Kočky aký je váš názor na doktora kováča z Čachtíc, čakáme prvé babätko a chcela by som aby o nás bolo dobre postarané
@penny007 to neviem
a je jasné, že každá budúca mamička má strach
či o prvé, či o posledné... 😉
ja som spokojná preto, lebo kedykoľvek si našiel na mňa čas, všetko mi dopodrobna vysvetľoval, čo som sa pýtala
dokonca po prvom pôrode po príchode domov nastali u mňa komplikácie a napriek tomu, že bol piatok a on robil vtedy len do 12.00, volala som mu poobede a okamžite mi kázal prísť a vyšetril ma. a to bolo po 15h 😉
V zivote nikdy k nemu.....co najskor odist.zanedbana so zapalmi a neviem cim este.vsetko tam riesia jeho dve jezibaby.dufam ze dakedy budem mat deti a ak nie tak jedno velke dakujem ze mi znicil zivot.....poznam vela ludi co zanedbal a este aj dokonca v tehotenstve.od noveho lekara som odchadzala s placom co vsetko mi bolo...teraz musim chodit kazdeho pol roka na kontroli...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@penny007 myslím, že bude 🙂
ja som spokojná 😉 🙂
ale zas - čo človek, to iné očakávania, tak v tomto ti pomôže len vlastná skúsenosť
nadávajú na každého lekára...vždy sa nájde za a proti
vyskúšaj - uvidíš 😉
veľa šťastia 🙂