Musím sa objednať do pôrodnice v Martine?

dena567
9. jan 2013

ahojte prosim vas chcem sa opytatz ci by ste mi vedeli niekdo poradit kedze som z TN a vybrala som si porodnicu Martin treba sa tam aj objednat alebo chodit na niake kontroly???Kedze pochadzam z Trencina???Prosim vas poradte mi dakujem velmi pekne...

jankagun
9. jan 2013

ahoj,ja som sa uz bola objednat,som zo ZV a tiez idem do MT,lenze ja mam planovany CR,neviem ako to je pri spontannom porode.aspon tam zavolaj 🙂

dena567
autor
9. jan 2013

ahoj dakujem ja som tam uz volala ale niako sa mi nevyjadrili...ze staci len prist pred porodom...a mozem sa ta opytat v akom si tyzdni???a bola si sa tam objednat osobne a za kym???vies rada by som vedela postup...dakujem mooooc 😉

anjelik_majka
10. jan 2013

ahoj, ja som syna rodila práve v MT. dôvod jednoduchý, mala som tam rodičov, a počula som dobré odozvy. Keď som sa tam bola pýtať, povedali mi, že tam stačí prísť, keď budem mať pravidelné kontrakcie. Keď už to vyzeralo, že v ten deň porodím, sadli sme s manželom do auta (bývame 100 km od MT) a išli sme 🙂 chvíľu som pobudla u našich, a ešte v ten deň som skončila v pôrodnici.

anjelik_majka
10. jan 2013

a neber to v zlom, ale zdá sa mi dosť skoro riešiť pôrodnicu v 15. týždni 🙂.
a ešte mi napadlo k téme... Hovorí sa, že posledný cca mesiac pred pôrodom by sa malo chodiť na kontroly do pôrodnice kde plánuješ rodiť, ale v MT mi vtedy (pred takmer 6 rokmi) nič podobné nespomínali....

dena567
autor
10. jan 2013

Ahoj no len namna doktorka gynekologicka tlacila aby som sa o tom informovala...sama mi nevedela povedat ci tam treba chodit na niake kontroly aby som si to pozistovala...takze preto to uz teraz riesim len kvoli tomu ci tam treba chodit na niake kontroly....a este k tomu kedze som aj diabeticka...a dakujem ti velmi pekne...
😉

kobrtko
11. jan 2013

dena, neviem, čo riešiš... ja som síce z okolia MT, no viem, že keď si z iného mesta, tak nič hlásiť nemusíš... veď koľké maminy sú náhodou v nejakom meste a porodia práve tam... vziať ťa musia hocikde. Ani v Mt z toho nerobia vedu. Ja som porodila v 30. týždni, nijaké vopred ohlasovačky a pod. nemuseli byť, tak neboj 😀

dena567
autor
11. jan 2013

dakujem ti velmi pekne 😉

wenka25
13. feb 2013

netreba sa tam objednavať nič,ale da sa tam chodit posledny mesiac na monitor.ja som chodila na mo itor do Žiliny ku svojmu gynekologovi a ked ma doma chytili bolesti šli sme do MT.vobec neriesili odkial som...a su tam za prirodzeny porod,ked mas termin a este sa neotvaras a nemas kontrakcie poslu ta domov.žiadne vyvolavacky aby si nasilu odrodila.a hlavne si mozes zaplatit epiduralku.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre