MUDr. Peter Durmis - gynekológ Žilina

annie89
19. máj 2019

Ahojte,

tie, ktoré chodíte k tomuto p. doktorovi, viete mi povedať niečo viac o ňom?
Skúsenosti, riešenie zdravotných problémov, finančné hľadisko?

Sťahujem sa do Žiliny, no už 4 ganekológovia mi povedali, že nové pacientky neprijímajú.
Preto zvažujem variantu súkromného gynekológa.
Všade čítam o "veľmi vysokých" cenách, nikde som však nenašla nič konkrétne.

Som vďačná za všetky informácie a skúsenosti.
Ďakujem krásne.

vendulka80
19. máj 2019

Ahoj, pisala som ti do tej starej témy ale napíšem este raz. Mne Dr. Durmis velmi pomohol. Nebyť neho, doteraz by som pila prírodné sirupceky za nehorázne peniaze, ktore mi odporučil predchádzajúci gynekológ a čakala na zázrak. Zdiagnostikoval, zoperoval a potom neskôr sledoval počas tehotenstva a odrodil. Co sa týka toho, ze je drahý. No za kazdu navstevu sa plati 15 EUR, za monitor som platila 5 EUR. Ale co tak počujem z okolia, plati sa asi vsade a podla vsetkeho nie je najdrahší. Ale samozrejme, ze ten posledný mesiac tehotenstva, ked su kontroly častejšie tak kazdy tyzden zaplatit 20 EUR je pre mamicky dost.
On je dobry diagnostik aj odborník ale treba sa ho pytat. Jedine negatívum je mozno sestrička, je to starsia pani, miestami uvrcana a nepríjemná ale ju nepotrebujes. Lekar je dôležitejší.

ellieellie
19. máj 2019

Ahoj, ja som pred pár mesiacmi tiež kvôli presťahovaniu hľadala gynekológa v Žiline. Tiež ma asi 4-5 odbili, že majú plno. Zvažovala som tohto gynekológa, čítala som naňho dobré referencie. Odradili ma tie ceny, ale napokon ľutujem, že som k nemu nešla, lebo chodím k Lánimu a tam aj tak platím 10€ za každú poradňu.. a nie som s ním inak spokojná, takže tých 5€ navyše by mi určite stálo za to.

evittam
19. máj 2019

@ellieellie Zdvihol ceny? Ja som platievala 5Eur. Ale max.spokojnost uz. 15rokov.

ellieellie
19. máj 2019

@evittam Neviem, lebo k nemu chodím len pár mesiacov. Takže netuším, aké mal predtým ceny.

janinque
20. máj 2019

@annie89 chodím k nemu pár mesiacov a považujem ho za špičkového lekára. Dlhoročné problémy, na ktoré mi predchádzajúci lekár dával snáď všetky marketingové produkty, mi vyriešil špeciálnym vyšetrením a následnými antibiotikami. Výsledky posiela na email, reaguje veĺmi promptne. Je profesionálny, ľudský, milý, vždy so mnou prekonzultuje všetko do detailov. Za mňa absolútna spokojnosť!

vyhuelka
20. máj 2019

Anička tak tento je top 🙂 bola som u neho cez mojho švagra a fakt super 🙂

annie89
autor
20. máj 2019

@vyhuelka 😘

maminka1986
12. jún 2020

Ako baby čudujem sa,ze k nemu chodíte a ze top dr 😂😂😂 je externým dr v žiari nad hronom a tam sko sa hrozne chova ku ženám no DES!!!! viem o mnohych ženách a maju strasne zlu skusenost pri nom! Idu na neho podávať sťažnosť co mi jedna písala proste otras.
Ja som sa pýtala radšej sestricky na ctg kedy ma službu a si musela sadnúť k tomu,lebo si myslela ze ho chcem,zeby som bola prvá 😂😂😂🙈🙈🙈 ze mam vylozit nohy a sedet doma kym mu prejde služba...ako vidim aj sestricky ho maju "radi"
Takze ked tu citam chvali na neho mam dost.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre