Ahojte, chcela by som poprosiť o Vaše názory a skúsenosti na MUDr. Nagyovú Darinu - gynekologička v Holíči a MUDr. Čunderlíka - gynekológ v Skalici. Momentálne som tehotná a chodím k MUDr. Nagyovej a na sono pôjdem, ako mi hovorila, k MUDr. Čunderlíkovi. S MUDr. Nagyovou som bola vždy spokojná, aj so sestričkou. Nakoľko ale žijem v Bratislave, skôr či neskôr si budem musieť nájsť lekára tu, toľko cestovať sa mi nechce. Myslela som ale, že aspoň prvý trimester budem ešte chodiť k MUDr. Nagyovej. Chcela som len počuť názory iných na jej lekársku starostlivosť a na MUDr. Čunderlíka, nakoľko jeho nepoznám vôbec.
@mawka a prečo? po ľudskej alebo odbornej stránke? A na koho to platilo, či na oboch? (že nikdy viac). Rodiť budem určite v BA. Ďakujem za info 🙂
@barborka30 donoval je TOP aj po ludskej aj odbornej stranke, ma sono u seba v ambulancii, takze nemusis behat hore dole po skalici, staci na to jedna navsteva. vybaveny je perfektne, vysetruje super a sestricky su uzasne. nagyovu som mala ja, narobila mi problemy s maternicou, nema vybavenu ambulanciu a ked to porovnam s donovalom, oproti nemu je sto rokov za opicami. ak by si bola u donovala, tak nemusis behat k cunderlikovi, lebo len kvoli sonu? aky to ma vyznam? donoval ti urobi vsetko a akurat mesiac pred porodom budes chodit na poradnu tam, kde chces rodit.
Mna rodil prave Dr.Donoval a pred 2 rokmi som unho bola na vysetreni,lebo moj dr.mal dovolenku.....No ze by bol nejaky super prijemny sa nedalo povedat,pri porode som nepostrehla,ze by sa snazil zanechat dobry dojem.Celkovo som sa citila ako tovar.Od dr.Cunderlika som presla k dr.Vavrovi,lebo som nebola spokojna s liecbou neliecbou a uplne zbytocnym vystrasenim a vystresovanim,ze dieta je male a hrozi mu postihnutie atd. na zac.8.mesiaca som uz bola.Mala sa narodila zdrava,akurat ja som nespavala a revavala som.S dr.Vavrom som spokojna zatial na jednotku,aj mi povie bez opytania vzdy co a ako,nemusim sa na vsetko pytat sama a je prijemny,aj sestricky su super usmiate.A ma tiez vybavenie u seba,da sa prist na vysetrenie aj vecer ak sa neda cez den.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
uz nikdy viac. radsej donoval MUDr. a rodit v BA 🙂