MUDr. Ščasný - primár v Galante

nathuska
27. jún 2013

Prosim vas rodila niektora z vas v galante u primara scasneho?

sissika
27. jún 2013

@nathuska nie, ani by som nechcela, je strasne neprijemny a ma blbe reci

trish31
27. jún 2013

@nathuska presne ako pise @sissika ,bohuzial,dost smutny pristup na post primara...

zuzinkahorvathova
26. aug 2013

mna nerodil ale stacily mi jeho sproste reči po porode

stanislavao
26. aug 2013

@nathuska MUDr. Scasny je ako gynekolog dobry odbornik. zachranil pri porode synovca ,ked Mudr. Havranek zlyhal. To, ze ma blbe reci, je pravda, ale kazdy clovek je nejaky. Da sa podla mna na to zvyknut, alebo to jednoducho ignorovat.

babe19
26. aug 2013

mne tiez a este aj pocas porodu. rodila som u ineho a on si tam vrieskal nadomnou! potom pocas vizitach so sestrickami,s lekarmi! veru ako píse sissika velmi smutne ze ma takyto prístup na post primara! mozno je dobry odbornik ale k zenam,ludom sa vie správat velmi arogantne

novara
4. sep 2013

primár Scasný je odborník vo svojej profesii, ale z ľudskej stránky je to arogantný, necitlivý človek, so svojím prístupom nás veľmi sklamal, čo je bohužiaľ nepríjemný prístup na post primára.... 😖

martusicka
4. feb 2014

Ja s ním mam len velmi velmi velmi dobre skúsenosti . Vždy mi pomohol , je mily , ochotný pomôcť . Uz sa neviem dočkať ked privedie na svet moje prve dieťatko .

lelkeska
5. feb 2014

Ani ja nemozem povedat nic zleho na pana primara,vdaka nemu som donosila syna.Pri porode bol super,povzbudzoval ma,aj po porode bol za mnou.Ja mozem len odporucit🙂

jajak
11. feb 2014

Ja k nemu chodim dlhe roky a som s nim spokojna. Je to dobry odbornik a vie srandovat, co mne vobec nevadi.

katka8855
15. mar 2014

Mna operoval pan primar a nemozem na neho povedat krive slovo. Vlastne na nikoho z lekarov a sestriciek v galante okrem doktora Jancika
Ale pan primar, doktor Janicek a doktor Baran su uplne TOP.

satanka1
15. mar 2014

pred 2 mesiacmi som letela na pohotovosťi,bola som v 9 tt a bála som sa ,že nie je niečo v poriadku s bábätkom.Evidentne bolo poznať,že pána primára obťažujem,že som vôbec prišla,potom som mu povedala,že ho prosím,aby pozrel bábo,že mám pocit,že niečo nie je dobré..tak mi povedal,že to je len o zodpovednosti,že chcem moju zodpovednosť iba preniesť na ňho... ako nepochopila som .
ked zistil,že môjmu bábätku naozaj srdiečko nebije tak trošku skrotol... ale posobil na mňa veľmi nepríjemne.
Švagriná u ňho rodila dve deti a chválila.On je že vraj veľmi dobrý odborník..ale teda s tým vystupovaním..no neviem..na primára zvláštne správanie.

satanka1
15. mar 2014

@katka8855 podľa tej druhej vety neviem,či si s Janíčkom spokojná,alebo nie..

katka8855
15. mar 2014

@satanka1 oni su dvaja Jancik a Janicek 🙂 Jancik uplny des a Janicek uplne super.

satanka1
15. mar 2014

@katka8855 aha 🙂 ja som si myslela ,že to je preklep...tak už chápem...teraz som prešla k Janičkovi,tak som sa ľakla 🙂

katka8855
15. mar 2014

@satanka1 urcite nebudes lutovat
Ja k nemu sice nepatrim ale velmi dobry pristup ku vsetkym pacientkam ma, bez ohladu na to ci su jeho alebo nie...

nikoleta1975
17. okt 2014

🙂 Ja som s Panom Primarom velmi spokojna aj moja 20rocna dcera.Odrodila som prinom tretie dueta dcerku ,vsetko ako malo byt spokojna s pristupom a aj poporode sa prisiel vzdybpozret aj na babetka aj na mamicky moja skusenost je velmi pozityvna a ja ho viem ,len odporucit kazdej chodim k nemu uz 11 rokou🙂 🙂 🙂 🙂 A to aj ked som so Sale a musim ist vlakom do Glanty nemenila by som 🙂 🙂 🙂 🙂

timea88
4. nov 2014

Ja k nemu chodím odjakživa nemôžem povedať kriveho slova je to veľký odborník zároveň srandista, srandista v rámci normy ... Neviem si predstaviť že by som mala rodiť u niekoho iného

silvia_777
15. nov 2014

Je to dobry odbornik, jeho naladovost a obcasne nemiestne poznamky netreba brat k srdcu. Som rada, ze som u neho rodila. Porod som mala tazky, sam uznal a kamosky mi poslal na porodnu salu, aby ma povzbudili. Bolo to naozaj mile gesto. 🙂. Okrem toho, kazdy den ma prisiel pozriet. Mozem len odporucit!!!

miroslavg
13. sep 2015

Moja dcéra mala vážne zdravotné problémy pred pôrodom. Primár MUDr. Ščasný i celý kolektív lekárov a sestier sú odborníci na svojich miestach. Profesionálny a ľudský prístup. To, ako niektoré píšete, že je náladový, je možno len dôsledok veľkého stresu pri abnormálnom zaťažení povinnosťami. Ja som však nič také nepostrehol. Ďakujem za záchranu života mojej vnučky i dcéry. Určite má takúto skúsenosť veľa rodičiek, len sa o tom nevie. Ešte raz ďakujem celému kolektívu pôrodnice v Galante. 🙂

brady1
13. sep 2015

k......t ale možno ked mu niečo dáš tak 😀

petus19
27. dec 2015

Ahojte. Neviete mi prosim vas povedat,ako bude ordinovat teraz cez sviatky?dakujen

regejana
23. feb 2016

ja k nemu chodim a velmi dobry lekar, mam pocit, ze je o mna a moju malu postarane, po porode budem vediet zhodnotit aj tuto stranku

slnieckomyska
11. aug 2016

Môžem sa spýtať v čom je pán primár taký zlý? Myslím akého typu mal pripomienky ku rodičkam.Dakujem veľmi pekne.

petus19
9. feb 2017

Zienky,teraz ako to je,zrusili ambulanciu na prizemi lebo to tam prerabaju. Neviete poradit,kde teraz sidli?vdaka

nikolenka29
9. feb 2017

@petus19 barigroup cestou na stanicu vedla katastra v Galante

petus19
9. feb 2017

@nikolenka29 vdaka.nahodou kontakt by sa nenasiel? Ord.hodiny su take ake boli? Dakujem.

darinka294
22. feb 2017

@petus19 Telefón aj ordinačné hodiny rovnako ako boli.

yoyride
6. apr 2018

@timea88 Pan Doktor , nezabudla som na Vas ste spodina slovenskej gynekologie spolu s panom "Odborníkom" babrakom Baranom . Rip raz si pojdem si odplut na Vas hrob.

petus19
6. apr 2018

Klasika u neho😂

timea88
7. apr 2018

@yoyride nechápem prečo som v príspevku označená ja?!

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre