Ahojte ženičky, som tu nová a snažila som sa nájsť nejaké referencie na MUDr. Gaža, ale nenašla som. vedeli by ste mi poradiť tie, ktoré ho poznáte aký je? Má ambulanciu na Kramároch, je to môj gynekológ, ale neviem aký je pôrodník. ďakujem na 100x 🙂
@demonique ja som pocas tehotenstva unho raz bola, lebo moja doktorka vtedy neordinovala, ale odchadzala som od neho s placom a uplne vytocena a vystrasena...uplne arogantny clovek to je...a mam pocit ze mal aj problemy uz v minulosti nieco s tym ze mu niekde zakazali rodit...teraz uz si to presne nepamatam, mozno to niekde najdes...ja som bola unho po odberoch na streptokoka a jeho reakcia bola taka ze mikol ramenom, ze co to chcem liecit ked som tehotna...povedal mi ze kym je to hore je dobre, ked to bude dole bude to horsie...bez vysvetlenia a ze dovidenia...śi vies predstavit v akom strese som bola kym som nezistila o com to je...urcite by som k nemu nesla uz nikdy, mozno ked je zazmluvneny sa inak chova neviem...toto je moja skosenost s nim...
@karmelka77 ufff, tak to si ma vystrasila teraz. ale od vcera som naozaj na vazkach. tak este zvazim. Zatial mam cas zmluvnit. dakujem za nazor.
@demonique aj ja chodim ku Gazovi, ma sice ambulanciu na Kramaroch, ale nemam pocit, ze by tam aj rodil. Ak rodi, asi niekde inde. Nevies, kde ? Ja som prve dieta rodila u p. Bohacikovej na Kramaroch a bola som velmi spokojna, tak rozmyslam, ze si zazmluvnim ju. Rodit by som chcela znova na Kramaroch.
@demonique Gažo rodí iba v Dunajskej Strede alebo Galante.. teraz presne neviem... ale Bárdošovú by som nemenila.. ja som to spravila a potom som ľutovala... Bárdošová je síce už staršia pani, ale nič nenechá na náhodu a nič nezanedbá (odrodila som u nej dve deti)... ale žiaľ už nikde nerodí... ako píšu baby, bolo o ňom už veľa popísané...ale tiež som si povedala, že ho skúsim, lebo som sa k nemu dostala, keď tam dr. Bárdošová nebola a potrebovala som vyšetriť.. čo sa týka správania, má svojskú povahu, ale treba ju vedieť len pochopiť.. dlho som mu dôverovala, až kým som nebola tehotná s posledným synom... myslím, že keby som u neho zostala, tak ho asi nedonosím... a osobne poznám dve baby, ktoré chodili tiež k nemu... jedna potratila a druhá donosila tiež len preto, že sa preložila inému dr.. tak neviem... je to určite na tvojom rozhodnutí...
Ahojte kočky, ja som prestúpila od Bardošovej práve k doktorovi Gažovi a som veľmi spokojná. Mala som ísť na nejaké vyšetrenie ale on Bardošovú zastupoval a bola som veľmi spokojná. Bol mojim lekárom počas celého tehotenstva a dokonca sme mali aj dosť vážne zdravotné problémy, zistili mi aktívnu rubeolu, ale poslal ma na rôzne vyšetrenia a nakoniec sa všetko vysvetlilo, je pravda, že ma postrašil- čo všetko môže rubeola spôsobiť a bala som aj ja vystrašená, ale aj ma upokojoval, že uvidíme čo povedia testy a dnes mám zdravé dieťa. Ja som si ho aj "zazmluvnila" na pôrod v DS, žiadnu zmluvu sme nepodpisovali iba sme si vymenili tel.čísla a on si ma poznačil do diára, aby si dal službu na deň môjho pôrodu. Dokonca sme sa dohodli aj na ukážku pôrodnice v DS, kde mi tiež všetko poukazoval, povedal čo budem potrebovať pri pôrode, ukázal mi aj novorodenecké oddelenie. Rodiť som začala o tretej hodnine v noci a všetko OK, zavolala som mu, dohodli sme sa a dokonca mi o 20 minút volal on sám, že ako sa cítim a uistil ma, že aj on je už na ceste do Dunajskej Stredy. Nakoľko som bola prvorodička, nacvičil so mnou aj pôrod "nasucho", dýchanie- skrátka bol veľmi milý. Nemusela som ani chodiť hore- dole s postele na "kozu", ale vyšetril ma ako mi to bolo príjemnejšie. Manžela som mohla mať pri vyšetreniach pri sebe a aj na vzdychačke. Dokonca spolu aj vtipkovali. Gažo ho dokonca hnal aj na pôrodnú sálu, nakoľko bol muž váhavý, ale doktor mu povedal, že také niečo už možno nezažije a že to stojí za to. Kázal mu aj fotiť a mám veľmi pekné fotky a obaja krásny zážitok. A vôbec nikam sa neponáhľal, porodila som pekne prirodzene až o druhej poobede, nič nenásili, ako sám povedal, urýchlením by sme narobili viac zla ako dobra. Kázal mi chodiť do sprchy, skákať na fitlopte... Ja mám veľmi dobré skúsenosti a odporúčam.
