MUDr. Šima - skúsenosti

simik45
26. sep 2015

ahojte baby, chcem sa spýtať či máte niektorá skúsenosti s Dr. Šimom, jedna známa mi ho odporučila, zajtra mam termín a ma službu, tak rozmýšlam či sa s ním dohodnuť aby ma odrodil. dakujem 🙂

sasa1983
26. sep 2015

Vzdy je lepsie mat niekoho (odporuceneho a overeneho) zazmluvneneho. Som sama lekarka,ak je ten porodnik korektny a pride (nebudem sa vyjadrovat ku kooegom,ktori nie su), tak su Tvoje sance na povedzme komfortnejsi a menej stresovy porod ovela vyssie,ale nikdy nemas 100%istotu. To si mozes zhodnotit az po porode s takou 24hod latenciou.

sasa1983
26. sep 2015

Vzdy je lepsie mat niekoho (odporuceneho a overeneho) zazmluvneneho. Som sama lekarka,ak je ten porodnik korektny a pride (nebudem sa vyjadrovat ku kooegom,ktori nie su), tak su Tvoje sance na povedzme komfortnejsi a menej stresovy porod ovela vyssie,ale nikdy nemas 100%istotu. To si mozes zhodnotit az po porode s takou 24hod latenciou.

sasa1983
26. sep 2015

Dako sa mi to zdvojnasobilo☺

simik45
autor
26. sep 2015

@sasa1983 som prvorodička, tak neviem čo mam čakat 🙂 najradšej by som to už mala za sebou 🙂

1234lubka
26. sep 2015

@simik45 dohodnut....ked nebude mat sluzbu tak sa koli tebe nebude trepat do porodnice kym si ho nezazmluvnis legalne...alebo mozno nedas do vacku....ja neviem ako to funguje, ja som nikomu nuc nedavala a v poho som odrodila. Rodil ma Kudla, akurat vtedy nastupil na zmenu ked to na mna prislo 🙂 na simu som len dobre pocula

1234lubka
26. sep 2015

@simik45 neznamena ze porodis ked mas termin 😉

sardinka333
26. sep 2015

@simik45 sasa ti už napisala ja len dodam, ked ma zajtra službu tak sa dohodni s dieťaťom...nech v tom čase ,,leze von,,. 🙂

sasa1983
26. sep 2015

Ja som myslela zazmluvnit klasicky,ako hovorite legalne. Inak nie,to nema vyznam. Rozhodne zazmluvnit,divim sa,ze to riesis az teraz,predsa je to len dolezitejsie ako vybavicka..alebo co take maminky riesia

simik45
autor
26. sep 2015

ja viem že nemusí isť zajtra von .... moj lekar mi odporučal cisarsky, že mam uzku panvu. chcela som len vedieť ci ma niektora skusenosti s týmto lekarom, nie rady aby som sa dohadovala s dieťaťom ... dakujem

janinah
26. sep 2015

plánovaný nie akútny cisársky ti v službe robiť nebude,ak ho máš odporúčaný lekárom,tak si sa už mohla hlásiť v nemocnici a dohodnúť sa s nimi/ním

simik45
autor
26. sep 2015

mne povedal moj lekar že ak do nedele neporodim tak v pondelok sa mu mám prísť ukázať ešte a možno ma pošle tam už ... takže neviem kedy skôr som tam mala isť ked mi to v štvrtok v poradni povedal. dakujem za odpovede, ktoré mi nepomohli

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre