MUDr. Sirotný v Šamoríne

lucia.k
29. okt 2013

Ahojte baby, chcem sa spytat na Vase skusenosti s p. doktorom Sirotnym. Ja som u neho bola raz na preventivke, zdal sa mi ok. Teraz riesim ci k nemu chodit aj pocas tehu. Dakujem za kazdu info 🙂

lussy461
3. nov 2013

Ahoj, ja som k nemu chodila, bol dobry 🙂 ale ked som otehotnela tsk som odisla od neho, skvely odbornik, vrelo odporucam, pekne sa sprava k zene atd. Takze ja by som ostala urcite ostala u neho 🙂 len ja zase sestricku moc nemusim 🙂

lucia.k
autor
3. nov 2013

@lussy461 ďakujem za radu. Ja som u neho bola zatiaľ len raz, bol sympatický. Sestrička na mňa pôsobila všelijak, asi je svojská... veď uvidíme aká bude pri ďalšej návšteve. Môžem sa spýtať prečo si od neho odišla?

lussy461
3. nov 2013

Mala som komplikovane tehu a nechcela som cestovat k lekarovi tak som presla k dokymu co mam blizsie 🙂 ale uz lutujem, teraz idem do DS k lekarovi...

lucia.k
autor
3. nov 2013

aha, to je potom jasné. ja k nemu idem v piatok, uz som zvdava. Tebe drzim palce pri vybere noveho Dr. 🙂

modrykonik03
17. okt 2018

škoda, že pán doktor Sirotný už v SR neordinuje, u lepšieho odborníka s jemu prislúchajúcim šarmom, dávkou pozitívnej energie a prístupom, som zatiaľ nebola....

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre