Mudr. Jozef Mitro z Bytče. Máte s ním skúsenosti?

soldi
12. okt 2010

hladam noveho gynekologa v okoli povazskej bystrice, mate niektora skusenosti s tymto panom doktorom? 🙂

vierka28
29. dec 2010

Ahoj Soldi, ja patrím k Mudr. Mitrovi a som maximálne spokojná, môžem ti ho len odporúčať. Vo februári 2008 mi bol aj pri pôrode a teraz som v 25. týždni, tak dúfam, že mi zase príde k pôrodu. Je skúsený, stále chodí na nejaké semináre a vidieť, že ho práca baví.
🙂

emma311
20. jan 2011

@vierka28 jasnacka...ja chodim k paucinovi, a ten ho tiez uznava, pre progresivitu, dokonca sa aj myslim zastupuju niekedy...videla som to na dverach, ked mal moj doktor dovolenku......myslim, ze nameas nad cim rozmyslat...v okolii PB to najlepsie.....za rozumnu cenu.......podobne ako paucin v ziline

lola11
4. feb 2011

@vierka28 mohla by si mi prosim ta poradit? Bola si u pana dr. mitra aj na 4D? Ak ano kolko to stoji a aky ma pristup - popripade ako dlho sa venuje pacientke a co vsetko si clovek donesie z toho 4d domov? Dakujem pekne. Maja

oertel
26. apr 2011

Mam osobne skusenosti s panom doktorom Mitrom. Som jeho pacientka už 2 roky a teraz som ako tehotna pacientka. odporučam všetkým ženam tohto doktora je to odborník na urovni. a taktiež sestrička je paradna. Dvoma slovami ŠPIČKOVY LEKÁR. a aj ordinacia je výborná!!!

kocurik1976
9. jan 2012

aj ja som pacientkou dr. mitra, som s nim nadmieru spokojna, no co sa tyka sestricky sucasnej ale aj predchadzajucej cista katastrofa.

akinorev88
24. jan 2012

Musím sa zastať sestričky.Je velmi milá a ústretová,no nie vždy sa dá každému vyhovieť.Ona je tiež len človek a plní príkazy svojho nadriadeného.Možno by bola na mieste otázka či nie sme my klientky občas trochu protivné...

seleonor
30. mar 2012

Ja sa tam chystám po dlhom čase, čoho sa mám obávať? Tú novú som ešte nevidela, prečo je čistá katastrofa? Inak doktor je šikovný, vysvetlí, čo treba, rozumie sa veci 🙂

soldi
autor
20. dec 2012

@kocurik1976 to aj mna zaujima, preco myslis, ze je sestricka katastrofa? ja si s nou naopak vyborne rozumiem a vzdy mi vo vsetkom v ramci moznsoti vyjde v ustrety 🙂

katarina194
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
soldi
autor
2. apr 2013

@katarina194 ano, to je pravda, ze moc empatie nepobral, ale z mojich skusenosti to maloktory chlap 🙂
a to mam kamaratov skvelych gynekologov, ale proste tie zenske pocity a emocie moc nechapu 😒
a preco myslis, ze je velky uplatkar? a ziadny charakter?
tie uplatky posudit neviem, ale mne napr. robi sono na kazdej poradni a dava mi aj fotky a nic za ne nepyta. to mi moc nesedi s tym uplatkarstvom.
a inak porodnika uz nerobi.

je mi luto, ze s nim mas negativne skusenosti, po tej psychickej stranke su asi lepsie zeny gynekologicky.

katarina194
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katarina194
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
soldi
autor
2. apr 2013

@katarina194 ja nie som jeho znama, dokonca nie som ani z bytce, nasla som si ho cez internet, takze v tom to nebude.
a to, ze na Teba ziapal je teda dost cez ciaru. mam pocit, ze to maju asi fakt vsetci lekari syndrom boha 🙄
uz som od viacerych bab pocula, ze vie byt niekedy neprijemny. ja si musim zaklopat, ale voci mne je vzdy maximalne ustretovy a mily a vzdy mi vsetko porozprava, na co sa opytam. chodim k nemu treti rok a som tam pomerne casto, kedze som za ten cas uz druhykrat tehotna.

predtym som tiez mala doktorku, ktora sice bola mila, atd... ale kvalita nula bodov. je to asi o prioritach.

katarina194
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
oertel
2. apr 2013

ja mam už 17 mesiacov po druhom porode, chodím stale a pravidelne na prehliadky a stale si stojím za tym že doktor je vyborny a mily a sestrička je tiež zlata a ustretová. Moj nazor
🙂

soldi
autor
3. apr 2013

@katarina194 jeeemine, to by ma ani nenapadlo mu nieco hovorit, zas az tak blizka som s nim nie som 😅
ja si ho inak vobec neviem predstavit kricat, pri mne vzdy hovori uplne tichucko a kludne. asi mas pravdu, mozno sa mu pacim 😀 😀 😀
a aj to s tym priberanim je zvlastne, ja som minule tehotenstvo pribrala 45 kil a nic mi na to negativne nepovedal.

dakujem za pekne zelanie a ja Ti zelam, aby uz bol na Teba mily a nemal tie svoje nalady.

katarina194
3. apr 2013

@soldi dakujem 🙂

lajla123444
7. apr 2013

Zdravim vsetky mamimy ktore maju skusenosti s tymto dr. Potvrdilo sa mi,ze sa ku kazdej pacientke sprava inak.
Ja ked potrebujem odpoved na otazku odpoveda mi protiotazkou alebo zo mna urobi totalneho magora,ale vzdy potichu, kludne a velmi drzo.Odpoved na otazku sa v zasade nedozviem.Co ho poznam zadarmo ani nedycha. Sono stoji 9,- a fotka 10,-takze nerozumiem,ze si to niektore pacientky neplatia.Kedze uz niesom tehotna raz za rok to vydrzim.

tehulka11
17. apr 2013

@oertel
@lajla123444
@soldi
@katarina194 ahojte ,ja mam s Mitrom tiez nie najlepsie skusenosti..netvrdim ,ze je zly ,z Bytce asi jediny ako tak normalny...ale je dost neprijemny... rozprava tak ,ze mu pomaly ani nerozumiem ... no pisem pre ine..chcem sa spytat ci aj vas posielal tyzden pred terminom do porodnice..podotykam ,ze som ziadne komplikacie nemala,vraj je to jeho standartny postup ,vraj az maju cas v porodnici rozhodnut ako budu dalej postupovat 😠 teraz cakam druhe dietatko a tak ma zaujima ,ci mam pravo odmietnut... nechcem byt zas v porodnici ako "ta co odmietla hospitalizaciu" samozrejme ak by bol na to dovod ,nebudem odmietat,ale ak mam ist lezat do nemocnice tyzden pred terminom ,len preto ,ze on to tak robi ,tak to sa mi zda zbytocne ,naviac mam doma uz jedno dieta ...
Mimochodom ja tiez platim 10 eur za fotku... sono mi robi pri kazdej poradni zadarmo , vzdy pozrie aspon srdiecko...pri druhom tehu sa mi to este nestalo ,ale ked som bola prvykrat tehotna ,vzdy mi po sone ,ktore trvalo cca 15 sekund a naziadala som ho az mi ho urobi (len pozrel ci bije srdiecko) nezabudol dodat, ze preplacane poistovnou mam len 3 sona ,ze toto on robi nad ramec.... 😕 tak som normalne nevedela ,ci mu ho mam zaplatit alebo co...

soldi
autor
17. apr 2013

@lajla123444 ale vsak v tehotenstve mas sono 3 krat hradene, za to by si platit nemala. a v cenniku ma cenu 5 eur za foto, platila si az 10???

@tehulka11 ja som bola minule tehotenstvo na rizikovom od 34tt takze neviem. ale pytal sa ma, ci nechcem ist na tyzden do nemocnice lezat kvoli velkym edemom, ale som mu povedala, ze nie a dalej neriesil .
fuu, aj Ty si platila az 10 eur? ja som platila len raz, ale to mi dal dve fotky a mal tam nejaku sestricku na zaskok. tak mozno len sestricka si odo mna nepyta? neviem. ale co mam tehotnu kamosku s dvojickami, tak ani ona neplati za fotky z tych troch povinnych son.

tehulka11
17. apr 2013

@soldi mna pri prvom tehu vypisal tyzden pred terminom do nemocnice a nedal mi na vyber a tam samozrejme necakali ani do terminu a robili sekciu .Ked som prisla k nemu po sestnedeli na kontrolu ,povedal mi ,ze naco robili sekciu ,ze to vobec nemuseli...no preto ju robili ,ze nas tam bolo moc a kedze som bola tyzden pred terminom ,bola by som tam dlho ak by som este aj prenasala nahodou..tak to rychlo ukoncili 😖 ..a teraz mi zas hovoril ,ze ma posle tyzden pred terminom ,az sa v Ziline mozu rozhodnut ako dalej... pritom nemam ziadne komlikacie..
... ano aj ja som platila 10 eur ... ja sa v nom, nevyznam..ked ma dobru naladu ,je mily v pohode..ale ked ma zlu ,tak sa clovek boji aj nieco spytat..a vsimla som si ,ze on vlastne otazky vobec nema rad..ked sa spytam ci je vsetko v poriadku ,povie ,ze neviem ,ze to sa uvidi az ked sa narodi a podobne...ako to viem aj ja ,len ja sa pytam na to co vidi na sone,popripade ako drzi krcok.... nikdy mi nepovedal kolko malicke vazi ci meria a ja sa aj bojim spytat,lebo pri prvom tehu ,ked som sa pytala na pohlavie v 18 tt ,tak ho to velmi rozculilo,ze co sa vsetky vypytuju na pohlavie a podobne...

soldi
autor
17. apr 2013

@tehulka11 no, ale to, ze Ti urobili sekciu nie je jeho vina, to je vina zilinskej nemocnice, tam robia sekcie velmi radi 🙄
ja som z povazskej bystrice. a povedala som mu, ze budem rodit v martine a mam dohodnuteho uz porodnika, takze urcite by som sa proti pripadnemu vypisaniu ohradila.

ja sa ho vzdy pytam a on mi vsetko povie. aj vahu, aj presne miery (aj ked to vlastne vsetko vidno aj na monitore aj to pise na ten papier, takze teoreticky sa pytat ani nemusim)

a ano, otazky o pohlavi nema rad, to som si vsimla (aj ked pri prvorodenom mi uz v 17tt povedal). on je jesitak ako kazdy doktor.
mozno sa ku mne chova pekne a milo aj kvoli tomu, ze mu vzdy okato davam najavo ako si ho vazim ako odbornika, a mozno aj preto, ze sa malicko vyznam do mediciny, tak mi rad rozprava. minule si normalne internet zapol a ukazoval mi aj nejake clanky a fotky prenatalne 🙂

soldi
autor
17. apr 2013

@tehulka11 a v ziline Ti kto robil sekciu? a to len tak bezdovodne? lebo v povazskej su teda dost zaostali, ale kamosku, ktora povedala, ze sekciu ani vyvolavat nechce, nenutili, kedze placentu mala v poriadku a babo nebolo velke. tak mi to je divne.
a vlastne aj s tou hospitalizaciou. a si mu povedala, ze nechces, a aj tak Ta vypisal? by ma nastval. ale ja som na toto papula, kedze sa trochu vyznam, tak sa nenecham do nicoho tlacit.
a teraz si v ktorom tt?

tehulka11
17. apr 2013

@soldi toto vsetko mi v podstate nevadi ,ako pises da sa to pozriet potom na vypise zo sona... a viem ,ze to nieje priamo jeho vina ,ze mi urobili sekciu ,ze on ju neodporucil ,ale vlastne tym ,ze ma poslal skor do nemocnice ako bolo treba a tym ze v Ziline idu sekcie ako na beziacom pase,tak tym tomu dost znacne dopomohol..a ked ma posle opat tyzden pred terminom ,tak mam druhu uz skoro istu,pritom mi sam potvrdil ,ze lepsie by bolo druhykrat rodit prirodzene,ked som mu povedala, ze druhy by som chcela prirodzeny ...preto som chcela vediet ,ci mam pravo odmietnut... ci tu je niekto taky ,co odmietol ist tyzden pred terminom do porodnice ,len preto ,ze on tak posiela....

soldi
autor
17. apr 2013

@tehulka11 mozes ist do inej porodnice 🙂 alebo im podpisat reverz, to je najmenej 🙂

tehulka11
17. apr 2013

@soldi ja prave papula niesom a kedze som bola prvykrat tehu ,tak som nevedela ,ked povedal ,ze mam ist ,tak som isla... a v Ziline mi robili sekciu preto ,ze som nizsia a podla sona sa im zdalo ,ze ma babatko uz cez 4.5 kg... bali sa ,ze by som ho neporodila ,aj ked vobec niesom utla,panvu merali ,ziadny problem, ani vyvolavacku mi nechceli dat...babatko vazilo po narodeni 3700g ,dokonca som zacala mat den pred sekciou uz slabe kontrakcie...sam Mitro mi povedal ,ze sekcia nebola potrebna...no ja si stale myslim ,ze ak by ma neposlal skor ,tak mi ju nerobia ... nedal mi tymto moznost ,aby sa porod sam rozbehol..dobre mozno by som skoncila tak ci tak na sekcii..to nemozem vediet...ale podla mna je normalne cakat na porod doma a nie v nemocnici....myslis ,ze ak odmietnem ist skor do nemocnice (teda za predpokladu ,ze nebude na to dovod,ze nebude mat komplikacie) tak mi nebude robit problem? zas sa bojim ,ze mi to zapise do karty a potom sa podla toho budu ku mne chovat aj v porodnici 😖
teraz som v 34 tt...a sekciu mi robila taka mlada blond lekarka a doktor Ficek... 😕 tak sa tusim vola ten chudy presedively,neprijemny...

tehulka11
17. apr 2013

@soldi do inej nemocnice prave nechcem... lebo v PB si to tiez moc nechvalia a ak by som bola dalej ,tak zas rodina a hlavne maznel to ma daleko za mnou dochadzat...

limetka713
17. apr 2013

@tehulka11
@soldi baby, ja sa chcem len spýtať, to že robia v ZA sekcie ako na bežiacom páse máte iba na základe svojich skúseností ( resp. žien, s kt. ste ležali) alebo aj odinakiaľ? lebo mne bolo zas povedané, že práve v ZA sa ju zdráhajú robiť a nechajú napr. aj babu s úzkou panvou a veľkým dieťaťom rodiť prirodzene a vytrápia ju ..tak už neviem čo je pravda 🙂

tehulka11
17. apr 2013

@limetka713 ja to mam na zaklade vlastnej skusenosti a tiez poznam osobne vela znamych co rodili v Ziline sekciou...a aj ked som sa rozpravala s babami v porodnici ,tak velmi vela ich hovorilo ze tam robia sekcie ako na beziacom pase...

soldi
autor
18. apr 2013

@tehulka11 inak som nad tym poslanim do nemocnice vecer rozmyslala a to Ta vazne postavil do pomerne neprijemnej situacie 😒 dufam, ze tento krat sa Ti podari voci tomu ohradit a povedat priamo jemu, ze nechces.
fuu a tie zilinske odhady vahy tiez stoja za to 😠

mohli Ti dat vyvolavacku, tak sa to predsa bezne robi, nie hned sekcia ☹
ja som mala ako prvorodicka preeklampsiu a odhad vahy 4 kila (3 tyzdne pred TP) a nechali ma rodit prirodzene, ale len vdaka tomu, ze som mala dohodnuteho porodnika. inak by ma tiez poslali na sekciu. aj v povazskej ju radi robia.

povazska je inak hrozna, sem by som uz nesla, aj ked viem, ze zo ziliny sem chodia baby. preto idem do martina. je to sice dalej, ale tak tie 4 dni za nami nikto chodit nemusi 🙂 za prirodzeny porod mi to stoji.

@limetka713 zilina je tym vseobecne znama 🙂 jedina nemocnica v okoli, ktora preferuje prirodzeny porod pred sekciou je trencin 🙂
pozri aj sem: http://tehotenstvo.rodinka.sk/sprievodca-porodn...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre