Ahoj. Našla som tu jednu tému, ale tá už je staršia, tak predpokladám, že nebudem Vám vadiť, ak začnem novú. Presťahovala som sa do Šale, tak som si musela nájsť iného Dr. Viacerý známi mi ho odporúčali, ale teraz, keď som tehu, už neviem, či to bol dobrý nápad. Som v 6 tt. Zatiaľ som u neho bola len 2x. Raz len si založiť kartu, a po druhý krát, keď som zistila, že som tehotná. Nič mi nepovedal, vôbec nič. Povedala som mu ako sa cítim, no jeho to nezaujímalo, však to je s tým tehotenstvom. Ale to mi už stihli povedať, že nabudúce koľko budem platiť. Máte s ním niekto skúsenosti? Dobré, či zlé ... to je jedno .. len rada by som vedela, aký názor majú ostatný ... Ďakujem vopred.
Ahoj. Chodila som k lekarovi, kt. nestal za nic, ale kym som nemala problemy a nebola som tehotna, tak mi to neprekazalo. Akonahle som otehotnela, hladala som niekoho, komu budem moct doverovat. MUDr Trajanova mi odporucila kamaratka a on ma nesklamal. Presla som s nim uspesne prve tehotenstvo, odrodil ukazkovo mojho syna a teraz sa chystame na dalsi porod v marci. Som max. spokojna s jeho pristupom; nikdy nebol problem s komunikaciou, s vysvetlenim veci; ocenujem, ze radsej si akekolvek drobne podozrenie overi, nez by nieco zanedbal. Musim povedat, ze uz som nejakych gynekologov zazila a medzi babami sa o nich clovek vela napocuva, takze si myslim, ze prave tento je urcite vyssi standard, s ludskym a otvorenym pristupom.
Samozrejme, ak mas pocit, ze s tebou nekomunikuje tak ako si predstavujes, mala by si mu povedat, co od neho ocakavas. Nemyslim, ze by ti nevysiel v ustrety. Ak je to tvoje prve babatko, viem si predstavit,ze mas otazky a obavy a riesis, ci to, co citis, je normalne al. nie.
@alenkababa presne tak. je to o tebe a na tebe. nie je jednoduche najst dobreho lekara. sama uvidis a zariadis sa podla toho. ja som napisala svoju skusenost, to je vsetko 😉 drzim palce!
Ahojte ja k nemu chodim tiez,uz mam deticky väcsie a dalsie neplanujeme.Nato,ze tam idem iba na preventivku,tak musim zaplatit 15 € ,zda sa mi to dost.U nas je iba poobede a podotykam,ze sestricka je klebetnica velka,este stastie,ze je na materskej,ale ze sa tam dlho nezdrzi.Ja uvazujem,ze si najdem ineho lekara
Môj prvý gynekológ, chcela som ho mať aj pri pôrode. Čo sa týka prístupu, áno veľmi milý, veď bodaj by aj nie za tie peniaze čo si pýta za vyšetrenia. Po odbornej stránke v mojom prípade pokazil snáď všetko čo sa dalo. Nespravil počas tehotenstva všetky vyšetrenia. Nezistil počas tehotenstva, že moje dieťa malo určitú fyzickú vadu. Vyvolal mi pôrod napriek tomu, že som nemala ťažkosti, nemala som kontrakcie, nebola som otvorená ale bola som blízko vypočítaného termínu pôrodu. Pán doktor ma pozval na vyšetrenie počas služby, ktorú mal v Galante (vyslovene som mu aj s partnerom povedala, že ak nie sú žiadne komplikácie nechcem rodiť vyvolaným pôrodom), počas vyšetrenia mi bez upozornenia prepichol plodovú vodu a povedal že ideme rodiť, že dieťa už má pôrodnú váhu. Rodila som cca 9 hodín, otvorila som sa na 3,5 cm pri pôrode. Nevládala som dieťa vytlačiť, v poslednej chvíli tam prišla jedna sestra ktorá povedala slová, že dieťa je už dlho bez kyslíka, tak s posledných síl za asistencie sestry, ktorá mi doslova vytláčala malú z brucha som porodila neplačúce modré dieťatko..., ktoré sa im našťastie podarilo oživiť...neskôr som zistenú fyzickú vadu vôbec neriešila bála som sa len aby bolo všetko v poriadku s mozgom a inýmy životnými funkciami... A napriek všetkému pán doktor mal tú drzosť vypýtať si peniaze za pôrod...po tom ako som prišla domov som chcela od pana doktora odísť a osobne som si pýtala moje zdravotné záznamy... povedal že to sa nedáva osobne do rúk, že to odošle môjmu novému gynekológovi, nestalo sa tak, keď som sa opätovne pýtala kde sú moje záznamy... stratili sa... dodnes nechápem čo to malo zo strany pána doktora znamenať, ale za to že moje dieťa je živé a zdravé môžem každopádne poďakovať sestričkám, ktoré boli prítomné...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Ahoj, super sukromna ambulancia ktoru mu niekdo musi zaplatit . Ja si myslim ze nie je to moc dobry doktor ja osobne ked som ostala tehotna som sa prehlasila k nemu kvoli tomu ze ma ordinaciu aj popoludni co mi vyhovovalo kvoli praci ale to som netusila aky horor ma caka, Z testov urobil doslova horor co som nakoniec konzultovala s dvomy dalsimy doktormy ktory ma vysmiali aj za neho. Snazil sa ma prevedcit ze mam tehu cukrovku a preeklamsiu ani jedno nebolo absolutne pravda.Na zaklade toho ma poslal do nemocnice kde som vydrzala 24 hodin a z toho stresu som normalne dostala uz kontrakcie na reverz som odisla a odvtedy som mala konecne kludne tehulkovanie. potom som chodila k dokymu co ma aj pekne odrodil a cele ma to stalo oficialne 0e. Mam kopec kamosiek ktore s nim maju len negativne skusenosti.