MUDr. Stanislav Dušan v Medicentre Hsc v Bratislave

chrumka84
21. feb 2012

Ahojte,

aké máte skúsenosti s týmto centrom a konkrétne s Dušanom Stanislavom? Ja mám z neho dojem, že sa stále niekam ponáhľa a preto nemám dobrý pocit z toho, keď tam som. Mám pocit, že nemá čas odpovedať na moje otázky, je celkom stručný. Tým pádom nemám k nemu dôveru a to mi teraz v tehotnosti chýba :(. Čo sa týka vyšetrovania, tak je ok, nikdy nič necítim.

Centrum ako také je super, mala som tam laparku a všetci boli zlatí a starostliví. Chýba tam síce súkromie pri vyzliekaní, ale kedže nemám pocit, že by tam na mňa niekto čumel, tak mi to nevadí.

Uvítam všetky Vaše názory 🙂

chrumka84
autor
22. feb 2012

Nikto ništ?

jolly84
18. máj 2012

ahoj, je to moj novy gynekolog od januara 2012 - ja som s nim spokojna, ak sa mi nieco nezda tak sa opytam, este sa mi nestalo aby ma odbil. je pravda, ze je rozlietany, ale tak toto zas nevidim ako minus. zatial urcite menit nebudem. a si u neho? ci ako?

rainee
27. okt 2012

@jolly84 @chrumka84 ahojte, zhanam si noveho gyn, tak ma zaujima ake maju cakacie terminy? da sa prist aj s akutnym pripadom ci len objednavaju? platis si rocny poplatok 70e ci jednorazovo za navstevu? dik za info.

jolly84
27. okt 2012

@rainee ahoj, berie aj urgenty - myslim, este som to nepotrebovala, tak neviem. 70 e je rocny poplatok jednorazovy. cakacie terminy? on si objednava. zatial som u neho bola ako tehotna, takze toto si overim buduci rok. v maji mam preventivku, zbytok neviem, prepac 😉

chrumka84
autor
27. okt 2012

@rainee
@jolly84
Ahoj, 70€ je rocny poplatok. Inak navyse som platila len ako tehotna a ked som tam bola na operacii.
Cakacie doby neexistuju, proste tam prides a pockas. Ide to ale rychlo, lekar sa velmi nevykeciava, na moj vkus je ale taky nevsimavy. Akoby sa stale ponahlal a chcel vsetko rychlo vybavit. Ty mas este otazky a on uz je na pol ceste prec (nezdrzuje sa v ordinacii, ale niekde vzadu, ja sa smejem, ze tam chodi internetovat, ale mozno tam robi nieco uzitocne 🙂 ), ze nestihnes ani usta otvorit, lebo sa prave obliekas.

rainee
27. okt 2012

@chrumka84 tak to nie je ktovie co 😒 ale co som pozerala je tam viac lekarov v HSC, takze predpokladam ze si mozem vybrat aj ineho z nich,nie?

jolly84
27. okt 2012

@chrumka84 hej hej rocny poplatok. ako tehotna od prveho trimestra som platila 90e

chrumka84
autor
27. okt 2012

@rainee no, tam je iba jedna ordinacia a v tej vzdy ordinuje Stanislav. Ti ostatni su tam predpokladam kvoli jednodnovej chirurgii, ktoru tam tiez robia.
No ale ved zavolaj tam pripadne a opytaj sa sestricky.

alena16
31. okt 2012

@rainee Ja som tam chodila dva roky, ale odisla som. Ano je tam viac doktorov, aj mne povedali na zaciatku, ze si mozem vybrat. Ale ked tam prides, tak vysteri ta akurat tak ten, ktory ma prave cas, cize toho, na toho, ktorého som si vybrala som ani raz nenatrafila...
Stanislav sa strasne ponahla, pozrie ta a hned bezi prec, cize absolutne nemas sancu sa nieco opytat. Minule sa mi stalo, ze som bola objednana, oni si ale na vtedy dali dovolenku a ani sa neobtazoali zavolat a preobjednat ma. Takze som sa tam trepala zbytocne z roboty.
Dalsia vec, ked som Stanislavovi povedala, ze ako antikoncepciu mam Nuvaring, ktory existuje uz asi 6 rokov, tak na mna kukal, ze o takom niecom v zivote nepocul 🙄
Este ze som odtial odisla....

rainee
31. okt 2012

@alena16 dakujem za info, tak to by som si moc nepomohla keby som k nim zmenila.

juliannarn
12. sep 2013

aj aj asi beriem kartu prec pretoze mam jeden problem a stale ma odbije ze je to v poriadku a bola som aj z ainym a stale je lekarom a povedal ze to treba riesit co on nerobi a stale sa niekam ponahla a najlepsie by bolo keby z ema vysetri este aj obleccenu haha

cifrafree
2. dec 2014

Ja som u neho uz zopar rokov, ako prve som bola u nich na jednodnovej chirurgii, bola som spokojna s personalom, lekarom, celkovo vsetko bolo ok. Preto som sa rozhodla ze si ich vyberem ako svojho gzn. lekara. Co sa tyka terajsej doby, som tehotna a bola som u neho dva krat, prvy krat na krvne testy ci som tehu lebo v maternici nic nebolo vidno, ale tiez ma riadne zmiatli, spomenuli cosi o mimomaternicove tehotenstvo, ale ani som sa nestihla zdohadat a uz som bola na chodbe. takze kopec otazok v hlave na kt. mi nik neodpovedal. Druha navsteva v 7 tyzdni to iste potvrdil ze uz to vidno, ale ake je velke alebo ci uz ma srdiecko alebo podobne nic, zasa som sa nestihla zdohadat a uz som bola aj na chodbe s tym ze sa mam ukazat o 2 tyzdne. Buduci tyzden tam idem, tak som zvedava ako zasa obstojim.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre