Ahojte. Chceme sa opýtať či mal niekto tu "česť " rodiť pri mudr. Zelený? Aké máte S ním skúsenosti? Lebo ja osobne asi najhoršie aké sa dá. Neodporúčam ho nikomu. Toto čo som si ja prežila kvôli nemu je strasné. Cy pros bol S ním na zaplakanie A po pôrode ani nehovorím. Napíšem viac, len tu prosím napíšte., ktoré S ním máte akukolvek skúsenosti. Ďakujem
Ahojte, ja som sa len nedávno dozvedela,ze tam taký lekár je. No zatiaľ som nič dobré naňho nepočula.V decembri mám termín,tak musím asi niečo vymyslieť. Lebo nerada by som zažila dvojnásobnú traumu..
Prosím ťa napíš trochu bližšie o tvojej skúsenosti, tiež budem rodiť vo februári tak by som chcela mať všetky info o doktoroch a čo ma čaká, keďže doteraz boli všetci lekári a pôrodné topka
Ahoj prosím ťa napíš viac o tvojej skúsenosti, ja tam chcem ísť rodiť vo februári tak nech som poinformovaná.....Ďakujem...
Prepáč , nejak som prehliadla ze si mi písala. A nechcem tá radšej strašiť 😦Budem dúfam, že ho neschytas. A čo môžeš spraviť čo ti S ním pomôže je to, ked budeš mať niekoho pri pôrode. Lebo on krycí po ženách A poviem že veľmi. Po mne nekrycal, mala som priateľa pri pôrode A o ostatných veciach sa zatiaľ ešte nevyjadrujem.
@lenkamedulienka33 a ako vyzerá? Starý či mladý?
Pocula som ze porodnica v SL uz nie je to co byvalo.pravda neviete?
Ahojte dievčatá. Chcem len povedať, že jedna zlá reklama je horšia ako 1000 dobrých, ale ja mam s p. MUDr. Zeleným len dobré skúsenosti, o ktoré sa chcem s Vami podeliť. Tiež mi vravel kažý, že počuli, že nie je dobrý, ale to len počuli...Mňa p. Zelený rodil a nemôžem povedať 1 krivé slovko. Celý čas mi ešte aj na vzdychárni pomáhal aby sme to mali čo najskôr za sebou plus keď som už bola na pôrodnej sále, tak sa ma spýtal či som cvičila s balónikom. Ja som s ním cvičila tak pôrod automaticky robil bez nástrihu aby zranenia boli čo najmenšie, čož aj boli. Bolesti som mala minimálne a ešte mi aj odporučil čo a ako po pôrode aby to najmenej bolelo a oplatilo sa ho poslúchnuť. Prístup z jeho strany bol super, bol milý a dokonca zavolal manžela ku mne už do vzdychárne kde so mnou trávil čas od začiatku až dokonca 🙂
Áno je pravda, že veľa záleží aj na spolupráci so ženami a keď tam budú vystrájať ako najaté tak sa ani nečudujem, že ich musí nejako usmerniť. AJ doktor je len človek nie je Boh takže treba chápať určité veci. Aj čo sa týka ostatného personálu, bola som veľmi spokojná s prístupom ku mne aj ku bábätku, bez jedného krivého slovka.
Toľko z mojej strany baby, netreba počúvať somariny, ale treba spolupracovať s lekárom a všetko bude oka. Aj vy budete v pohode aj on 🙂
Prepáč emilia, ale ja som tam nevystrajala ako najatá. Všetko som robila , čo mi povedali. Ja mám s ním veľmi zlú skúsenosť A nikto ma o tom nepresvedči!
Tak to je mi ľúto potom, že máš takú skusenost...Hlavne, že už je všetko oki 🙂
Ked to je ten Zeleny co odisiel zo Snv a robi aj v Pp aj v Lubovni tak dakujem pekne.Neodporucam ist nikomu k nemu
Áno je to presne ten Mudr.
@lenkamedulienka33 nechapem ako on este moze robit porodnika.Babatku v Pp porodnici pri porode stlacil oblicku a to nasledne dostalo krvacanie do nadoblicky pretoze zle odrodil mamicku,nenastrihol ju ani....v snv sa babo skoro udusilo pupocnou snurou a to nehovorim o tom ze nevie sit a poriadne odrodit.Namysleny,nagelovany frajerik nebyt jeho otecka neskonci ani vysoku skolu lebo je taky odbornik ze na vyske 2x prepadol,moj prvy syn sa skoro vdaka nemu udusil kvoli hypoxii lebo je to proste debil a nie lekar
Noo ja mam tiež s ním veľmi nepríjemné zážitky. Chala bohu môjmu syncekovi nijako neublížil. A toto všetko čo sa ja o ňom dozvedám, tak to tiež fakt nerozumiem čo tam on robí !!! Neskôr možno napíšem moje skúsenosti, zatiaľ o tom nechcem rozprávať 😉
Zienky, velmi ma mrzi ze mate zle skusenosti no obcas sa veci skomplikuju a nie vzdy to dr. ovplyvni. Ako napr. moj porod, ale nie to som chcela... Ja osobne mozem len v dobrom o dr. Zelenom. Pocas tehotenstva som mala viacero problemov a ako jediny z dr. pristupoval ku mne ochotne a vzdy mi nasadil spravnu liecbu, snazil sa ma ukludnit a vysetrit pre moj pokoj aj mimo standardnych ordinacnych hodin. Aj ked som ho zial nemala pri porode mozem povedat ze aj vdaka nemu mam dnes krasne zdrave dievcatko 🙂
Bolo to síce dávno čo som pri ňom rodila,ale nemôžem si sťažovať na dr.Zeleného.Od začiatku až do konca pobytu v nemocnici bol ústretový,milý a vždy mi pomohol aj po pôrode.Bola som z iného okresu a on jediný bol ochotný ma zobrať na pravidelné vyšetrenia aby som nemusela dochádzať 150km k svojmu dr.Ani raz na mňa nekričal a ako vystresovanej mamičke mi vždy všetko vysvetlil.Kôli tomu som ho chcela aj pri pôrode a neľutujem.Ak by som ešte niekedy čakala bábo,tak rodiť jedine k nemu.
@lenkamedulienka33 Ahoj Lenka, uz nejaky cas ma MUDr. Zeleny ambulanciu v Poprade, ktoru prebral po MUDr. Adamkovicovej, a tak som sa u neho ocitla aj ja. Otehotnela som po umelom oplodneni v Kosiciach vo februari 2021 a kedze bol mojim obvodnym gynekologom, tak som presla do jeho starostlivosti. Jasne som sa ho vo februari pytala, ze co potrebuje vediet k mojej nastavenej liecbe a k liekom, ktore mi odporucali v centre asistovanej reprodukcie. Pytal sa len na nepodstatny dodatocny liek. Jeho ulohou bolo dalej mi manazovat celu liecbu a postupne vysadit dane lieky. Cely prvy trimester mi liecbu vobec nemenil, tak mi to bolo divne, preto som volala do centra asistovanej reprodukcie a pytala som sa, ze ci vlastne Zeleny postupuje spravne. V centre boli sokovani, preco som stale na liekoch v druhom trimestri a okamzite mi lieky kazali vysadit. Evidentne MUDr. Zeleny nevedel moje lieky manazovat a nielen ze mi to nepovedal a nepytal sa na nic v centre, ale nechal ma na liekoch evidentne dlhsie, ako som na nich mala byt. Ked som sa ho pytala v aprili, preco ma neposlal naspat do centra, ked mal pochybnosti o mojej liecbe, povedal mi, ze nie je Doktor House, a ze potreboval od centra presnu schemu vysadzovania liekov....TOTO MI POVEDAL V APRILI, NECHAPEM, PRECO MA PO TU SCHEMU NEPOSLAL HNED VO FEBRUARI???? Radsej riskoval zdravie mojho dietata...okamzite som zmenila gynekologa, pretoze som nemohla zostat pri takomto nezodpovednom lekarovi...strasne, doteraz mam strach, ako dane lieky ovplyvnili moje este nenarodene dieta....NIKOMU TOHTO LEKARA NEODPORUCAM......
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Nepoznám.to je ten nový?