ahojte, v auguste mam termin a rozmyslam ktoreho doktora si zvolit pri porode, budem rada ak mi napisete vase referencie na Mudr. Gabora, dakujem vopred🙂
Mna odrodil. Vynikajuci lekar. Mily, ustretovy, sikovny. Vrelo odporucam!!!!!
No mna sice porod este len caka, ale pan doktor Gabor mi robil 3D ultrazvuk. Je velmi mily a vsetko dopodrobna mi vysvetlil.
@denissa88 ja som zatial pocula na neho len pozitiva, mala ho znama dohodnuteho a ze bol este lepsi ako Krizko, urobil jej aj navyse nejake vysetrenia... tiez chcela rodit u krizka ale ten uz nebral... a ja som na tom rovnako... takze asi skoncim u neho - ale vraj bol maximalne ustretovy a mily:O) tak som sama zvedava
Ja som unho rodila pred rokom - teda mal zrovna sluzbu 🙂 Ale celkovo som nanho mala stastie, pretoze najskor som bola hospotalizovana na 10. poschodi, kde ma prijimal a potom ked ma v noci chytil porod, tak zase mal sluzbu tam. Je velmi mily, vtipny a tym ze je mlady sa zatial na nic nehra. Dokonca ked ma prijimal a pytal sa na bezne otazky, tak tam nejako zakomponoval otazku ci ma muz nebije - zo srandy samozrejme - skoro som si na tom stole cvrkla 😀 😀 😀
...........ale po dvoch porodoch, kedy som si pri prvom lekara zazmluvnila a pri druhom nie, som toho nazoru, ze su to zbytocne vyhodene peniaze, ktore sa vam neskor na dllllllhej materskej s biednym prijimom urcite zidu 😉
Ahojte , no ja som rodila u Mudr.Gábora pred 3mesiacmi. A musim povedat , ze je to velmi inteligentny, zodpovedny, citlivy, ustretový a profesionálny človek. Aj maličkosti ho zaujimaju a nic nezanedba! Naozaj ponúka starostlivost a pristup nadstandard..Aj napriek tomu, ze je mlady clovek je skuseny..mozno vam tie vety zneju ako zo "slovnika pozitivnych slov", ale som rada ze to mozem o nom napisat a ze je takyto clovek porodnikom.
Rodil ma pred rokom a bol naozaj skvely, odporucam 😉
Baby a kde sa da nanho zohnat kontakt alebo ak ho chcem zazmluvnit, lrbo minule to bola nahoda tak.kde sa s nim nakontaktujem neviete?
ahojte, tak uz som u neho mala dve kontroly a ja som z jeho pristupu, starostlivosti a celkovo z neho sameho nadsena... pomaly prestavam mat obavy z druheho porodu /prvy som mala velmi tazky, lekara nezazmluvneneho/ - lebo taky zaujem a nadstandardny pristup od lekara som asi este nezazila...takze ak niektora zvazujete porod u neho, myslim ze sa neni coho obavat...vsak dam vediet po porode🙂
Tak porod mam za sebou a jednoznacne ho odporucam...skvely lekar a celkovo jeho starostlivost o mna od zaciatku po finale bola perfektna...takze hodnotim ho len v superlativach a vrelo odporucam;0) kontakt na neho mam, ak treba poslite IP
Poslala som ti IP, urcite nebudes lutovat🙂
Poslem do spravy😉
My sme u neho rodili pred tyzdnom a kedze neviem z akeho dovodu ma nenastrihol, roztrhla som sa az ku konecniku. Takze pre mna je tento pan mudr. nocna mora:(
A má on aj nejakú ambulanciu?
Ahojte zienky, poslali by ste mi prosím kontakt na Dr. Gabora? Chcela by som si ho.zazmluvnit. Dakujem vopred.
Ambulanciu ma niekde na zahradnickej, skus pogooglit. Ale ja osobne by som ho uz nikdy k porodu nechcela, pristup onicom, ziadna komunikacia a potom to tak aj dopadne..V vdaka panu bohu, ze malicka je poriadku.
Xenia1972 vnucik nech sa rychlo zotavi, taketo veci by sa nemali stavat:(
Ja som mala Dr.Gabora zazmluvneneho. Bol pozorny, pedantny, vsetko mi vysvetlil, ked som sa pytala, bola som velmi spokojna s jeho pristupom. Sikovny lekar. Pytala som sa nezavisle personalu z oddelenia gyn. a nepovedali o nom zle slovko. Dokonca mi ho osobne odporucil Dr.Krizko ml., on mi dal na neho telefon. Garantoval, ze budem spokojna. Aj som bola. No je pravda, ze porod nechava na prirodu, nic neurychluje ( co je fajn), ked sa nemusi strihat, nerobi to... ja som druhorodicka, tak ma ani nestrihal. Inak uz sa od toho upusta, nerobi sa to pausalne. ...No zasivat ma potom musel tak ci tak :-P Este si ma vyziadal na kontrolu po 600nedeli...
Taktiež som mala pána doktora Gábora zazmluvneného (rodila som v júli) a bola som nad očakávania spokojná-skvelý lekár, fantastická starostlivosť, perfektný a flexibilný prístup, takto si predstavujem gynekológa a pôrodníka, preto idem k nemu i do ambulancie.
madalenx a kde ma ambulanciu ? Viem, ze je to cisto nemocnicny lekar a v Gyn Five robi akurat 3D...
Robí v Gynaexe, dá sa tam zavolať a objednať sa ku konkrétnemu lekárovi, je to súkromná ambulancia.
Ahojte neviem ci je to tu aktualne ale rada by som sa informovala na mudr.Gabora co sa tyka morfologickeho UTZ.boli ste spokojne dakujem 😄
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Rodila som v ruzinove u dokt.Orosa. odporucam!!!aj nadstandrt v ruzinove.