Ahojte, rodili ste niektora u mudr blaskovej? Aka je, je otvorena diskusii? Dakujem pekne
A co sa tyka porodu, boli komplikacie alebo vedela co robi?
@alenka6102 Neboli komplikacie, skor jej pristup bol velmi zly...
To ma mrzi. Mne sa javi celkom sympaticka
@alenka6102 urcite je to individualne.. Mozno mala len zly den
Tá doktorka Lucia Blašková je taká mladá? Lebo mna rodila jedna doktorka, vôbec neviem priezvisko, ale oslovovali ju Lucia, tak by ma zaujimalo, ci to bola ona
Ano tak max do 35 rokov
No tak ja mam s ňou veľmi dobrú skúsenosť, rodila som teraz nedavno a ak to bola táto doktorka, tak je sice trochu odmeranejšia, ale pri pôrode už bola super a celkovo všetci na pôrodnej sále mi veľmi pomáhali, takže moja skúsenosť je dobrá. Ale samozrejme môže to závisieť aj od toho akí ľudia sa tam stretnú a aj od momentálnej nálady.
Má niekto skúsenosť, či keď som z iného mesta, tak ma zoberie ako novú pacientku ?
@luckahh to je zvláštne. Je mojou doktorkou a ani raz sa ku mne nesprávala zle. Nemala blbé keci ani nič podobné.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Ahoj, no moja skusenost je skor negativna. Bola neprijemna, riesila moj osobny zivot popri tom, ked ma rodila. Necitliva..