MUDr. Kyška a MUDr. Láni zo Žiliny

jardiniere
19. jún 2013

Ahojte, momentálne chodím k Mudr. Lánimu, nie som však s ním spokojná (je s ním ťažká komunikácia, máločo vysvetlí a tiež akým spôsobom si zarába 😖 fotku sona mi spravil bez toho aby sa opýtal či ju chcem, prvýkrát zapýtal 11€, druhýkrát 16€ a pod. )
Chcem prestúpiť k Mudr. Kyškovi, chodíte niektorá k nemu, ste spokojné? Ako u nich funguje objednávanie na tehotenskú poradňu, objednáva sa, alebo kto ako príde?
Od čoho závisi , či sa dostanem k Oravcovej alebo Kyškovi, aké majú poplatky?
😕

dolijalu
26. jún 2013

🙂))) Chod, nasad ohnive paty a nech uz si tam🙂)
Ja som isla od Laniho ku Hartelovi a skoncila som u Kysku, kde som maximalne spokojna, aj poplatky sa daju prezit.
Na stranke maju sice 1€ poplatky za objednanie mailom alebo telefonicky, ale nikdy to odo mna nepytali.
Mozes sa prist zapisat aj osobne, v cakarni vzdy visi papierik na niekolko dni dopredu.
Ordinuju niekedy aj obaja naraz, aj oddelene, ale ked sa vyslovene vypytas ky Kyskovi (aj ja som tak urobila) nemal by to byt problem.
Na vsetky ceny som bola doteraz vopred upozornena a dostala som na vyber, ci si dam nadstandard, vysetrenie za priplatok urobit...co je pri dvojickach samozrejme😀D
Drzim prsty a verim, ze budes spokojna 🙂

akrim1311
26. jún 2013

Mudr.Kyška je aj môj gynekológ a môžem ho aj odporučiť.Najskôr vyšetrí a potom vysvetľuje čo a ako(niekedy až moc 😀 )ale ako odborník aj ľudský prístup skvelý.Kedysi robil aj pôrodníka,takže má praxe až až a hlavne,nemá človek pocit,že si len ďalšia pacientka a rýchlo,rýchlo...A ceny sú myslím prijateľné.Dá ti aj vybrať z možností ak niečo konkrétne chceš,vysvetlí výhody toho a onoho a aj nevýhody.Ja si takto predstavujem "Pána Lekára."

jardiniere
autor
26. jún 2013

super, potešili ste ma🙂 na budúci týždeň idem k nemu prvýkrát 🙂

modrysvet
17. máj 2017

Mám gynekologičku, ale chcem zmeniť a ísť ku doktorovi Kyškovi, ale keď ja mám strááášne predsudky alebo sa skôr hanbím alebo mi to je nepríjemné. matkozem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre