Ahojte,
chodila ste niektorá k nemu do tehotenskej poradne?
Hľadala som na webe či má prenatálnu poradňu a našla som len že má prsníkovú aj to "až" raz týždenne.
Tak som na pochybách. :/
Kolegyňa mi ho odporučila a už som unavená z hľadania niekoho ďalšieho tam.
Ak s ním máte nejaké skúsenosti, hoďte ich sem, uvítam.
Dik 🙂
@mishaella ja som teda u neho nerodila, ja som bola u Pruzinca na jednom zakroku s krckom maternice, ale ak ta to ukludni, suhlasim s simsalabim... strasne zlaty doktor, prijemny, tiez so mnou zartoval... ten zakrok bol v ramci jednodnovej chirurgie, ale nepustil ma hned domov, ale ma nechal potom lezat na izbe a stale chodil, ci som ok 🙂 chcela som k nemu chodit do ambulancie, mat ho za svojho gyndosa, ale nedalo sa, lebo on nerobi ambulanciu ☹ ordinuje len v ramci kontoly svojich pacientiek po zakrokoch... tak neviem ci robi poradne... 😕
No mna zaujímajú práve tehotenske poradne ked že kto ma bude rodit netusim, zmluvnit nebudem.
:/ lebo on jediný sa mi tam pozdáva. Som uz bezradna. O inej nemocnici z mnoho dovodov neuvažujem už. A chcela by som pocas poradni chodiť vzdy k tomu istému lekárovi nie pokazde aby ma prezeral niekto iný.
@mishaella nuz pokial zmluvnit nemienis, tak budes musiet chodit do gynekologickej poradne k tomu lekarovi, co ma zrovna sluzbu. Alebo si niekoho zaplatit, aby sa venoval specialne tebe. Holt zadarmo ani kura nehrabe, natoz aby ti niekto neznamy venoval svoj volny cas.... Alebo tam nechodit.
Tak co mi vravelo par ludi co nezmluvnilo (lebo zmluvní sa iba porod nie poradna ta je zo zákona zadarmo resp.hradená poistovnou) tak mali vzdy na poradni toho istého lekara takže nemas celkom pravdu @maslenka47. Zadarmo to nerobi, je predsa platený nemocnicou, dostáva plat, tie zmluvnenia su podla mna len legálne úplatky na ktoré ich ľudia naučili a potom sa čudujú ze bez toho sa na nich už lekár pomaly ani nepozrie.
No nic, nevzdam sa, hádam sa k nejakému info kedy ordinuje dopatram.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@mishaella ja som unho nahodou rodila mladsiu - je to skvely doktor! Nemala som ho zazmluvneneho, videla som ho 1x, mal nahodou sluzbu a bol skvely. Prijemny, slusny, pozartoval, ukludnil, pytal sa na nazor... masiroval mi hradzu, lebo som ho prosila, aby nestrihal.... Aj po porode za mnou par krat bol. S poradnou skusenost nemam, ale kedze robi v nemocnici, urcite ordinuje iba par hodin v tyzdni.