Ahojte baby, prosím vás o váš názor, rozhodujem sa pre nového gynekologa, a najviac sa mi pozdávajú MUDr. Hlavačka a MUDr. Obert, aké máte s nimi skúsenosti, a či majú dobré vybavenie . Poprípade mi odporučte nejakého skvelého odborníka v Nr. Ďakujem vám za každý názor.
ja chodím k dr. Obertovi, je super odborník a rieši okamžite problém. Je milý, ludský a aj sestrička je velmi dobrá.
Ja chodím k Hlavackovi a som maximálne spokojná, super prístup, vsetko vysvetli, objednáva bez poplatku, zatiaľ nijaké výhrady
ja chodím tiež k dr. Obertovi a som max. spokojná. A ako píše @tamitimi môžem len potvrdiť.
chodím k Hlavačkovi a som maximálne spokojná. Môžem len odporučiť. 🙂
ordinácia a cakaren su krásne nové
skus pozriet aj http://www.gynekolognitra.sk/
ďakujem baby, za názory, aj tak som stále neni rozhodnutá ku ktorému 🙂 a viete mi povedať ešte niečo o tom vybavení ambulancie?
@martinap2007 prosim ta a Obert berie nove pacientky?
kikusik23 neviem presne, v ponelok budem volať..
@martinap2007 ahoj, Obert vraj nove pacientky neberie..ja chodim k Ravingerovi, je to velky odbornik, skuseny operater a hlvne velmi ludsky..som s nim max spokojna aj so sestrickou a ambulanciu ma plne vybavenu vsetkym, pocas tehu nemusis behat kade tade po sonach, vsetko robi on...
@martinap2007 Ahoj, tiež mám podobnú dilemu, zistila si prosím ťa čo sa týka poplatkov u nich? Mňa by ešte zaujímalo, či sú obaja pôrodníci, resp. či operujú. Ďakujeeem 😉
ahojte, ja chcem len doplnit, ze dr. Obert nechodi k porodom kedze to uz nestiha - ma ordinaciu v nemocnici, sukromnu ordinaciu a operacie. Chodim k nemu uz niekolko rokov a nemozem sa stazovat ale nie som velmi vazny pripad. riesila som iba preventivne prehliadky a antikoncepciu. ordinacia je vybavena vcelku dobre, sono ma vlastne ale napr sono prsnikov nerobi. Pristup lekara aj sestricky je super (my sa vzdy dobre zasmejejme 🙂 ) najtazsie je dovolat sa na objednanie. za objednanie sa neplati. plati sa iba rocny poplatok a ak si dobre pamatam tak je to 30 eur.
Ahojte, prosim Vas pekne, ako je asi stary Dr. Obert? Nech to neznie hlupo ale pred mladymi by som mala asi dost respekt a prilis starym lekarom nedoverujem... Dakujem Vam za odpoved 🙂
ahojte prosim vas ma dr.obert v nr aj casenky rano? alebo sa stale treba len objednat na presnu hodinu? dakujem za odp 🙂a este kolko sa plati rocne tych 30e ci uz viac? dik
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@martinap2007 ahoj, ja som chcela ist tiez ku Dr. Obertovi, ale uz nove pacientky neberie.. aspon nebral v oktobri..