MUDr. Martin Rozemberg

pegyinka
12. apr 2014

Ahojte mamičky 🙂 Budem rada, ak by ste mi úprimne napísali ako ste boli spokojné a aké máte skúsenosti s Dr. Rozembergom z FNsP Antolská v BA... Prípadne ak ste boli nespokojné, tak prečo? Ďakujem veľmi pekne za všetky postrehy a názory (či už pozitívne alebo negatívne)! 🙂

janka2501
13. apr 2014

Ja som bola velmi spokojna. Chodila som k nemu do poradne. Prijemny dr a k maminkam sa sprava velmi pekne.mozem ho len odporucat.

babulka31
13. apr 2014

Ja som tiez bola velmi spokojna, ja som rodila u neho 2x, vemi prijemny aj na sestonedeli, mozem iba odporucat.

iwesska
13. apr 2014

Ja k nemu chodim na poradne a je fakt fajn. Vysetruje jemne, zakazdym mi poda ruku, aby ma zdvihol z kozy 😀 Vysvetli na cokolvek sa pytas. Pri porode neviem aky je, ale mozno budem mat stastie. 🙂

danushka23
13. apr 2014

Veľmi príjemný, ľudský a svedomitý lekár. Ja som u neho absolvovala poradňu, pôrod a popôrodnú starostlivosť s 2.dieťaťom pred cca 10 rokmi a pred rokom som si zopakovala už len poradňu s malou. Neviem si predstaviť, že s ním niekto môže mať negatívnu skúsenosť.

kaia
13. apr 2014

Ja sa tiez pridavam k pozitivnej skusenosti s Dr. Rosembergom 🙂. Chodila som k nemu do poradne s prvym dietatom, absolvovala som u neho porod a poporodnu starostlivost. Vsetko na 1* 😉

zuzulienkaaaa
12. máj 2014

@babulka31 ahoj, prosím Ťa nevieš mi povedať, kedy (deň, čas) je vo svojej ambulancii a robí poradne? veľká vďaka

babulka31
12. máj 2014

@zuzulienkaaaa viem ze mava poradne v utorok a stvrtok, ja som chodila v utorky na 11,00, ale niekedy aj meskal, lebo mal pripad, ja som sa vzdy objednala, aby vedel, ze pridem.

zuzulienkaaaa
13. máj 2014

@babulka31 ďakujem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre