Dobry deň, mamičky,
prosim Vas nemate niektora kontakt na gynekologa na ordinacii onkoginekologie pana dr. Matejku v Nitre? Potrebovala by som sa objednat na vysetrenie. Ako dlho sa caka? Ak ma niekto skusenosti piste? Dakujem
@bobsent no mna k nemu posiela moja gynekologicka kvoli dva krat zlym vysledkom mam zmeny na krcku maternice tak ze si mam ist k nej pre vysledky a objednat sa.... No uvidime tiez som pocula ze je dost naladovy ale ako pises hlavne ze vie co robi 🙂 dakujem za cislo aj za info 🙂
@bobsent tak pred dvoma tyzdnami som bola na vysetreni... Bol celkom v pohode, ani som dlho necaka bola som tretia takze mal celkom dobru naladu ☺ vysetrenie bolo sice neprijemne bral mi aj vzorku s maternice. Ale v pohode vsetko mi vysvetlit co a ako... Vo stvrtok si idem po vysledky, tak uz len pockat ako dopadli
Dakujem 😊 tak biopsia je celkovo negativna komplexne bez zmien...len ze vzorka bola mala na kompletnejsi rozbor som mala v papieroch tak o tri mesiace ma caka znova. A uvidime.Aj pre opakovany nalez miernych zmien na cyto...tak hadam bude fajn aj nadalej.Zatial sa nemozem stazovat 🙂
Dobrý deň mohla by ste mi prosím dať niektorá info ako he to u Pána Dr Matejka, či je to na casenky ,objednávku alebo tam proste len prídem a čakám v rade? Dakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@lenjaaon mňa operoval pred rokom.odborník si myslím, aj operácia na 100% urobená (von vaječníky aj maternica, ale nie kvôli onkol. chorobe).
prístup-0 bodov, v prípade zlej nálady mínus 100 bodov, celkovo no coment správanie. vedela som to, bola u neho mama, tak som nič iné ani nečakala. počas operácie spím, tak som si myslela hlavne nech to dobre dopadne, nemusí byť milý🙂 hlavne že je dobrý operatér.jeden deň bol na počudovanie celkom normálny🙂
kontakt 037 / 6545 240
na vyšetrenie som sa neobjednávala, išla som po operácii. skús zavolať sestričke, tá je fajn. čakala som asi pol hodinu ale išla som až okolo obeda. ráno som tam viedla dosť žien.
držím palce.