MUDr. Plank - Kramáre

nikitka000
3. júl 2021

Ahojte mamičky, chcela som sa opýtať, či je tu nejaká, ktorá má skúsenosti s MuDr. Plankom z Kramárov. Od budúceho týždňa začínam chodiť k nemu na poradne na rizikové. Tak ma zaujíma aký je to doktor, ako sa správa k pacientkam, či je dobrý atď. Ďakujem za každú odpoveď 🙂

szdan
3. júl 2021

@nikitka000 ja mam s nim celkom nie pozitívnu skúsenosť, prijímal ma na oddelenie z pohotovosti.
Ale baby z nemocnice, čo vraveli, že ku nemu chodili ako rizikové, si ho chválili. (ja som tam potom takmer 3 mesiace ležala, tak sa kecalo o všetkom 🙂. Len teda je to už takmer 9 rokov dozadu)

barus26
3. júl 2021

@nikitka000 ja som k nemu chodila do rizikovky. Aj keď som ležala v nemocnici mal väčšinou vizitu. Bol vždy zlatý, mily, príjemný. Nemám s ním zlu skúsenosť.. keď som ležala v nemocnici som ho najprv nemala rada lebo má nechcel pustiť domov 🤣

lentilka23
3. júl 2021

Najlepsi doktor na Kramaroch, spickovy odbornik. Plus velmi mily a obetavy. Treba ho len posluchat, on najlepsie vie co treba.

pribinak
3. júl 2021

Chodila k nemu kamoska. Nič moc

liz_lemon
3. júl 2021

ja som ho mala pri prvom porode (akutny SC), a teda bol velmi mily, prisiel sa mi predstavit, ukludnil ma, a dosiel ma pozriet aj po porode, zaujimal sa, ake meno som dala, fajn clovek

ysseba
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
fazulkaaa
5. júl 2021

@nikitka000 ahoj, ja som k nemu pred 4 rokmi chodila do rizikovej poradne, vždy ma ukludnil, bol milý, láskavý a hlavne odborník. Neskôr som si ho vybrala, aby mi urobil plánovanú sekciu. Naplánoval si ma ráno ako prvú, aby som dlho nečakala. Celú dobu má ukludnoval a so mnou aj manželom komunikoval. Po sekcii má každý deň stále chodil kontrolovať iba on sám. Na resku prišiel skoro okamžite mi oznámiť že dcérka je zdravá, že má inú krvnú skupinu a hneď mi aj predpísal injekciu.
Po sekcii som sa rýchlo zotavila a nemala som ani žiadnu komplikáciu, jazvu mám takú, že sama ju musím hľadať.
Teraz som v 34 TT a rozmyslam ako sa k nemu opäť dostanem keďže tento krát už nie som riziková pacientka.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre