MUDr. Králik a MUDr. Szedély vo Zvolene

mell_k
21. dec 2017

ahojte baby, máte skúsenosti s nemocnicou Sliač konkrétne s gynekológom Králikom alebo Szedélym vo Zvolene? Poprípade v BB s gynekológom Petrom (nie Tiborom) Bielikom?

gaaaa
21. dec 2017

@mell_k Ja som bola v oktobri na zákroku na Sliači,ale mna operoval primár Galád.

btus
21. dec 2017

chodím ku Králikovi cca 10 rokov. Som spokojná 🙂

ivianka
21. dec 2017

Ja som bola na vysetreniach u oboch. Kralik ma podla mna lepsi pristup k pacientkam, ale obaja su v pohode.

mell_k
autor
21. dec 2017

@gaaaa viem ale on iba operuje, nerobí bežné vyšetrenia 🙂

ivianka
22. dec 2017

@mell_k a ty sa chces, aby ta vysetril galad?

331kikus
22. dec 2017

ja som chodila ku Kralikovi....velmi dobry pristup, opisal vsetko co sa deje, aky bude postup ...teraz chodim inde pre stahovanie a doktor je sice mily ale na vsetko sa musim pytat a aj tak nedostanem nikdy uplnu odpoved....

gaaaa
22. dec 2017

@mell_k Ja som bola u neho na konzultácii a vyšetroval ma a spravil sono všetko mi vysvetlil čo bude dobré,čo nie atd...Konzultácie ma každý štvrtok od 13.00,nemsí sa objednať stačí priniesť len výmenný lístok od svojho gynekologa.

mell_k
autor
22. dec 2017

@ivianka nie 🙂

ivianka
22. dec 2017

@mell_k keby som si ja mohla vybrat, tak by som si vybrala kralika, aj ked je starsi. Aj vysetrenia u neho su menej neprijemne.

mell_k
autor
22. dec 2017

@ivianka ďakujem tak skúsim k nemu, snáď ma zoberie 🙂

ivianka
22. dec 2017

Drzim palce

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre