MUDr. Sonogová v Handlovej. Patrí k nej niekto?

cherry1981
2. mar 2011

Prosim Vas neviete ci robi v Handlovej doktorka Sonogova? Nepatri k nej niekto? Pocula som ze si otvorila ordinaciu, len nic viac sa nemozem dopatrat.

domi1988
26. júl 2013

no neviem,ci ti este nejako poradim.. uz to asi aktualne nebude,ale ja k nej chodim.. ano otvorila si ordinaciu sama oproti jednote v handlovej v meste pri lekarni.

slabachvila
31. júl 2013

Aj ja k nej chodím a som spokojná. Je velmi dobrá odborníčka a velmi milá. Ordináciu má peknú. Aj sestrička je milá. Len niekedy musím dlhšie čakať- pretože sa precízne venuje každej pacientke. (za objednanie sa platí 5e). Ale stalo sa mi aj, že som nečakala vôbec 😉 Oproti môjmu prvému gynekológovi to je sto a jedno

lenadka
3. aug 2015

@domi1988 @slabachvila baby prosím napíšte mi IP aká je to doktorka, či berie aj nové pacientky, mám Svieženého, ale ten už v Handlovej viac nie je ako je, skôr ordinuje v Novákoch. Dík.

dominika2224
18. nov 2024

Vedeli by ste mi poradiť či pani doktorka Sonogová príma nové pacientky a či sa platí za vyšetrenie?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre