MUDr. Martin Gábor - pôrodník v Ružinove

yvonn
19. jún 2014

ahojte, v auguste mam termin a rozmyslam ktoreho doktora si zvolit pri porode, budem rada ak mi napisete vase referencie na Mudr. Gabora, dakujem vopred🙂

dollynkaa
19. jún 2014

Rodila som v ruzinove u dokt.Orosa. odporucam!!!aj nadstandrt v ruzinove.

marylis
19. jún 2014

Mna odrodil. Vynikajuci lekar. Mily, ustretovy, sikovny. Vrelo odporucam!!!!!

mimililiana
23. jún 2014

No mna sice porod este len caka, ale pan doktor Gabor mi robil 3D ultrazvuk. Je velmi mily a vsetko dopodrobna mi vysvetlil.

denissa88
1. júl 2014

@yvonn Moc recenzii som ani ja teda na neho nenasla. :( mne ho prave odporucil dr. Krizko - lebo ten uz neberie :(

yvonn
autor
2. júl 2014

@denissa88 ja som zatial pocula na neho len pozitiva, mala ho znama dohodnuteho a ze bol este lepsi ako Krizko, urobil jej aj navyse nejake vysetrenia... tiez chcela rodit u krizka ale ten uz nebral... a ja som na tom rovnako... takze asi skoncim u neho - ale vraj bol maximalne ustretovy a mily:O) tak som sama zvedava

denissa88
2. júl 2014

@yvonn Ja nakoniec zavolala dr.Plichtovej a dohodla sa s nou 🙂
Straaaasne zlata - v pondelok k nej idem.

putney
2. júl 2014

Ja som unho rodila pred rokom - teda mal zrovna sluzbu 🙂 Ale celkovo som nanho mala stastie, pretoze najskor som bola hospotalizovana na 10. poschodi, kde ma prijimal a potom ked ma v noci chytil porod, tak zase mal sluzbu tam. Je velmi mily, vtipny a tym ze je mlady sa zatial na nic nehra. Dokonca ked ma prijimal a pytal sa na bezne otazky, tak tam nejako zakomponoval otazku ci ma muz nebije - zo srandy samozrejme - skoro som si na tom stole cvrkla 😀 😀 😀
...........ale po dvoch porodoch, kedy som si pri prvom lekara zazmluvnila a pri druhom nie, som toho nazoru, ze su to zbytocne vyhodene peniaze, ktore sa vam neskor na dllllllhej materskej s biednym prijimom urcite zidu 😉

luclic
5. júl 2014

Ahojte , no ja som rodila u Mudr.Gábora pred 3mesiacmi. A musim povedat , ze je to velmi inteligentny, zodpovedny, citlivy, ustretový a profesionálny človek. Aj maličkosti ho zaujimaju a nic nezanedba! Naozaj ponúka starostlivost a pristup nadstandard..Aj napriek tomu, ze je mlady clovek je skuseny..mozno vam tie vety zneju ako zo "slovnika pozitivnych slov", ale som rada ze to mozem o nom napisat a ze je takyto clovek porodnikom.

lucusa6969
15. júl 2014

Rodil ma pred rokom a bol naozaj skvely, odporucam 😉

lucusa6969
15. júl 2014

Baby a kde sa da nanho zohnat kontakt alebo ak ho chcem zazmluvnit, lrbo minule to bola nahoda tak.kde sa s nim nakontaktujem neviete?

yvonn
autor
31. júl 2014

ahojte, tak uz som u neho mala dve kontroly a ja som z jeho pristupu, starostlivosti a celkovo z neho sameho nadsena... pomaly prestavam mat obavy z druheho porodu /prvy som mala velmi tazky, lekara nezazmluvneneho/ - lebo taky zaujem a nadstandardny pristup od lekara som asi este nezazila...takze ak niektora zvazujete porod u neho, myslim ze sa neni coho obavat...vsak dam vediet po porode🙂

yvonn
autor
27. aug 2014

Tak porod mam za sebou a jednoznacne ho odporucam...skvely lekar a celkovo jeho starostlivost o mna od zaciatku po finale bola perfektna...takze hodnotim ho len v superlativach a vrelo odporucam;0) kontakt na neho mam, ak treba poslite IP

cicwor999
15. okt 2014

@yvonn ahoj mohla by si mi na neho posunúť kontakt ? silno nad ním uvažujem

yvonn
autor
16. okt 2014

Poslala som ti IP, urcite nebudes lutovat🙂

nikollett
29. júl 2015

@yvonn
prosim ta posles mi kontakt na mudr gabora? Dakujem 🙂

hh83
15. jún 2016

@yvonn Ahoj, mohla by si mi prosím poslať kontakt na doktora Gábora? Ďakujem 🙂

yvonn
autor
15. jún 2016

Poslem do spravy😉

bellatina
11. aug 2016

My sme u neho rodili pred tyzdnom a kedze neviem z akeho dovodu ma nenastrihol, roztrhla som sa az ku konecniku. Takze pre mna je tento pan mudr. nocna mora:(

retriver123
12. aug 2016

A má on aj nejakú ambulanciu?

kat13s
15. aug 2016

Ahojte zienky, poslali by ste mi prosím kontakt na Dr. Gabora? Chcela by som si ho.zazmluvnit. Dakujem vopred.

xenia1972
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bellatina
24. sep 2016

Ambulanciu ma niekde na zahradnickej, skus pogooglit. Ale ja osobne by som ho uz nikdy k porodu nechcela, pristup onicom, ziadna komunikacia a potom to tak aj dopadne..V vdaka panu bohu, ze malicka je poriadku.
Xenia1972 vnucik nech sa rychlo zotavi, taketo veci by sa nemali stavat:(

ginger01
30. sep 2016

Ja som mala Dr.Gabora zazmluvneneho. Bol pozorny, pedantny, vsetko mi vysvetlil, ked som sa pytala, bola som velmi spokojna s jeho pristupom. Sikovny lekar. Pytala som sa nezavisle personalu z oddelenia gyn. a nepovedali o nom zle slovko. Dokonca mi ho osobne odporucil Dr.Krizko ml., on mi dal na neho telefon. Garantoval, ze budem spokojna. Aj som bola. No je pravda, ze porod nechava na prirodu, nic neurychluje ( co je fajn), ked sa nemusi strihat, nerobi to... ja som druhorodicka, tak ma ani nestrihal. Inak uz sa od toho upusta, nerobi sa to pausalne. ...No zasivat ma potom musel tak ci tak :-P Este si ma vyziadal na kontrolu po 600nedeli...

madalenx
16. okt 2016

Taktiež som mala pána doktora Gábora zazmluvneného (rodila som v júli) a bola som nad očakávania spokojná-skvelý lekár, fantastická starostlivosť, perfektný a flexibilný prístup, takto si predstavujem gynekológa a pôrodníka, preto idem k nemu i do ambulancie.

ginger01
16. okt 2016

madalenx a kde ma ambulanciu ? Viem, ze je to cisto nemocnicny lekar a v Gyn Five robi akurat 3D...

ginger01
17. okt 2016

@madalenx kde ma ambulanciu ? Viem, ze je to cisto nemocnicny lekar a v Gyn Five robi akurat 2,3D...

madalenx
18. okt 2016

Robí v Gynaexe, dá sa tam zavolať a objednať sa ku konkrétnemu lekárovi, je to súkromná ambulancia.

crystalclear
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ginger01
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sangre
27. feb 2018

Ahojte neviem ci je to tu aktualne ale rada by som sa informovala na mudr.Gabora co sa tyka morfologickeho UTZ.boli ste spokojne dakujem 😄

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre