Máte skúsenosti?
Tiež spokojnosť ;)
Za mna tiez super, pred 3h mi odrodil dcerku 🙂
super doktor, rodila som s nim. aj sa o mna staral. velmi mily. vyzdvihujem citlivy a trpezlivy pristup. odporucam.
Mám zlý zážitok s Dr.Cako - bol nadradený, nepríjemný a arogantný a kvôli tomu som mala ťažký pôrod. Neodporučila by som ho ako lekara. Konsultacie s ním boli veľmi krátke cca 5 minút a vidno bolo že moc ho nezaujímalo to. Nečakala som to a určite ťa konzultácia nestala tých cca 50 euro koľko si platíš za to v rámci pôrodu.
@smileba Som veľmi rada, že som mala pôrod pod dr. Cakom, lebo od prvého kontaktu až po poslednú starostlivosť bol skvelý s výborným prístupom ku pacientke a ku samotnému pôrodu. Bol veľmi ohľaduplný, príjemný, slušný, prispôsobivý, skúsený odborník a mal veľký cit v rukách, čo sa nedá o veľa doktoroch povedať. A čo je najpodstatnejšie, s dcérkou zaobchádzal veľmi opatrne, aby jej neublížil, krásne viedol pôrod. Zaoberal sa aj našimi prianiami. Veľmi rešpektujúci doktor.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.