Ahojte, mate niektora skusenost s panom doktorom Krizkom starsim? Nasla som tu velmi vela pozitivnch reakcii na dr. Krizka mladsieho, ale takmer ziadnu na jeho otca. Mal by byt tiez porodnikom v Ruzinovskej nemocnici. Vopred vdaka za Vase odpovede 🙂
ja ho nepoznam ako pacientka len som mala statnicu u nich takze nejake tie tyzdne som v ruzinove bola...krizko bol na nas fajn, aj ked sestra co tam rodila mi vravela ze na pacientky je rozny vraj podla sympatie, to som ale ja nezazila, len z rozpravania sestry hovorim...inak je to skuseny lekar, len ho nevyrusujte pocas nedelnajsieho obeda 😉 😀
@leishmania hihi ja som ho mala zazmluvneneho na porod, rodila som v nedelu na obed presne 🙂
poznám len mladšieho, ten je ozaj skvelý 🙂
@senselinka ahoj, nemáš prosím ťa na neho tel.číslo mobilné? ja som u neho rodila, len stratila som kontakt...ďakujem
@dadikaa1 fu, to veru nemám, pozriem na lekársku správu od neho, či tam niečo nie je, ale to skôr pochybujem... ale určite sa dá k nemu dopracovať cez ambulanciu alebo oddelenie, keby si veľmi potrebovala
Alebo mi ešte napadlo, skús pohľadať na FB, mne ho našlo, tu je link:
https://www.facebook.com/profile.php?id=1000016...
@senselinka jeeeeeej, ďakujem, popozerám 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
ziadne skusenosti?