MuDr. Muránska. Poznáte jej cenník?

cervena_ciapocka
8. okt 2008

Chcela by som vedieť aké sú poplatky u tejto lekárky za jadnotlivé služby, ak by som k nej chcela chodiť ako normálna pacientka. Teda koľko a za čo sa približne platí.
Ona ma zmluvnú poisťovňu tuším všeobecnú, ale ja mám inú.
Viete mi niekto odpovedať?

babica1
8. okt 2008

Ja som bola u nej... berie každého, bez rozdielu poisťovní a nedoplácala som nič.... 🙂 🙂 🙂

poleva
8. okt 2008

ja som si tam dala nedávno kartu
konzultant je tam dr. dankovčík
ja mám všeob. poistovnu
som zatial veľmi spokojná

cervena_ciapocka
autor
8. okt 2008

Dakujem
zavolam a uvidim 🙂

cervena_ciapocka
autor
12. feb 2012

@poleva Neviete prosím, koľko stojí prednostné vyšetrenie u MUDr. Muránskej? A či treba byť aj tak aspoň na ten deň objednaný, alebo môžem prísť hocikedy keď si to chcem zaplatiť?

poleva
13. feb 2012

@cervena_ciapocka fúha,,,prednostné asi 10 eur...ked pôjdeš pred koncom pracovnej doby vezme ťa isto
ale odomna nevzala nikdy,oni sú tam strašne zlatí.

xclusive
13. feb 2012

@cervena_ciapocka 7 eur tusim

cervena_ciapocka
autor
13. feb 2012

@poleva no, práveže ja nemôžem prísť hocikedy. Malého mi nemá kto postrážiť a manžel mi vie maximálne deň dva dopredu povedať či má v práci niečo súrne alebo môže ostať s malým, no a keby som sa chcela objednať tak ma neobjednajú hneď na druhý deň, viem že tam majú plno. Čiže mne je ťažko sa objednať na nejaký termín, keď neviem či budem mať kde nechať malého alebo nie.

poleva
13. feb 2012

@cervena_ciapocka okože ťa neobjednajú,ak si zaplatíš prednostné,objednajú ťa,majú plno ale všetko sa dá 😉

cervena_ciapocka
autor
13. feb 2012

@poleva A dá sa aj tak, že jednoducho bez toho aby som volala, prídem, zaplatím a vezmú ma?

poleva
13. feb 2012

@cervena_ciapocka podla mna áno...prečo nezavoláš muranskej?? ona je v tomto v pohode,dá sa s nou dohodnúť

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre