MUDr. Karol Hlinšťák. Aký je?

zuzka38
3. nov 2011

nenasla som tu ziadne referencie alebo viac info.. poznate ho niekto? chodite k nemu? aky je? nechodite k nemu? preco? rodilis te u neho? budem vdacna za akekolvek info 😉

monika_semi
2. mar 2014

ahojte, tiez zhanam nejake info k MUDR. Hlinstak Karol, chodite k nemu niekto, aky je?? Popripade viete odporucit nejakeho dobreho gynekologa, najlepsie v Petrzalke??? Dakujeem

bebe02
15. jan 2015

Mate niekto referencie na MUDr. Hlinstaka? Teraz ordinuje aj v ProCare.

kiki68
15. jan 2015

ja mam, chodila som k nemu, este ked som chodila do procare, teraz nemozem,lebo oni to maju tak debilne,ze nespolupracuju s poistovnou v zahranici a SK poistovnu uz mat nemozem. Ale naspat k nemu: fajn lekar, dalo sa s nim dobre pokecat, je to taky mily zabavny panko. Ale asi ako odbornik vie co robi, aspon som amal ten dojem. Na otazky mi odpovedal, veci riesil. Ma tam fajn sestricku. Ja som tam jeden cas kvoli nepodarenemu tehu chodila ako na klavir, stale odbery, sono. Ale tak prirode neporucime. Nemozem mat na neho zle slovo. Ako gyndos pristupom tam k podvozku jemny, ziadne hrube tahy, ak bolo nieco take,ze neprijemne, tak ma na to upozornil,ze teraz to asi bude chvilku nie moc prijemne.

lianka123
16. feb 2015

Ako odbornik nic moc. Ak nemas problem je ok. Ak mas problem nevie co s tebou. A mily nie je..viac v ip

lianka123
16. feb 2015

@kiki68 prirode neporucime ale niekedy sa da predist potratu. Btw ak by som mu nevravela na ake testy ma ma poslat tak ma neposle..

kiki68
16. feb 2015

@lianka123 u mna by teda nepredisiel, prisla som tam sice tehu,ale proste to bolo cele zle a asi zbytocne nieco zachranovat. Mna teda poslal ked sa mu to nezdalo ku kolegovi este, to je pravda. Ale tak ked si na to netrufa, radsej nech posle k niekomu inemu. Nez keby to ma dovrzat cele.

leanny
16. feb 2015

Chodím k nemu, je perfektný. Kvôli nemu som šla aj do Procare.

viva02
16. feb 2015

@lianka123 Mozes prosim aj mne poslat do IP, preco Hlinstaka neodporucas?

lianka123
16. feb 2015

lebo som mu musela vraviet ake vysetrenia mi ma spravit po potrate, vsetko to trvalo dlho a az na moju ziadost. standardne gynekologicke mi urobil az po 6tich mesiacoch, kde sa zistilo ze mam ureaplazmu- co sposobuje potraty- po genetickom, hematologickom etc.. standardne vysetrenie o ktore som znova musela poziadat a gol bol ze stratil moje vysledky z cytologie, nedvihal telefon, vyhovorky a vysledky som dostala az ked som pritlacila/ cytologia bola zla... a ceresnkicka kedy som sa rozhodla odist ze on mojho manzela na ureaplazmu liecit nebude lebo on je gynekolog a mam si to precitat na jeho dverach.. bola som mila cely cas ale to posledne ma uz dorazilo a poziadala som o zmenu karty
vyzera milo, ale nelieci.. neriesi.. zabuda a straca a vo svojej situacii potrebujem niekoho spolahliveho

lianka123
16. feb 2015

@lianka123 BTW ani raz mi nedal moju spravu- co robil, ako to robil etc aj to o niecom svedci

lianka123
16. feb 2015

@leanny to je super, mozno ti vyhovuje.. mne nie. u mna pokazil prilis vela

lianka123
16. feb 2015

@viva02 napisala som to online, mozes citat

viva02
16. feb 2015

@lianka123 Fuuuha, tak to je silne kafe! Nasla si teraz niekoho dobreho miesto neho?

lianka123
16. feb 2015

@viva02 idem vyskusat este central, kedze sa pravdepodobne na betliarskej poznaju.. prvy termin mam zaciatkom marca, dam vediet ak je zaujem. a ak ani toto nepomoze tak si dam kartu do kochu. tam sa o mna nadstandardne postarali pri kyretazi a ak sa podari tak by som tam aj rodila. uvazovala som o tom uz po kyrete ale posledna sanca procare a uvidime.
ono ja uz mam za sebou druhy potrat a on mi nepride ako spravny clovek ktory ma prevedie tehotenstvom. velmi potrebujem spolahliveho gynekologa.

viva02
16. feb 2015

@lianka123 Drzim ti palce! A daj potom vediet, ako si spokojna s novym lekarom.

kikuska291
28. jún 2015

@lianka123 Som rada, že som našla niekoho s rovnakým názorom na doktora ako mám ja.Tiež som mala pocit, že nerobí všetko čo by mohol alebo mal, mal rôzne hlúpe poznámky, ktoré očividne považoval za vtipné, opakovane som za ním chodila s rôznymi zápalmi a výtokmi, tvrdil mi také zvláštne podla mňa nelekárske veci-také alternatívne kecy že čo na to čínska medicína, čo ma fakt nezaujímalo, aby mi spravil vyšetrenia na tú ureoplazmu som mu musela povedať až ja keď som si o tom dačo načítala po internete, najprv mi to vyšlo pozitívne, dal mi nejaké lieky, výtoky a problémy mi však prestali len na krátky čas počas liekov, ale opäť sa vrátili...po doužívaní liekov urobil kontrolné odbery, a neviem ako mi to odobral , vyšlo to v poriadku, ale cítila som sa rovnako ako pred liečbou...už som na to nemala nervy a prešla som k inému lekárovi...ten mi tento ureoplazmový test zopakoval a vyšiel pozitívne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a to podotýkam že som v to obdobie bola bez partnera, takže som to nemala ako znova dostať!!!!! Som rada že som preč, určite neodporúčam....

lianka123
29. jún 2015

@kikuska291 presne to iste, uz som prec a nevratim sa ani keby co bolo

barbora0012
30. okt 2016

Presne pred rokom v tomto období som navštevovala ambulanciu p. Hlinšťáka, tak som sa rozhodla že sa o skúsenosť s Vami podelím. Bola to otrasná skúsenosť 🙄 😀.. Nikomu neodporúčam tohto "doktora". Mám s ním podobné skúsenosti ako @lianka123 a @kikuska291, možno horšie. Prišla som tam s výtokmi a menšími problémami, pán doktor zhodnotil, že mám mykózu. Dal mi silné antibiotiká niekoľko krát. Posledný krát som mu už musela povedať, že antibiotiká nechcem, pretože som z nich preplnená a bojím sa, že by mi mohli ublížiť. Nakoniec, po preštudovaní všetkého možného o mykózach som zistila, že najvhodnejšie prostredie pre množenie mykóz tvoria najmä antibiotiká, a pán doktor sa len stále čudoval, prečo to vždy po antibiotikách vyzeralo že sa to rozmnožilo. Bola som zúfalá, v tom čase som nemala žiadneho priateľa, a v ambulancii som sa cítila dosť nepríjemne kvôli doktorovým a aj sestričkiným uštipačným poznámkam typu ako môžem spávať s niekym ak mám mykózu (to len z dôvodu že sa to akože množilo tak doktor si z toho vyvodil že s niekým spávam). Nakoniec, sa k tomu pridružilo mierne krvácanie to už som bola skutočne vystrašená čo sa to so mnou deje, tak pán doktor vykonal ultrazvuk, kde dostal podozrenie, že môžem byť tehotná!!! Krvný tehotenský test mi vyšiel negatívny, napriek tomu ho spravil ešte raz - pre istotu. Keďže test bol negatívny aj po druhý krát, pán doktor sa rozhodol, že je nutné spraviť KYRETÁŽ !! Mám 25rokov !! .. Po tomto doslova mesiaci a pol mátaní a nervov a aj trápení, nebudem klamať, som sa rozhodla prejsť naspäť k svojmu starému doktorovi, od ktorého som odišla iba preto, že sme presťahovali z TT do BA. Doktor ma pozrel, povedal že to nieje nič vážne, žiadna mykóza tam nie je, mala som tam nejak baktériu, ktorá robila neplechu a že kyretáž ??? Doktor chcel volať p. Hlišťákovi a spýtať sa ho či by svojej 25 ročnej dcére, ktorá nikdy nerodila zasiahol tak do organizmu že by jej spravil kyretáž ?? Dostala som polygonax a do 10 dní som bola v poriadku bez návratu akýchkoľvek výtokov či problémov. Týmto som len chcela povedať a ukázať, že nie je doktor ako doktor, p. Hlinšťák nevedel o čom točí, nevedel čo robí, nevedel nič, miestami na mňa pôsobil že nie je duchom prítomný a ak to mám už úplne dokončiť, vyšetrenie by bolo únosnejšie bez jeho úlisných pohľadov fuj ... Na pohľad milý pán, srandista, ale ked ide o vážnejšiu vec ako je napríklad až baktéria v pošve tak si nevie rady, proste hrozné. A odkiaľ nabral tie mykózy to fakt netuším. Ja ho fakt nikomu neodporúčam. Zo začiatku z neho môžete mať dobrý pocit, tak ako aj ja som mala, ale ako hovorím aj ja aj dievčatá, ak príde k problémom tak je to jedna katastrofa.

lenica_opica
2. nov 2016

Akokolvek, vo Falcu na Radlinskeho uz K.H. nie je. (Neskumala som ine jeho posobiska.) Vraj odišiel do zahraničia.

lenica_opica
9. mar 2017

Uz je zase vo Falcu. Robi tam pondelky poobede.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre