Ahojte, neviete mi niekto poradiť ako sa skontaktovať s pánom primárom Špilom ? Potrebujem sa objednať k nemu prvýkrát do poradne, nakoľko som už v 37 týždni tehotenstva a chcela by som rodiť práve u neho. Do Banskej Štiavnice to mám 100 kilometrov, tak tam nechcem ísť bez ohlásenia a zbytočne. Už som ho niekoľkokrát kontaktovala 045/694 23 33 (nikto už druhý deň telefón neberie) info@porodnicabstiavnica.sk (nikto neodpisuje štvrtý deň). Neviete náhodou či nemá dovolenku ? Ďakujem.
A neviete v ktoré dni sú poradne ? Myslím, že som niekde čítala, že v pondelok, utorok a vo štvrtok, ale nie som si istá.
je to všetko na stránke
http://www.porodnicabstiavnica.sk/10_nasa_porod...
pondelok, utorok a štvrtok o 12, je to úplne naspodu tej stránky.
preštuduj si celú stránku je tam celkové info. Aj sestričky mi hovorili, že stačí prísť, priniesť si tehotenskú knižku a tam sa všetko dozvieš. Personál je veľmi ochotný, príjemný, preto som si túto pôrodnicu vybrala. Aj keď to mám 1,5 hodinu cesty....🙂 Popýtaj sa na nemocničný hotel, stojí to 16,60 na deň a môžeš tam byť koľko chceš. Sestričky všetko ochotne vysvetlia 😉
Ďakujem, našla som to.
Teda poradne sú len od 12 hodiny aj v pondelok a utorok či od 12 len vo štvrtok ?
Ahoj,ja som tam tiez isla bez objednania.Tak odpisal primar Spilla.Chodili sme uz na cca 8:00,kym ti natocia pasy,spravia poradnu.Od 10:00 sa potom slo k dr.Spillovi,ked si mala pasy a poradnu hotove.
Ďakujem, tak pôjdem teda v pondelok ráno bez ohlásenia.
A aké ste s ním mali skúsenosti ? Boli ste spokojné ?
Ahoj pán doktor ŠPILA je naozaj Pán doktor je výborný a naozaj vie čo robí. odrodil môjho synčeka aj keď v ten deň nemal vôbec službu je milý a hlavne normálny. Ked som šla k nemu prvý krát ,išla som hneď ráno je dobre si vziať knižku alebo čosi lebo dosť dlho sa tam čaká ale majú tam veeelmi pohodlné sedačky o 12 v utorok a štvrtok je predporodná príprava a poradňa je pred ňou. Pán doktor má najradšej keď chodia ženy do poradne k nemu aby vedel ako sa vyvíja tehotenstvo a tak ,ale keď to máš ďaleko nieje to problém a do poradne môžeš aj naďalej chodiť k svojej doktorke. Ja som bola prvý krát veľmi nervózna nevedela som čo čakať všade kde som bola na kontrole a to som toho pobehala veľa my vyčítali že som tučná ako keby som o tom nevedela a popravde všetci ma len strašili. On nie porozprávali sme sa povedala som mu z čoho mám obavy a on ma uistil že už mal aj väčšie maminky ako som bola ja a že to nieje problém keď je miminko v poriadku,veľmi ma to ukludnilo. Ak ťa niečo zaujíma alebo sa chceš na niečo opýtať je dobre si otázky napísať lebo keď už budeš dnu ide to veľmi rýchlo a nemusela by si si na všetko spomenúť.Sestričky na oddelení sú naozaj super až na hlavnú sestru tá je trochu sekera ale s tou budeš v kontakte len na predpôrodnej príprave a sem tam na vizite Keď som tam bola rodiť ja bola tam jedna sestrička z handlovej taká staršia a mohutnejšia blondína je dobre si na ňu dávať pozor ak tam bude.Ona je strašná! samá neochota keď mi zavádzala kanylu na infúziu bola som ako ihelník a na po operačke no hrôza! deň po pôrode som si ju vôbec nepustila k telu ako náhle ju ku mne poslali vyžiadala som si inú sestričku nech si o mne myslia čo chcú. Ostatné boli super 🙂 . Na novorodeneckom pracuje sestrička ktorá má už hádam aj 70 desiatku, je to bývalá detská lekárka a je to najláskavejšia žena na svete. Keď už budeš mať miminko na svete nikdy sa neboj k nim zaklopať a poprosiť o pomoc či radu keď nude dieťatko plakať 🙂 vždy ti pomôžu aj o druhej ráno 😉 Ja som e´veľmi rada že som bola rodiť práve tam a ak budeme mať druhé dieťatko tak určite sa tam vrátim popravde bola to moja posledná a najlepšia dvojtýždňová dovolenka 😀 a zoznámila som sa tam so super dievčatami. ak by si chcela ešte niečo vedieť kľudne mi napíš. zatiaľ ahoj a veľa šťastíčka...