Ahoj, tak to netuším, keď som ja rodila nemocnica u Kocha bola ešte zatvorená- nerodilo sa. Tak Ti neviem povedať, možno áno.
ahoj ja som bola u neho pred dvomi tyzdnami na 3d a morfologickom,pretoze som mala zle testy..prve co mi povedal akoze preco som odmietla amniocentnezu a preco som akoze nesla..a ked som mu povedala ze si dieta necham tak ci tak mikol plecami a spravil ultrazvuk.potom mi povedal ze aj tak je vsetko v poriadku tak uvidime.Mala som z neho zmiesane pocity.Ja mam velmi dobre referencie na pana doktora Turkotu zevraj vyborny porodnik aj na nete su ohlasy dobre
@demonique zdravim, ja by som pridala posledny komentar a to taky, ze pan doktor si miestami pomylil povolanie a radsej mal ist na patologiu, nez vykonavat pracu so zenami ako gynekolog, porodnik, lebo tak neeticky a neludsky pristup som naozaj dlho nezazila, kde pociatocne stadium tehotenstva povazuje za chemicku reakciu a vlastne ani prve mesiace nepovazuje za tehotenstvo, to mi vyskoci kontrolka, ze zrejme ma s niecim problem a takto si to musi kompenzovat na zenach, ktore plne ocakavaju a tuzia po dietatku a hned ich takto zneguje.... naozaj este stastie, ze si mozeme vybrat lekara, jedna navsteva unho a nikdy viac.
@karmelka77 neviem s kym si ho mylite ale zakaz rodit nemal nikdy ! Byt vami tak si najprv zistim fakty skor nez takto krivo niekoho obvinim toto nie je sranda! Ja k nemu chodim prestriedala som predtym nejednu gynekologicku a poviem vam racej PROFIKA co ma svojsky humor (ktory nie kazdemu sedi) ako pani co je mila usmievava empaticka ale totalne neschopna a narobi akurat tak zdravotne problemy.
@nikita1234321 nechapem o com tocis si precitaj co som napisala ja som sa to dozvedela "zevraj" to tak je nikoho som neobvinila, a ako tak citam dost ludi s nim na problem tak asi nie je s nim vsetko v poriadku a ked je taky uzasny preco rodi len mimo ba? Mne je to uplne jedno co s nim je ja sa chvalabohu na dalsie tehu uz nechystam
Mna rodil u Kocha v BA 🙂 a ja som to nemyslela zle len upozornujem na taketo reci poznam par ludi co si tym narobili zbytocne problemy
Ahojte baby, rada by som prispela so svojimi skúsenosťami s pánom Dr.
Som po troch rokoch neskutočného snaženia konečne tehotná.
A začalo to asi tým, že v domnení, že pán doktor je odborník na slovo vzatý, som šla za ním s prosbou o vyšetrenie, či som vôbec schopná otehotnieť. Po dvoch ultrazvukoch a dvoch odberoch krvi počas cyklu bol záver pána doktora taký, že nič iné nepomôže , iba prefuk vaječníkom, neviem, ako sa to povie odborne.Podotýkam môj cyklus je 45, 50, 60 dňový, ak sa moje telo pomýli, tak aj 28 dňový. Každý doktor, ktorého som mala mi vravel, že som úplne v poriadku a cyklus a upraví až po pôrode, tak som to neriešila.
Pán Dr. Gažo mi povedal , že mám asi chorú štítnu žľazu, že si mám vybaviť endokrinológa. (na svojej webovej stránke patrí k jeho štandardným službám vybavenie a odporučenie odborného lekára), no mne to zabudol asi ponúknuť. Vybavila som si endokrinologičku (Ústav sv. Alžbety pani Dr. Krigerová - úžasná endokrinologička, fakt odporúčam), po pol roku sme ostali tehotní. Prišla som za pánom doktorom, ktorý ma už chcel rezať a prefukovať vaječníky (ani jeden doktor, ktorého som sa to pýtala mi neodporúčal prefuk, nakoľko nezaručuje oplodnenie), a ostal veľmi prekvapený, že som tehotná, nevedel pochopiť, ako je to možné. Ked mi spravil ultr. boli tam dve bábätká, ale povedal, že to je malinké tehotenstvo, čo sa vlastne za tehotenstvo ani nepovažuje, povedal, že som asi v 4 tt, ale podľa MS v 10 tt. Takže som sa vlastne prd od neho dozvedela. Boli tam iba dve malinké machulky vedľa seba. Ja som plakala od dojatia, keď som to videla, že konečne po troch rokoch sa nám to podarilo (ale nie vdaka DR.). povedal, že majú 8/9 mm. Vôbec nebral do úvahy to, že mám MS kadejako, proste sa držal poslednej MS. Poslal ma preč, že mám prísť o 10 dní a potom uvidíme. Po 11 dňoch som došla za ním, a po ultr. mi povedal, že mám si ísť vybaviť umelé prerušenie buď na antolskú, ružinov, alebo kramáre, lebo podľa ultr. majú bábatká 12/9 mm, podľa neho nerastú a podľa MS by som mala byť už v 11 tt a teda bábatká nenarástli. Do správy mi napísal pólový plod naznačený, takže som veľmi vystrašená, zdeptaná, preplakala som celú cestu z kramárov domov, ešte že bol môj drahý pri mne a ukludnil ma. A ešte na konci, ako takú sladkú tortičku mi vytlačil foto zo sona, aby mi nebolo lúto. Väčšiu aroganciu zo strany doktora som nevidela. a ešte mi opäť dal štatistiku, že 25 až 30 % tehotenstiev končí potratom, aby som teda nelutovala. Odišla som z ordinácie a zaprisahala som sa, že viac sa on na mňa, resp. domna pozerať nebude. budúci týždeň mám ísť k jednému lekárovi, a uvidíme. Povedali mi, že mám ešte aspon 7 až 10 dní počkať, že to je veľmi skoro na unáhlené názory. Takže tento týždeň čakáme. Cítim sa byť stále tehotná, nešpiním, nekrvácam. Takže vôbec nechápem. A neviem ako vy baby, ale ja to cítim, že som ok. Takže toto sú moje skúsenosti s pánom doktorom. A som rada, že nie som sama, ktorá odišla od neho z ordinácie s plačom.
No ja stale nechapem co sa tu o nom vsetko pise!!!chodim k mudr.Gažovi uz 5 rokov,cele druhe tehotenstvo prebehlo bez problemov,pred dvomi dnami mi robil konizaciu v Iscare,vsetko mi k tomu vysvetlil,este aj kreslil na papierik-aby som vsetko pochopila,co mi ide robit,poradil internistu,vzdy ma v ambulancii dobru naladu...k nemu chodi aj moja velmi dobra kamoska ktora je s nim tiez spokojna...preto nechapem ako ho jedny mozu chvalit a ostatni by ho zas poslali kade lahsie...vzdy je to o tom,ze kym jeden lekar chce urobit jednu vec,tak ten druhy zas inu-sami lekari sa malokedy zhodnu!!!Kazdopadne,ja ho povazujem za odbornika (so svojskym humorom)
Moja skúsenosť, pokial máte bezproblémové tehu je pán doktor super ... Vzhľadom na to ze väčšinu času sranduje a uvz odflakne, tak nema šancu zistiť ze nie je nieco v poriadku . Mne jeden den tvrdil ze jevsetko super a o dva dni ma hospitalizovali a prišla som v 24tt o dvojičky. Takze ako komik je fajn ako Lekar absolútne neprofesionálny
Ma niektora teraz cerstvu informaciu o tom ako to je z MUDr. Gazom ako porodnikom a porodom na kramaroch?? Dakujem.
Prístup ok.srandicky Ale robil mi 3D UZV a nevidel jasnú vyvojovu vadu. Ked si pozriem spätne CD tak to tam vidím aj ja. Išlo mu len o zarobok.vlastne vôbec záznam nehodnotil bral to ako kino pre rodicov. Ešte v starom kochu. Po afere s úplatkárstvom sa odpratal do DS. Kvôli zasivaniu ho volali mäsiar. Su to pre mňa síce len 3 skúsenosti ale žiadne pozitívne. Ved lekárov je kopa. Vybrala by som si iného.
@laskonkakaty. Ahoj. Chcela som sa spytat ci by si aj teraz odporucila pana dr. Gaza ci mas vsetko ok po zakroku.. Je moj gyne a mam 2 cm cystu momentalne zapal vajecnikov a chce ma operovat. V gpn koch som uz objednana o dva tyzdne na laparoskopiu. A operovat by ma mal on a som velmi zmatena z tpho co sa tu pise ...dakujem
Ahojte baby . Mate neake cerstve info o dr. Gazovi? Dakujeeem
gazo je mily lekar.. zvysnu odbornost neviem posudit kedze som bola unho iba raz ked zastupoval mojho gynekologa.. fifika.. ked sommala mikozu.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
http://www.nasilekari.sk/16113/mudr-martin-gazo...
dolu pozeraj