Ahojte,
chcem Vás poprosiť a informácie k týmto lekárom, som tehotná a zvažujem či ostať pri nich alebo prejsť k niekomu inému. Viete mi niekoho doporučiť, oblasť petržalka, ružinov, nove mesto....Ďakujem 🙂
@babenko789 🙂 konečne sa niekto ozval. Ja som doteraz chodila ku Millymu ale on mi v poslednej dobe pripada ako keby chcel mat vsetko cim skor vybavene... rozmyslam ze prejdem ku Kotekovi. S nim mas skusenosti?
@lussy1305 ja som bola na prve potvrdenie tehu v 6tt u Millyho, tiez sa mi zdal taky nemastny-neslany, nic mi dokopy nepovedal, tak reku ze na dalsi krat vyskusam Koteka a ak bude aj on taky, tak zmenim doktora. Kotek bol vesely, usmiaty, ja som tam isla v 8tt nech ma pozre, lebo ma bolievalo dost brucho a bez reci ma pozrel, vobec na mna nepozeral ako na histerku, zatial som mala len jednu poradnu v 12tt a v pohode 🙂
@babenko789 len si mi to utvrdila a pojdem ku Kotekovi 🙂
Inak v ktorom týždni sa oplatí ísť k doktorovi? Viem kedy sme babo splodili a teraz som zacala len treti tyzden. Rozmyslam, ze pockam do konca mesiaca ked budem bez problemov aby som tam zbytocne nebehala
@lussy1305 mne povedali sestricky ked som volala ze mam pozitivny test, ze mam prist az ked mi budu aspon dva tyzdne meskat, najlepsie aj tri, aby bolo vidno srdiecko, takze si vypocitaj kedy budes mat tak 6-7 tyzdnov od poslednej menstruacie a vtedy chod 🙂
ahojte. ja tiez zvazujem jedneho z tychto lekarov. viete mi dat info kolko sa u nich plati? dakujem.
@majuskacechova ambulancia ma zmluvy so zdrav. poistovnami, takze pri beznej preventivke sa plati iba "doplatok" za pouzitie ultrazvuku (vraj vysoko moderny, kupeny bez ucasti zdrav. poistovne atd), to je 10€. Info o poplatkoch je na ich webke, treba googlit "milly sro" 🙂 . Objednanie sa na presny termin=5€, v ramci tehotenskych poradni je to za kazdu poradnu tych 5€ a 3x este k tomu tych 10€ za ultrazvuk v cca 12tt, 20tt a 30tt. Este myslim, ze nejake 2€ za cytolog. odbery, ale to nie som si ista.
Uz len dodam osobnu skusenost - tiez som do tejto amb. sla po preskumani okolia, mala som lekara mimo BA, presla som k Millymu na konci 1. tehotenstva, ale to iba na 2 posledne poradne, potom som uz chodila do porodnice. Hm, ale ani na kontrole po sestonedeli som sa od neho vela infromacii nedozvedela, clovek sa musi dost pytat (a tiez som mala pocit, ze casovo ide o to, aby to bolo co najrychlejsie). Takze teraz pri druhom tehotenstve uz chodim (tj. sestricka ma objednava) ku Kotekovi a som zatial velmi spokojna, je mily, ustretovy, vysvetli, a aj sa dost pytam a nemam pocit, ze by som zdrzovala 🙂. Uz len dodam, ze sa da prist na vysetrenie (ale asi nie na tehot. poradnu, tam sa vzdy objednava) aj bez objednania, mne sa najviac osvedcili poobednajsie ordinacne hodiny (da sa to najst na ich webe).
@vejaa dakujem za informacie 🙂
@vejaa @lussy1305 @babenko789
ahojte, viete o tom, že dr. Kotek už u millyho neordinuje? neviete náhodou kam odišiel?
@lenka0714 ano, uz tam nie je od novembra, otvoril si vlastnu ambulanciu v chorvatskom grobe - trochu dost od ruky... teraz je Milly na vsetko sam, takze tam maju pekny natresk, fakt hroza...
@babenko789 "super" ☹ a ty chodíš teda k millymu?
@lenka0714 od kedy Kotek odisiel, tak ano :-/ kotek bol naozaj velmi mily a usmievavy... ja po porode urcite zmenim gynekologa, nie som tu uz zrovna moc spokojna, ale uz sa mi moc neoplati menit, tie 2-3 poradne este u nich zvladnem....
Ahojte babuľky🙂 mohli by ste mi poradiť s ktorým ženským doktorom v BA ste spokojné? Je mi to ľúto ale s mojím som bohužiaľ neni spokojná a chcela by som ho vymeniť. Viete mi nejakého odporúčiť?
@grankosko vieš čo momentálne bývam v Ružinove, ale rozmýšľame o presťahovaní do väčšieho bytíku kedže nás bude o jedného viacej🙂 Ale to ešte nie je na isto, či sa budeme. Bola by som rada keby to bolo v tejto časti. Nebudem písať ku komu chodím, to sa asi nepatrí alebo ti to napíšem do správy, ok?
@hoffmanka teraz máte koľko izbový byt? To verím, že keď Vás bude viacej že chcete aj viacej miesta, a ešte dieťatko dá zabrať, bude kade tade behať🙂 Ako chceš teda, kľudne mi to môžeš napísať do správy. V ružinove ale sú viacerí gynekológovia čo aspoň ja viem, ku žiadnemu si tam nechodila?
@grankosko momentálne len jednoizbový, no viac menej iba takú garzonku, takže nič moc, je to tam malinké, neviem si to tam predstaviť s dieťatkom. Ale už sme si vyhliadli jeden dvojizbový tak snáď to všetko dobre dopadne a presťahujeme sa do neho. Tiež je v Ružinove. Nie, tam som nechodila k žiadnemu, chodila som do inej časti bratislavy. Ale počula som že milly je celkom fajn. Ty ku komu chodíš?
@hoffmanka chápem garzonka je veľmi malá a pre troch už duplom. Tak držím palce aby sa podaril ten bytík a aby ste už čoskoro bývali vo väčšom🙂 Kamarátka k nemu chodí a nesťažuje si, ona je s ním spokojná. Ešte stále chodím k doktorom v Trenčíne ale postupne si ich plánujem všetkých vybaviť a mať ich v BA
@grankosko ďakujem si zlatá a asi ťa tam ten hore aj videl ako mi to píšeš lebo sa to aj všetko podarilo a už bývame v novom bytíku. Preto som ti aj tak dlho neodpisovala lebo sme mali kopu z roboty s tým. Ale teraz je už dobre. A už inak mám aj ženského lekára, napokon som prešla k millymu, tak snáď to bude fajn. Zatiaľ prvá prehliadka dopadla dobre. Aha, myslela som že už máš všetkých lekárov v blave, ale tak však časom aj to bude, chápem že sa to nedá hneď všetko stihnúť povybavovať
@hoffmanka vsimla som si ze si zacala chodit ku gynekologovi ktoremu by som chcela aj ja prejst. Len som sa obavala ze uz neberie nove pacientky, ale teda este asi berie ked zobral aj teba ze? Kedy si bola u neho na preventivke?
@kendova_anna ahoj, na začiatok sa ti chcem ospravedlniť že reagujem na tvoju správu až teraz. Áno, on ešte stále berie nové pacientky, síce ich už má dosť a trošku som aj čakala na vyšetrenie ale nebolo to nič strašné. Predtým čo som chodila ku gynekológovi tak som čakavala aj celé doobeda pokiaľ ma zobral. Tu som najdlhšie čakala tak polhodinku-hodinku. Fúha bola som u neho v septembri, dátum presne si už nepamätám
@hoffmanka zato sa nemusis ospravedlnovat, uplne to chapem kedze sem tiez nechodim az tak casto. Mohla by si mi opisat ako prebieha u neho preventivna prehliadka a ake ma vybavenie ordinacie? Este stale nie som na sto percent rozhodnuta ci prejst k nemu alebo k nejakemu inemu 😒
@kendova_anna som rada že ti to nevadí🙂 Myslím že úplne v pohode u neho prebieha preventívna prehliadka ako aj u každého iného lekára. Prídeš, sestrička si nachystá tvoju kartu, prezlečieš sa, však oblečieš si sukňu a ideš k nemu. Vyšetrí ťa, spraví ti všetky potrebné vyšetrenia a povysvetľuje ti čo a ako. Ak máš nejaké problémy stanoví ti liečbu, o všetkých rizikách ti povie a ideš domov. Čo sa týka vybavenia, tak je fajn že všetky vyšetrenia robí na jednom mieste, teda v jeho ambulancií a nemusíš behať kade tade inde po celej Bratislave. Je to už ale samozrejme na tebe ako sa rozhodneš 🙂
@kendova_anna ahoj, mala som tiež obavy prejsť k nejakému inému ženskému lekárovi ale napokon to osud zariadil tak, že som nemala na výber. Nemáš sa čoho báť, chodím k tomu istému lekárovi ktorému aj hoffmanka a je príjemný a milý, takže hlavne žiaden strach netreba mať🙂
@hoffmanka dakujem za odpoved🙂 Aaa ospravelnujem sa ti za neskoru odpoved, ale nedalo sa skor reagovat. Chcem ti ale povedat ze za tu dobu ktoru som tu nebola som si vybavila vysetrenie u doktora Millyho. Sice mi trosku prisiel menej komunikativny ale vsetko co som potrebovala tak mi vysvetlil a to mi stacilo. Sestricky tak ako ste mi pisali baby tak boli zlate a ochotne, s takymi som sa uz dlho nestretla. Som rada a snad teraz sa mi podari aj otehotniet, snad pride na pricinu preco sa nam to doteraz nedarilo. Len dufam ze nebude chyba vo mne ani v muzovi, ale ze za tym bude len problem ktory sa bude dat odstranit :-/
@kendova_anna Milý je veľmi príjemný doktor som rada,ze som k nemu prestúpila
Baby boli ste niektorá na výbere polypov vrátili sa Vám znova?
@eliska13 kedy si k nemu prestupila? Aj ja som rada, aj ked som sa trosku obavala ale teraz som rada ze som sa odhodlala 🙂 Bohuzial ti neviem poradit, kedze takyto problem nemam, nastastie. Tebe sa vratili?
@kendova_anna
Pred rokom ...nie, ale našli mi polypy a mam ísť na OP, ale čo som čítala zvyknú sa vracať.Celkom sa bojím celkovej anestezy ešte som nebola na operácii tak dúfam, ze nebudem rok co rok pod skalpelom:(
@eliska13 viem si predstavit ze je to neprijemny pocit ale neboj, musis verit ze vsetko dobre dopadne a ze ked ti ich vyberu tak sa ti uz nikdy nevratia 😉 Snazim sa byt taky dost velky optimista, aj ked sa mi to niekedy nedari, ale ked budes pozitivne mysliet, tak vsetko urcite dobre dopadne 🙂 To sa musi v celkovej anesteze operovat?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@lussy1305 ahoj, ja tam chodim, zatial som spokojna, nemam co zle povedat...