Ahojte, mate skusenosti s MUDr. Kleskenom z Kramarov? N a nete som nasle len dost stare prispevky, kolko ma asi rokov? Aky pristup?
Dakujem
Taky starsi ujo. To co si si precitala ako starsie prispevky sa nemalo preco zmenit, takze s tym mozes ratat.
@vvia to snad ani nie je pravda! ved sa ti mohlo nieco stat, aj to najhorsie... Neriesila si to potom uz? nemam slov, takyto pristup ☹
Mne hrozilo, ze budem k nemu chodit do poradne. Po tom, co som si o nom precitala, som bola dost zhrozena. Ale napokon nejakou nahodou ma zobral omylom iny lekar...
Ja si nemozem stazovat. Ku mne sa vzdy pan dr. choval slusne. Chodila som k nemu do poradne a odril my cisarskym rezom mojho druheho syna.
Ako odborník je výborný. On jediný mi dokázal diagnost.hematóm. Dosť ma strašil, čo nebolo na moju psych.nič moc.
Ahojte mate snim skusenost v zeleznicnej idem k nemu na morfo utz ...je spolahlivy co sa tyka morfo
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Vraj vyborny ultrazvukar, no ja nemam dobre spomienky. vdaka nemu som prisla takmer o dceru. prisla som k nemu na pohotovost a povedal mi ze do rana potratim, velmi velmi velmi som krvacala a neprijal ma ani do nemocky. vraj potraty poistovne nepreplacaju. pichli mi nieco a poslali domov, ze ak by nahodou mala vydrzala v brusku tak sa mam za tyzden zastavit este na jeden kontrolny utz ci je v poriadku vobec. nechal ma takto odist domov, bola polnoc. do rana som cakala a utekala do dalsej nemocky a odtial do dalsej kde ma okamzite prijali!!!!!
mala prave krasne spinka v postielke.....