ja
si uz presne nepamatam,ktore dni robia poradne,ale myslim,ze pondelok
to nebol..kazdopadne,skus aj takto navecer zavolat tym sestrickam,oni
potrebne povedia.Ja som tam na predpor,pripravu nechodila,mala som ju
spravenu v BB a v pohode.Muz mohol tiez byt pocas porodu so mnou.Pan
doktor je uzasny,odbornik a starostlivy,od zaciatki velmi ochotny
pomoct.Ak bude druhe,urcite pojdeme opat tam.Ja len odporucam.A nepoznam
cloveka,ktory nie..🙂
A ta tetuska doktorka je fakt uzasna.Ona to uz ani nerobi pre peniaze,ale preto,ze ma rada deticky🙂
Pozri si na ich stranke jeho cislo,normalne mu zavolaj ze chces v bs rodit,on ti povie kedy,urobi si na vas cas aby to tam vsetko poukazovasl,porozpraval 🙂. Ja som u neho rodila 2krat a inde by som neisla ,tiez som 1,45hod dochadzala 🙂 sestricky boli pred 6rokmi lepsie ako teraz,ale primar to tam ma pod kontrolou,je to uzasny clovek,plny porozumenia.urobi vsetko preto aby si bola spokojna 🙂
Ani dnes sa tam nedá dovolať ☹
Prosím Vás, vie niekto či prebiehajú aj v súčasnosti poradne aj v pondelky ?
Ja mam na sestricky poznacene tc 0456942337.Skus:)
A pondelky poradne nerobia.Je tu dalsia diskusia k Porodnici v BS a tam to baby spominaju.Pa
Ďakujem.
daj vediet,ci sa ti podarilo dovolat 🙂
A neviete ešte náhodou niekto či má mať primár od 4.2. do 18. 2. dovolenku ? Čítala som to v inej diskusii.
tym sa netrap,ci ma dovcu alebo nie.Vzdy ho tam niekto zastupuje.Ked Ti ale neodpisal a nedviha telefon,je mozne,ze ju ma..
No, vyzerá to tak ☹
Ja len preto, že od pondelka budem v 38. týždni tehotenstva a mám indikáciu na sekciu. Chcela som rodiť u neho ☹
Ooo, to ma mrzi..☹
Ale neboj, je to tak, ako to ma byt a vsetko bude v poriadku 🙂
Len tento tyzden by si asi mala poriesit tu nemocku, ked mas indikaciu na cisarak...
Ahojte, chcem sa opýtať ako to je teraz s pôrodnicou v BŠ, rozpráva sa že ju mali zavrieť, je to pravda? Rodil niekto teraz po novom roku v BŠ, ak áno, ako to teraz tam je?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Pokiaľ viem, na stránke je napísané, že od 36 týždňa máš chodiť na poradňu. Nie je potrebné sa nahlasovať vopred. Ja som sa tam bola pozrieť pred vianocami a akurát tam nebol, ale sestričky hovorili, že sa vráti, len nevedeli za koľko. Predpokladám, že má dosť práce a nesedí celý deň v ordinácii/kancelárii pri telefóne. Proste choď na poradňu a tam sa určite s ním stretneš 😉