Ahoj mamicky chcem sa opytat na vas nazor a skusenosti s doktorom Olsavskym zo Sace. Blizi sa mi termin a je to aj moj gynekolog a som s nim spokojna a chcela by som ho mat aj pri porode ked sa bude dat. Tak som zvedava na vase nazory aky je pri porodoch. Dakujem 🙂
Ano ale moze sa spravat inak pri beznej kontrile ako pri porode 🙂
Tak dam na intuiciu 🙂
Ano dr. Olsavsky ordinuje a ma ambulanciu v Roznave. Ale Ked sa s nim dohodnete a bude ochotny tak odrodit vas pride do Sace. Ja som jeho pacientka a robil mi cisarsky pred mesiacom.
Nemate zaco 🙂 drzim palce
@mamandyka ahoj. No bola som spokojná ale keď mam pravdu povedať boli tam tak milí lekári a lekárky ku mne ze som potom zhodnotila ze som si nemusela volať dr.Olsavskeho 🙂a mohla som ten môj cisársky kľudne nechať na nich...takže už ako uznáš za vhodne ale ja by som si už nevolala lekára .
@mamandyka no áno ja som si tiež zaplatila olsavskeho..a poviem aj ja keď som šla na cisársky tak boli mladí a bola som spokojná a mohla som aj ušetriť ešte 🤣ale je to už na tvojom pocite..ale hovorím ja by som už nevolala bola som spokojná lebo vlastne cely čas sa o mňa aj tak starali iný lekári a info podávali olsavsky ma len vlastne prišiel odrodit
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
nemam skusenost, ale ak sa ti javi dobry pri beznych kontrolach, bude aj pri porode 🙂 potom ti ako osoba sadol...ak by nebol, tak by si to zistila hned podla mna 🙂