Chcela by som vedieť nejaké veci o tejto pani doktorke, ja som pri nej a chcela by som vedieť, či dovolí mať manžela pri ultrazvuku a koľko u nej stoja jednotlivé vyšetrenia a podobne. Ďakujem.
počula som to už aj z iného zdroja, že si nencháva platiť za všetko... och... ona je strašne milá zatiaľ... je taká po celý čas? zaujíma sa? robí vyšetreniea? rozpráva sa s pacientkou? dáva rôzne možnosti na výber? myslím napríklad čo sa týka nepovinných alebo nebezpečných vyšetrení a testov...
Tak u nej si za všetko zaplatíte
Ja som od nej tiež zobrala kartu po prvom tehu. Za výber karty som platila 10 eur. Vadilo mi dlhé čakanie aj keď som bola objednaná a vzdialenosť 50 km. Odkedy ju poznám má už tretiu sestričku. Až pri zmene gynekológa som sa dozvedela, že v karte som mala zapísané vyšetrenie po šestonedelí, ktoré sa ani neuskutočnilo. Súčasný lekár v porovnaní s ňou je lepší po všetkých stránkach.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@dada318 pre 8 rokmi som u nej mala kartu a po prvom tehu som od nej odisla... spominam si, okrem ineho, ze vtedy aj za pritomnost otca pri ultrazvuku bol poplatok....