MUDr. Molitoris v Banskej Bystrici

lubica1979
18. jún 2013

Prosím Vás, má niekto skúsenosti s MUDr. Molitorisom z Banskej Bystrice?

laurica123
18. jún 2013

@lubica1979 on robí väčšinou rizikovky chodila som k nemu od nejakého 30tt hrozil mi predčasný pôrod..
neviem čo konkrétne chceš vedieť ale je to odborník na tieto veci..

lubica1979
autor
18. jún 2013

@laurica123 ja som po IVF a moja gynekologička ma chce poslať ku nemu, asi on sa venuje aj ženám po IVF

laurica123
18. jún 2013

@lubica1979 tak ako je to odborník nemáš sa čoho báť ja som nepočula na neho nič zlé..a keď som k nemu začala chodiť ja tiež má poslala moja gynekologicka.. Nieje moc zhovorcivy treba sa opýtať ak niečo chceš vedieť ale mne za každým aj sono spravil a úplne v poriadku všetko bolo malú som donosila a porodila je Zdravá ..

lubica1979
autor
18. jún 2013

@laurica123 ďakujem Ti

jankagun
19. jún 2013

katastrofa!!!!arogantny a neprijemny,chodila som k nemu 6mesaicov lebo som bola rizikova,a ked som druhy krat otehotnela,a opat som bola rizikova,tak som si tro radsej ani nedala zapisat do tehu knizky aby som k nemu nemusela ist a chodila nadalej k svojej gynekol. a rodit som isla do Martina...ale tak kazda ma ine skusenosti 🙂

zkbb
19. jún 2013

je to vec nazoru. Su zeny, ktore s nim nemaju dobre skusenosti (arogantny, nezhovorcivy, drzy, atd.) Na druhej strane, bola som s nim konzultovat svoje prve tehotenstvo, robil mi aj odber plodovej vody a zaver druheho tehu, kde sa vyskytli problemy. Mozem povedat, ze je velky odbornik, v mojich pripadoch, co povedal, aj naozaj platilo - nepochybil ani raz. V druhom tehu ma aj odrodil, kedze islo o rizikoveho novorodenca a vsetko je v poriadku. Treba si jednoducho zvyknut na jeho sposob komunikacie, ktory je pomerne strohy ale hovori k veci a da sa s nim aj normalne ludsky dohodnut. Takze, ak to mam zhrnut - spokojnost. Ak by som potrebovala s niekym konzultovat, v pohode by som sa na neho obratila zase.

adrianakru
19. jún 2013

Ja ho môžeme len doporučiť každému. Chodila som k nemu od II. polky tehotenstva, nakoniec som aj pri ňom rodila. Môžem zhodnotiť, že je to výborný lekár, odborník, všetko vzájomne konzultoval, povzbudil, doporučil, urobil maximum pri pôrode. Dokonca aj po pôrode sa par krát zastavil, ako sa máme.

sasenocka2
19. jún 2013

Ahojte ja som pri nim rodila 3 dievcence a bpla som velmi spokojna a este aj opravil my co pan dr vodecky pokaslal
@lubica1979 odporucam

btus
19. okt 2013

ja som tiez bola IVF, chodila som k nemu. Mozem len a len odporucit. Rodila som pri nom cisarskym, a po porode sa este parkrat zastavil ma skontrolovat. Z mojej strany - max. spokojnost.

2234
20. jan 2014

Ja osobne ho neodporucam. Mam dve deti, ale aby zena po obycajnom sone(bolestivom) plakala ako dazd, tak to je privela. Pan primar Molitoris "nema cit ",arogantny, neprijemny. Mozno je odbornik no pre neplodne zeny. Odporucam zastupca primara MUDr.Jenca je to vynikajúci doktor, klobuk dole.

babika133
7. mar 2017

Ja na p. doktora nemozem povedat nic zle. Bala som aky bude po roznych neg. recenziach od zien ale ujal sa ma a dotiahol vec do konca ako uplny profesional. To ze navonok neprejavi city ako by si mnohe priali, neznamena ze je arogantny atd. Ziadny gynekolog s nami nebude jednat ako z ordinacie v ruzovej zahrade p. Kovar. Podstatne je aby preukazal svoju odbornost a nic pritom nezanedbal. Tento pan doktor taky je.

lu_t
30. okt 2019

Neodporucam v ziadnom pripade. Radsej doktor Jenco 🙂

martinko20
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
silvia1996
14. mar 2021

Ahojte, tak pridam cerstvu skusenost, ak by niekto potreboval. Pan primar je za mna po vcerajsom vysetreni Lekar s velkym L, ano, ma svojsky styl komunikacie, no v mojom pripade islo z jeho strany len o vseobecne, vazne pohorsenie nad slovenskym zdravotnictvom. Prisla som s nim so zdravotnymi problemami v 22tt a ked zistil, ze nie su gynekologickeho charakteru, urobil dalsie testy nad ramec, pretoze, ako povedal, nemoze ma teraz skratka poslat domov nech sa trapim bez odpovedi, to by mu nedovolila lekarska cest. Z mojej strany velka spokojnost s jeho pristupom k povolaniu aj k pacientkam.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre