MUDr. Janovský - Myslava

daandra
9. okt 2016

MAminy,ako to momentalne chodi u dr Janovskeho na tehotenskych poradniach? Objednava na presny cas? AKo ste spokojne?

zuzik307
9. okt 2016

@daandra pisali baby v Ke skupine, ze Dr. Janovsky je uz na dochodku...

daandra
autor
9. okt 2016

aha dakujem, citam prave ,ze je tam nejaka doktorka, no hodnotenia od pacientov ma aj dobre aj zle...

nanervy_2
9. okt 2016

Jj... Janovsky uz nie je, za neho prebrsla dr. Staskova. Ale netusim aka je, u janovskeho sa cakalo aj 2-3hodky

sheillicqa
25. dec 2016

@daandra
@nanervy_2
Doktor Janovsky robi momentalne u Linkescha vo vojenskej nemocnici, pokial viem, da sa ku nemu specialne objednat

katarina146
25. dec 2016

@daandra ja som chodila k Janovskemu kym odisiel do dochodku. Potom ma preradili automaticky k doktorke Staskovej. Bola som vtedy tehotna, cize som k nej chodila ako na klavir. A planujem zobrat od nej kartu hned ako najdem nejaku schopnu nahradu. Nebola som spokojna, vela veci podcenila, pri porode mi hrozila transfuzia krvi, pritom ona sa stale tvarila, ze vsetko ok. Celkovo to zariadenie v myslave je dost pofiderne. Nedovolas sa tam ani za svet, na vysetrenie cakas aj hodinu (aj ked mas dohodnuty termin), na ultrazvuk aj 3 hodiny. Ale mozno len ja som mala smolu 🙂

angelana
24. dec 2017

@katarina146 chcela som sa spýtať menili ste lekára? Našli ste niekoho. Tiež hľadám 🙂 ďakujem

sheillicqa
24. dec 2017

Pana Janovskeho stale najdete vo Vojenskej nemocnici 🙂

nanervy_2
24. dec 2017

inak staskova konečne zmenila personal, uz tam nemaju taký bordel.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre