MUDr. Zambová v Michalovciach

monipapa
10. apr 2014

Ahojte žienky,
určite sa to tu už spomínalo, ale dosť by mi pomohli nejaké aktuálne skúsenosti a dojmy z pani dr. Zambovej pri pôrode... po dlhom váhaní som sa predsa len rozhodla rodiť v MI a veľa mojich známych mi odporučilo práve túto pôrodníčku. Mám za sebou prvú predpôrodnú poradňu a zdá sa mi celkom fajn, tak som snáď vybrala dobre. Tie, čo ste pri nej rodili, aké máte skúsenosti? Ďakujem za odpovede 🙂

ggaabbrriieellkkaa
10. apr 2014

ona je super rodila som pri nej dcerku - mala som problem. tehu a vzdy mi aj povysvetlovala veci aby som sa nebala aj v nemocnici ma bola pozriet bola som viackrat hospitalizovana... pocas porodu prisla z prace 2x do nemocnice pozriet ako to ide rodila som 12h cez vyvolavacku a potom tam uz bola stale ... vie pochopit aj bolest je pohotova aj po porode som jej volala na sukromne cislo ak so
m nieco potrebovala vediet .... mozem ti ju len a len odporucit je spojenim profesionality a ludskosti

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre