MUDr. Trška Radomír v Banskej Bystrici

smile333
1. aug 2012

Aké sú vaše skúsenosti s ním ako s gynekológom? Rodila nejaká žena pri ňom? Aký bol? Ďakujem

zkbb
2. aug 2012

Ahoj, s Dr. Trskom mam len pozitivne skusenosti 🙂 , je to moj lekar uz 5rokov. Podla mna je precizny, snazi sa naozaj nic nezanedbat. Kym robil v Roosveltovej nemocnici, tak som si ho zazmluvnila na porod prveho dietata a bol super, konal mimoriadne rychlo, ked nastali necakane komplikacie. Teraz ordinuje v Mammacentre a nie je mozne si ho zazmluvnit na porod, co je podla mna skoda. Ak by to bolo mozne, urcite by som si zazmluvnila aj k druhemu dietatu. Podla mna je prijemny a vie pokecat s pacientkami aj tak "mimodoktorsky". Tiez sa mi paci, ze ak si nie je isty diagnozou, povie to rovno a odporuci dalsieho lekara na konzultaciu. Takze ak zvazujes, podla mna by to bola dobra volba.

ludmilaka
6. aug 2012

@smile333 Super lekár. Môj predchádzajúci bol katastrofa, nechal ma skoro umrieť s mimomaternicovým, skončila som s roztrhaným vajcovodom a brušnou dutinou. Prestúpila som k MuDr.Trškovi a som nadmieru spokojná. Síce ani moje druhé tehu nedopadlo dobre, MA v 9.tt, ale Trška sa o mňa riadne staral. Bola som u neho každý druhý deň a keďže sa mi nedalo odbiehať z práce, prišiel do ordinácie o 18.00.Potratila som na vianoce a on bol stále na telefóne a diktoval čo mám robiť. Veru, zazmluvniť sa nedá, je to škoda. Je to aj kamoškin lekár a tá keď rodila, tak vyvolával sestričkám, až sa smiala. Je to naozaj PÁN DOKTOR.

suz2
6. aug 2012

Ahoj, tiež mám s MUDr. Trškom len tie najlepšie skúsenosti, vždy všetko povysvetľuje, takým ľudským jazykom... nepanikári zbytočne, ale je naozaj dôsledný... a má aj kvalitne vybavenú ordináciu a super sestričku... môžem ho jedine odporúčať. Len škoda, že sa nedá zazmluvniť k pôrodu, ani chvíľu by som neváhala

smile333
autor
7. aug 2012

Baby ďakujem, už k nemu tiež chodím a hneď ste mi aj odpovedali, aj ja by som ho veru brala aj k pôrodu , je zlatý a isto by sa mi rodilo lepšie pri niekom koho už tak poznám. Dnes som bola u iného gynekológa prvý krát, lebo Trška má dovolenku a len som na neho v dobrom myslela, veru nemenila by som ho 😉 A škoda že sa nedá zazmluvniť.... prečo nie? Neviete? Nechce, či nemôže? Asi sa ho budem musieť opýtať ale vidím že výsledok bude taký ako ste mi napísali, škoda. Dík za reakcie, ja to vidím rovnako.

ludmilaka
14. aug 2012

@smile333 A nevieš dokedy má dovolenku? Potrebovala by som za nim skočiť. S tým zazmluvnením....ja som iba začula, keď som bola v nemocnici a všetci si mysleli, že ešte spím po narkóze, že on vlastne robí pre nemocnicu ako externista. Externistom to vraj vyhovuje z toho dôvodu, že sa na nemocku nemusia viazať, čiže môžu si urobiť dovolenku kedy chcú. Bo tam nejaký doktor frfľal, lebo boli akurát Vianoce.

smile333
autor
14. aug 2012

Ahoj, no dovolenku ma v mammacentre do 21.8 - tak mi aspoň hovorila sestrička. A on je zamestnanec mammacentra a chodí rodiť do rosveltky len keď má pohotovosť.

trinity333
29. aug 2012

ahojte, ale ako sa tam objednať, ja sa neviem nikam dovolať ani do medissima ani do mammacentra mne sa jedná o 3d/4d sono boli ste niektorá na ňom? ja som v 23t a už by bolo na čase, ale asi sa dlho čaká... 😉

laurica123
5. okt 2012

ahojte a neviete mi poradit ci by ma zobral ako svoju pacientku aj ked uz som tehotna ci to sa musi starat o vas ten isty dr pocas tehu moja je skvela dr ale mam ju strasne daleko a chcela by som jeho..dakujem

trinity333
7. okt 2012

@laurica123 ja si myslím že zoberie super doktor. Dôsledný, veľmi dobrý pocit z neho...Aj ked som nie jeho paciantka ale keby som bývala v BB tak určite chodim ku nemu 🙂

laurica123
7. okt 2012

@trinity333 jeej dakujem 🙂 🙂 za odpoved takze by bolo asi zbytocne sa ta pytat ako robi poradnu v tehu.. kocky pomozte este nejaka s info

trinity333
8. okt 2012

@laurica123 NO neporadím ti v tomto ja som bola pri ňom na 3D4D sone,,

laurica123
8. okt 2012

@trinity333 tak aspon v tomto mi porad leo tiez by som chcela ist na 3D len neviem ci sa oplati az tolko za to dat penazi u trsku 50e dobre si myslim???a ako dlho ti to robil aj poukazoval???

