MUDr. Klesken na Kramároch - skúsenosti

easy200
16. aug 2013

Ahojte, mate skusenosti s MUDr. Kleskenom z Kramarov? N a nete som nasle len dost stare prispevky, kolko ma asi rokov? Aky pristup?
Dakujem

vvia
16. aug 2013

Vraj vyborny ultrazvukar, no ja nemam dobre spomienky. vdaka nemu som prisla takmer o dceru. prisla som k nemu na pohotovost a povedal mi ze do rana potratim, velmi velmi velmi som krvacala a neprijal ma ani do nemocky. vraj potraty poistovne nepreplacaju. pichli mi nieco a poslali domov, ze ak by nahodou mala vydrzala v brusku tak sa mam za tyzden zastavit este na jeden kontrolny utz ci je v poriadku vobec. nechal ma takto odist domov, bola polnoc. do rana som cakala a utekala do dalsej nemocky a odtial do dalsej kde ma okamzite prijali!!!!!
mala prave krasne spinka v postielke.....

vonicka
16. aug 2013

Taky starsi ujo. To co si si precitala ako starsie prispevky sa nemalo preco zmenit, takze s tym mozes ratat.

hradnapani
16. aug 2013

@vvia to snad ani nie je pravda! ved sa ti mohlo nieco stat, aj to najhorsie... Neriesila si to potom uz? nemam slov, takyto pristup ☹
Mne hrozilo, ze budem k nemu chodit do poradne. Po tom, co som si o nom precitala, som bola dost zhrozena. Ale napokon nejakou nahodou ma zobral omylom iny lekar...

jbizakova
16. aug 2013

Ja si nemozem stazovat. Ku mne sa vzdy pan dr. choval slusne. Chodila som k nemu do poradne a odril my cisarskym rezom mojho druheho syna.

lalia76
16. aug 2013

Ako odborník je výborný. On jediný mi dokázal diagnost.hematóm. Dosť ma strašil, čo nebolo na moju psych.nič moc.

vvia
16. aug 2013

@lalia76 ved pisem, vraj vyborny utz, mne tiez vtedy objavil ine veci kt.nik nevidel, ale ma necitlivy pristup a nezabudnem mu, ze som mmohla prist o dcerku

lalia76
16. aug 2013

@vvia aj mne sa zdá trošku tvrdý.

sangre
15. mar 2018

Ahojte mate snim skusenost v zeleznicnej idem k nemu na morfo utz ...je spolahlivy co sa tyka morfo

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre