Ahojte mamičky, snažilky,
chcela by som sa spýtať na Vaše názory na DR. Janeka st.
Neviem, či u neho mám zostať alebo prejsť k inemu lekárovi.
Totiž zdá sa mi dosť absurdné, že si pýta peniaze za určenie pohlavia dieťatka, aj za sono( 25 evri som tam nechala v 12 týždni). Máte podobné skúsenosti?!?!?!? Inak je dosť v pohode, ale ja nie som banka, som zvedavá na Vaše skúsenosti.
@ansira ahoj. ja k nemu chodim. a veru, v tehotenstve to bolo drsne. desina za objednanie plus dalsie peniaze za ine vysetrenia... takisto sa platilo aj za monitor na konci tehu. keby som vedela, ze v nemocnici na poradni je to zadara, tak chodim rovno tam. kolko pyta za urcenie pohlavia? ja som toto nastastie neriesila, lebo mi pohlavie povedali ked som bola na morfologickom utz. inak som s Dr. spokojna. v okoli nemam nikoho ineho, takze nie je z coho vyberat 😀
Ahojte. Ja musim povedat, ze s Dr. Janekom mam velmi dobre skusenosti. Je to fakt odbornik na urovni. Chodila som k nemu cele tehotenstvo. Je fakt uzasny a bola som maximalne spokojna. S tymi poplatkami neviem, pretoze ja som k nemu chodila na prelome rokov 2009/2010 a ziadne poplatky odo mna nevyberal akurat za objednanie - co je samozrejme logicke.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@ansira rovnaku diskusiu si zalozila tu https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/dr-janek-st/