Myjave?

kiko2008
15. máj 2012

ahoj ano rodila som na Myjave celkom sa to tam da 🙂

kacsik
15. máj 2012

@lulla89 ahoj, ja tam idem rodiť, zajtra sa tam chystám na prvú poradňu 🙂
ale inak táto téma tu už je : https://www.modrykonik.sk/forum/porodnice-a-doktori/myjava-a-vsetci-co-sa-chystaju-do-myjavskej-porodnice/

lulla89
autor
15. máj 2012

Ahoj kiko2008 aki boli k tebe ked si rodila? uz sa mi blizi termin porodu tak nech viem co ma caka 😒 ktory doktor bol pri porode?

lulla89
autor
15. máj 2012

@kacsik ahoj ano ja viem ze je uz ta tema ale je stara chcela som vediet nieco aktualne 😉

lulla89
autor
15. máj 2012

@kiko2008 ahoj aki boli k tebe ked si rodila? uz sa mi blizi termin porodu tak nech viem co ma caka 😒 ktory doktor bol pri porode?

kacsik
15. máj 2012

@lulla89 práveže to tam žije stále, píše tam veľa kočiek čo tam nedávno rodili a aj tie čo sa tam chystajú 🙂 a kukám, že máme rovnaký termín, ja mám podľa posledného sona tiež 1.júna, aj keď oficiálny až 12teho 🙂

lulla89
autor
15. máj 2012

@kacsik ok idem sa tam pozriet 😎 ja cakam ze to pride kazdu chvilu ale ze chlapci sa zvyknu prenasat no ved uvidime 😵

kacsik
15. máj 2012

@lulla89 ja sa tiež cítim, že to už pomaly aj príde, ale ešte by som aj tri mesiace prenášala ak by sa dalo 😀 ideš si aj niektorého doktora zajednať ku porodu ?

lulla89
autor
15. máj 2012

aj ja by som este chvilku rada prenasala ma to svoje vyhody neplacka nekaka necika je mu v brusku teplucko vsade chodi so mnou 😝 ale nech uz je na druhej strane vonku lebo funim jak zavodny jezko som unavena a neviem sa dockat kedy ho uvidim popestujem a tak 🙂 nie nejdem necham to na nahodu ty ides?

kacsik
15. máj 2012

@lulla89 no presne 😀 na jednej strane si chcem eše užiť posledné dni ako kinderko a mať svojho bobaka v brušku a užívať si ešte relativny kľud a na druhej by som to už chcela mať za sebou a mař ho už pri sebe 🙂 ja som ako slon, ledva chodím, ledva dýcham, nemožem spař, no des 😀 asi nie, ešte som tam nebola tak ani s jedným nemám osobnú skúsenosť, len primára poznám, operoval mi ségru ale počula som že všetci su fajn tak ešte uvidíme 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre