Ahojte, zaujíma ma váš názor na Mudr Jányho pri pôrode. Ako gynekológ je úžasný, len by som chcela vedieť aké s ním máte skúsenosti pri pôrode.
je to najlepsi lekar na svete keby nebolo jeho dodnes nemame nase vytuzene dievcatko Laurinku dnes ma 1,5 roka a som velmi rada ze ju mam pekne sa onas staral hocijaky problem bol mohla som mu zavolat a on hned poradil a pomohol patri mu velke DAKUJEM 🙂
@blondes112 To som velmi prekvapena z tvojej odpovede, mna viackrat operoval a aj po operacii za mnou chodil ci sa citim dobre a podobne. Co sa tykalo starostlivosti, u ziadneho lekara som nevidela vacsi zaujem o pacientky ako u neho a to uz mam par hospitalizacii za sebou...
ja osobne som sa este nestretla s horsim lekarom ako je on, vraj je sice odbornik, ale spravat sa k ludom nevie, zazila som ho viackrat a ani jedna dobra skusenost, hlavne, ked nema naladu, alebo sa mu nechce... ale pocula som, ze ked je zazmluvneny, tak sa "spravat" vie
Mna osetroval po potrate. Mam na neho velmi dobre spomienky. Nehral sa na jemneho, ale bol velmi empaticky a snazil sa ma utesit, ked som plakala. Vysvetloval mi dovody skorych potratov a ze nemam plakat, lebo toto uz zazil a o par mesiacov uz tej babe odrodil dvojicky.. Celkovo na lekarov vratane prednostu a primarky mam len dobre spomienky (nebola som protekcna, ani som nikomu nic nedala aby bolo jasno). Mala som neukonceny spontanny potrat, ale rozhodli sa dat malemu sancu a cakali na kyret az 3 dni. Viem, ze potrat nie je porod ☹ ale laskavy pristup lekarov je tu asi este dolezitejsi ako pri porode.
Aj ja som rodila s doktorom Janym, je velmi sikovny, nastrih sil rychlo,aj ked bez umrtvenia . Aj mi ho urobil dost velky,ale nastastie sa zahojil a mam iba jazvicku ako spomienku :oi)) pri porode bol razny, nemal zbytocne reci a moju tesnepredporodnu hormonalnu slzavu chvilku,ked som ho prosila,ci nejdeme na cisarak {lebo sak mi prislo,ze ako ja trpiim uz a to som za 10 minut porodila normalne{ prezil s usmevom a jednu mi nevrazil,ako by som ja sebe asi na jeho mieste :o)))
nezažila som MUDr. Jányho pri pôrode. Ale počas 5 mesiacov čo som bola v nemocnici dával na mňa pozor a nakoniec sa mi narodil náš Maťko. Zašíval ma, aby som nepotratila. Keby nebolo jeho tak nemáme syna. Vôbec som mu nič nedala a aj napriek tomu bol úžasný. Má zvláštny zmysel pre humor, ale je dobrý odborník. A aj napriek tomu aký je , je aj empatický. Nič neprikrášľuje, ale ani nezveličuje.
Keď budem druhý krát tehotná idem k nemu. 🙂
jeho paciantka som uz 3 roky, ako som k nemu zacala chodit tak mi vsetko vysvetlil na co som sa ho opytala, a teraz v juni ma odrodil cisarskym rezom. Nedam na neho dopostit. Vzdy ma vedel upokojit a poradit.
@cabanova25 mozem sa opytat kvoli comu si mala sekciu? Ja mam termin v decembri a tiez ho chcem mat pri porode... 🙂
zo zdravotnych dovodov..... v 14. tyzdny mi robil serklaz a preto som musela ist cisarskym. aj rez mam pekny...s nim som velmi spokojna a nemenila by som ho.....
Nemáte niektorá z Vás na neho kontakt? Prosím Vás nie kontakt do súkromnéj ambulancie Medikoplex.
Ahojte baby, mozem sa spytat mali ste ho niektora aj zazmluvneneho pri porode? neviete kolko si pyta za porod? viem ze manazment gravidity je 350. len keby som ho chcela ako porodnika tak kolko si cca vypyta?
Dakujem 🙂
Ahojte 🙂 Dr. Jányho by som chcela pri pôrode, takže by bolo asi dobré k nemu chodiť od 36tt na poradne. Neviete či si niečo pýta aj za paradňu a koľko u neho výjde pôrod? Ďakujem 😉
Doktora Janyho odporucam, je to mily doktor s ludskym pristupom a ked treba vsetko povysvetluje.
@vver0nika 500€
@popuska 500 € porod, poradňa 350 €, prvé vysetrenie 70, kontrola po 6 nedelí 200 € ani som nestihla prah ambulancie, epidural (to uznesenia jemu ale kramarom 135€)
@vver0nika 500€ porod, 350 €starostlivosť v tehu
@zuzka13buki ahoj. písala si tu info o cenníku Jányho a normálne ma to šokovalo... viem, že sa platí za zazmluvnenie (myslela som, že menej ako 500 eur), ale tie ostatné "pálky"? za poradňu 350 eur, prvé vyšetrenie 70 eur... a ešte na Kramároch? či to má cenník v nejakej súkromnej ambulancii? resp. majú také cenníky všetci na Kramároch? lebo na to asi nemám...
@librarian Nie, to je u neho.. sukromna ambulancia.. Jany ma nakoniec aj odrodil.. a poviem vam.. dala som mu vsetky peniaze lebo som mala velke komplikacie a takmer som prisla o babatko niekolko krat pocas tehu a isla som Cisarskym a este aj tam som mala komplikacie.. odchadzala som na stole.. a on to vsetko uhral a aj malinka sa narodila a nedychala a este aj to aky bol pohotovy a vsetko to proste dal.. malinka ma dnes 9 mesiacov.. ja som zdrava ona je zdrava.. po tomto mi uz len ostala jazva ktora sa tiez krasne hoji.. a naozaj sa o mna doteraz vzorne stara.. ak mam nejaky problem napisem na viber alebo sms a okamzite mi odpovie,,
@popuska ďakujem za odpoveď. 🙂 čiže tie sumy sú z jeho súkromnej ambulancie (tuším v Stupave či kde), nie na Kramároch? na Kramároch sa u neho platí iba za zazmluvnenie? čítala som o ňom iba samé ódy, preto o ňom veľmi uvažujem. len tie tu spomínané sumy ma zarazili - nemala by som na to. no ak to na Kramároch neúčtuje, tak za ním asi pôjdem.
ja som vravela tiez ze na to nemam.. ma velmi ludsky pristup.. zaplatila som 70 euro a potom tych 350 euro som mu platila po castiach na ucet kazdy mesiac nieco.. potom som porodila a zase som mu povedlaa pred porodom ze mu to nemozem dat naraz a ze ci mozem splacat.. povedal ze ok.. raz som doniesla 100 euro.. raz 200.. a tak..
s nim za zatvorenymi dverami sa da fakt super.. len pozor, netreba pocuvat tu recepcnu co tam ma.. ona po mne stale vrieskala za peniaze kazdy krat co som tam prisla.. potom ked som sa porozpravala s nim ze fakt na to nemam naraz a ze mi otravuje zivot ta recepcna tak sa zasmial povedal ze ona je taka a ze si ju nemam vsimat potom jej povedal ze uz je vsetko vybavene.. a odvtedy ma max. pozdravi.
naozaj ho odporucam.. velmi!
ano je to tu v Stupave, cez Kramare si ho mozete podla mna zazmluvnit za 300 euro kebyze chodite inde na poradne a potom uz len dojdete na kramare a poviete im ze chcete Janyho pri porode... ale tak som to neskusala..
@popuska som z Bratislavy a hľadám len pôrodníka (gynekologičku mám dobrú - v Ružinove). takže aj kebyže tie peniaze mám, nechcelo by sa mi chodiť do Stupavy. skúsim sa teda k nemu objednať na Kramároch. ak tam má tie štandardné poplatky ako všetci ostatní pôrodníci, tak to bude ok. 🙂
@popuska ďakujem ti. dúfam, že to čoskoro už poriešim. tiež ma zaujíma, že kedy budem rodiť, keďže to asi bude iný termín ako oficiálny termín pôrodu... všetci sa na to furt vypytujú, že kedy rodíš a ja že neviem. 😀 a aj do roboty to bude treba dať vedieť, kvôli nástupu na materskú. tak hádam čoskoro zistím. 🙂
no tak to si zozen porodnika.. ale inak ak chces tak vsetci porodnici na kramaroch su super.. tak aj uvazuj nad tym ze mozes este aj tych 300 euro usetrit ak si nezabookujes nikoho
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Nikto z vás nemá skúsenosti s doktorom Janym pri pôrode? 😕