MUDr. Katarína Rašlová. Kde teraz ordinuje?

monykaaa
25. jan 2010

Caute Babulky,

tato gynekologicka pracovala v medicinskom centre Medifera, odkial vsak presupila do ineho sukromneho zariadenia,
neviete mi poradit kam?
Neviem sa k nej dopatrat :(
Dakujem

katja78
25. jan 2010

Mony - má aj menovkyňu, Doc. MUDr. Katarínu Rašlovú, tá je diabetologička 🙂

monykaaa
autor
25. jan 2010

ja viem, tej druhej je plny google :(((
ale tej mojej niet a niet, stale je pod mediferou

katja78
25. jan 2010

našla som ju aj v Medicover-i (Apollo):
http://www.zzz.sk/?profil=5106
skús tam zavolať, ich stránka je nejaká čudná
http://www.medicover.sk/index.php

monykaaa
autor
25. jan 2010

katja, ty si velky pokladik 🙂)
je to fakt ona, velmi pekne dakujem - uz som sa aj objednala

katja78
25. jan 2010

Mony, za máličko 😉 veľa zdravíčka 🙂

monykaaa
autor
26. jan 2010

aj tebe vsetko dobre a este raz dakujem 🙂

dany03
2. nov 2010

@monykaaa ahojky 🙂
ja som v 33tt a termin mam v decembri 2010... Mudr. Rašlovú mi odporucili kolegyne a minuly tyzden vo stvrtok som u nej bola prvy krat... bola velmi mila a ochotna, okamzite ma vysetrila a urobila aj UTZ u seba v ambulancii - ktory som mala absolvovat uz v 30tt, ale moj predosly gynekolog sa k tomu stale nemal s odovodnenim, ze na vsetko mame cas....doktorka si ma hned na druhy den v piatok objednala na krv, tlak, mala som doniest moc atd... dalsiu poradnu mam 11.11.2010 u nej, kedy budu vysledky atd... som velmi spokojna z jej pristupom, musim uznat ze odvtedy konecne spim kludnejsie, hlavne preto, lebo som videla od 22tt nase druhe ditko (po synovi to vraj vyzera na susku 😀 ) na UTZ a podla pani doktorky je v poriadku a ukazkovo zodpoveda velkostou terminu, hoci je otocena KP... len ja nemam v poriadku moc, som chudokrvna a podobne...uvidime co ukazu vysledky...
Stihla som sa jej len opytat, ci aj rodi, pozrela na sestricku a povedala s usmevom ze - uz nie... tak som to nechala tak, ale chystam sa najblizsie z nej vytiahnut preco a ci pripadne nerodi aspon vynimocne a ci by ma neodrodila... myslim, ze by som bola kludnejsia 😀
Od septembra 2010 ma ambulanciu na Dolnych Honoch, v zdravotnom stredisku na Bebravskej ul.
Daj vediet ako si dopadla, ci si ju stihla najst a chodis k nej 😎
Drzim palceky, papa!

monykaaa
autor
7. nov 2010

Ahojky,
ja som nakoniec Mudr. Raslovu nasla, uz je to dlha doba 🙂
Chodila som k nej cele tehu, maximalne spokojna s pristupom ..... inak ja k nej chodim do ambulancie v medicinskom centre Medicover... asi posobi na 2 miestach.
a teraz v utorok sa nam narodilo babenko, mala Bianka 🙂
od vcera sme domka.
Odporucila mi porodnika pana doktora Krizka mladsieho v Ruzinove, musim povedat ze skvely lekar, neviem si predstavit lepsieho 🙂
takze taktiez vrelo odporucam .-))

medulienka75
25. jan 2011

@monykaaa
ahoj,
dnes som u Dr. Rašlovej bola, inak je naozaj velmi prijemna a prave je v telke 🙂
http://www.gynlife.sk/

kukucg
2. jún 2011

@dany03
@medulienka75 baby prosim vas plati sa nieco u tejto lekarky, nejaky rocny poplatok, alebo za ultrazvuk atd.
Dakujem 🙂

dany03
2. jún 2011

Ahojky, ja som platila minuly rok len € vstupny poplatok, zalozili mi kartu... a potom uz ani korunu odomna nepytali, a to mi brali niekolkokrat krv, a asi x mi p. doktorka robila u seba UTZ 😎 takze len tych 20€ ma to stalo prvykrat... ci sa nieco zmenilo tento rok neviem, este som nebola 😅

dany03
2. jún 2011

prepac...nemala som zapnuty numlock 😀 takze 20€ vstupny poplatok asi 3x ultrazvuk... vsetko bez platenia...

jankaku
23. aug 2011

ahojte ake vybavenie ma tato ambulancia a kde presne ju mozem najst. dakujem.

jankaku
23. aug 2011

este jedna otazka, robi p. doktorka UZV aj v ramci prehliadok ci len pre tehotne?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre