ahojte, ako ste spokojne s pristupom, s vysetrovanim a hlavne ludskostou u doktora Krizka? je pravda ze robi iba piatky a ziadny iny den? to je trochu malo na tolko pacientiek,nie?necakate dlho na objednanie?
rodila som u neho a bola som maximálne spokojná, ostal kvôli mne robiť aj druhý deň, keď mal už po službe, lebo mi vyvolával pôrod, keďže som prenášala týždeň, dal mi na seba číslo v prípade, keby som rodila skôr stým, že mu môžem volať kedykoľvek, urobil mi aj nástrih, ale malý bol veľký, začala som rodiť o siedmej a o 12 10 bol malý na svete, volila by som jeho, keby som znova rodila
Teda naozaj robí v Gynaexe iba v piatky? Nenašla som to tu v odpovediach a tiež by ma to zaujímalo. V akom čase? Dopoludnia, popoludní? Mám naňho síce číslo, no nechcem mu volať v iný deň, ako je v ambulancii, lebo viem, že je strašne rozlietaný - pôrody, operácie, atď. Vďaka za info 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Viem sa vyjadriť iba k jeho prístupu, chodievala som k nemu do poradne, rodila som u neho, nie som však jeho pacientka. Áno, ľudskosť na jedničku. Keby sa každý lekár, nie len pôrodník, takto správal ku svojim pacientom, tak to by bolo výborné. Nič nasilu, slušne, bez priblbých žoviálností (ako už u niektorých pôrodníkov býva zvykom). K odbornosti sa osobne neviem vyjadriť, nie som od fachu. Bol mi však doporučený ako výborný odborník iným lekárom.