Ahojte, chcela by som vas poprosit o radu, zistila som, ze cakam babatko. Len nedavno som zacala chodit do nestatnej ambulancie, kde sa striedaju - Dr. Jozef Adam, Dr Jacinova a Dr Karaskova. Pan doktor Adam ma myslim uz dost pacientok, tak sa rozhodujem, medzi tymi dvoma pani doktorkami...Vedeli by st emi poradit, ktoru uprednostnit? Dakujem krasne : )
dakujem pekne, ja som totiz uz u jacinovej bola raz, preto sa pytam na karaskovu, lebo rozmyslam, zeby som sla s tehotenstvom uz ku nej...dakujem : )
@paparkam ...este by som sa chcela opytat, ci v tej ambulancii davaju uz po prvom vysetreni obrazok, lebo som citala na ich stranke, ze je mozne mat zaznam z dietatka v brusku na cd/dvd/usb nosici... to asi az neskor, vsak? A treba si tam potom foto pytat ? dakujem pekne za odpoved
@daandra aj ja som sa tesila uz v 12tt na prvy obrazok, no bohuzial, neinformovala som sa pred tym, tiez som citala na ich stranke 😒 , ale Adam mi povedal ,ze on to nema, tak som tiez bola smutna, ak ti mozem odporucit chod inam na ultr. ja som potom v 18tt bola u Dosedlu, mam fotecku 🙂, ma lepsi ultrazvuk, ako u Adama ,aj v 30tt pojdem radsej k Dosedlovi 😉
faakt ? no totoo, to som dost sklamana..ved kazdy sa tesi na prvu fotku : ( A to mozem ist aj inam na ultrazvuk? To ich o tom musim informovat? Alebo ako? Ci to len tak sa mozem inde objednat? ale potom by mi uz oni nemali robit, nie? aby toho nebolo vela..
ok, dakujem, tak to sa opytam hned na prvej navsteve...
nie je za co : ) Ona robi piatky a pondelky, (piatok 7. marca ma dovolenku ) tak asi by bolo najlepsie zavolat tam piatok al. pondelok a dohodnut rovno termin .Aby si zbytoćne dlho necakala v cakarni kym vybavia tie objednane...
Ahojte chcem sa opýtať kde je p.doktorka Karaskova. Mám ísť na preventívnu prehliadku a pozerám že už nepracuje
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@daandra ja chodim k Adamovi,ale ,ak by som si mala vybrat medzi Jacinovou a Karaskovou,tak Karaskova 🙂