trinity333
8. okt 2012

@laurica123 Veľmi som váhala, lebo 50E v tejto dobe využiješ na potrebnejšie veci 😉 no neberie si to on, ale nemocnica. Tak ale som išla, lebo som sa len sem dovolala robia to ešte na troch miestach v BB . Boli sme tam všetci traja a bola som tam skoro hodinu, všetko prešiel srdiečko, obličky, mozog...podrobný výklad o všetkom povedal trpezlivo a mohla si sa spýtať na čokoľvek... A samozrejme pohlavie ako prvé, ale mne sa hrozne zle sonuje vnutro, zle to vidno, tak mi nemohol porobiť pekné fotky, tak si ma objednal o týždeň, snáď to bude lepšie, znova som tam prišla a znova som tam bola skoro hodinu, fotočky sa nepodarili super mám ich asi len 7 pár vytlačených pár na dvd... Tak si zváž či ísť alebo neísť... Je to super zážitok a ubezpečí ťa že je všetko v poriadku. Tak asi toľko. Ale najvyšší čas sa je objendať, ked pozerám že si v 22tt , aby ťa zobrali robi to len asi vo štvrtky poobede a len do určitého týždňa... 😉

laurica123
8. okt 2012

@trinity333 no este sa rozhodujem lebo ze v novamede robi dr za 30 e a veru ze vyuzijes aj inak peniaze 🙂 a 50 sa mi zda nehorazne vela za to pytat ved to v blave tolko pytaju..tak este porozmyslam ale dakujem 😀

trinity333
9. okt 2012

@laurica123 a viem ze v novamede ak sa nevidaria fotky, tak zaplatite menej kamoska spravili len 4 PLATILA DESAT E

laurica123
9. okt 2012

@trinity333 no tak uvidime mozno pojdem aj tam ...dakujem 🙂

zuzanitaina40
27. nov 2012

aj ja mam s nim ozitivne skusenosti

majka4585
8. jan 2013

@trinity333 ahoj a nevies kde presne a u koho v novamede jej robili to 4D sono?

kaila1
8. jan 2013

Perfektný lekár a operatér, operoval moju mamu, osobne dohliadol a obehal si výsledky, velmi ludský doktor...Fakt len palec hore... 😉

trinity333
14. jan 2013

@majka4585 bola to doktorka ale viac neviem pomôcť

zumasi
14. jan 2013

@majka4585 ja chodim v novamede ku dr kocajdovej, je tam este niekto iny, ale asi len na jeden dva dni v tyzdni, takze hlavna je tam asi ona 🙂

majka4585
15. jan 2013

@zumasi a aj ona robi to 4D sono?

zumasi
15. jan 2013

@majka4585 nemam s tym skusenost, len mi to napadlo ked ste tu spominali ze nejake take sono sa robilo v novamede tak si myslim ze u nej. ja som take nechcela, chodila som len na klasicke 🙂

katariinka
27. jún 2013

Mozem vas poprosit o prakticky popis toho, na co sa zameriava dr. Trska pocas tohto vysetrenia? Babatko len pozera, alebo sa venuje aj biometrii prip. morfologii babatka? dakujem

jana_plus1
6. dec 2013

Vcera sme boli pri tomto panovi doktorovi Trskovi a bol super. Skontroloval vsetko - chrbatik, hlavicku, vsetky organy, rucky, nozky, komplet vsetko. Dokladne pozeral chrbticu, srdiecko, mozog. Ubezpecil nas, ze dietatko je v uplnom poriadku. Vsetko si zmeral a ukazal nam pohlavie babatka. Malicka sa ale nedala poriadne nasnimat, lebo pred tvarickou mala rucku a tak od nas nezobral ani cely poplatok, ale len taky ako na 2D a napalil nam fotky na DVD. Takze velmi dobra skusenost...odporucam 🙂 Je to velky zazitok, aj pre mna, aj pre manzela.

dotka04
25. okt 2014

Baby, nejaké aktuálnejšie info? Je ešte stále taký "v pohode"? 🙂 A neviete či berie aj nové pacientky?

daniela7481
4. dec 2014

@dotka04 aj mna by to zaujimalo, dufam, ze sa nejaka jeho pacientka ozve....

ondatra2
4. dec 2014

@dotka04
@daniela7481 ja som bola v oktobri sa k nemu prehlasit a objednali ma na januar na prve vysetrenie. Takze berie /ak je to este aktualne/, ale niekde tu som citala, ze az februarove terminy uz davaju.

daniela7481
4. dec 2014

@ondatra2 a mala si rovno svoju kartu? Ci to si on bude pytat od mojho gynekologa. Ja som 2 tyzdne po porode v 20tt potrebujem surne kontrolu a atb ale k mojmu uz nechcem ist, adi by som ho zabila...,, odporucili mi Trsku ale aj tie cakacky u neho ze su brutal.

ondatra2
4. dec 2014

@daniela7481 nie nemala som kartu, len sme spisali so sestrickou zmluvu a kartu bud vyziadaju oni, alebo ju musim ty doniest na prve vysetrenie. Zalezi od pôvodného lekara.
Neviem, ci ta zoberie takto narychlo, skor nie, ale mozno tvoj pripad prehodnotia, mrzi ma, co mas za sebou.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre