Mudr.Hederlingová Ružinov, skúsenosti?

vrku.vika
5. jún 2018

Dobry den,mate niektora skusenosti pri porode s Dr.Hederlingovou z Ruzinovskej porodnice?
Nikde som.nenasla ziadne recenzie 🙁 Budem vdacna za kazdu info.Dakujem.

saty.predaj
5. jún 2018

Ja som ju mala pri druhom porode vlani na antolskej. Neprisiel zazmluvneny lekar. Mne sa pacila. Bola prijemna vsetko vysvetlila. Je pravda ze porod bol bez kpmplikacii. Chcete pri nej rodit?

vrku.vika
autor
5. jún 2018

Ano,bola mi odporucana mojim gynekologom, a rozmyslam.ze si ju zazmluvnim,lebo skoro vsetci porodnici maju zaciatkom augusta dovolenky🙁😔 a vtedy mam.termin

saty.predaj
5. jún 2018

@vrku.vika mlada je ale prijemna. Ja som si ju chcela teraz pri tretom zazmluvnit ale odisla do ruzinova a chcem rodit na antolslkej.

vrku.vika
autor
5. jún 2018

Kolko ma cca rokov?Ja sa s nou chcem najprv stretnut a potom sa rozhodnem ale zatial som sa jej nedovolala....Aj ja som chcela rodit na Antolskej ale nikto mi tam nevedel odporucit porodnika,ktory by v mojom termine nemal dovolenku😂

saty.predaj
5. jún 2018

Co ja viem 35 mozno viac mozno menej. Mlada mi pripadala na ten personal okolo. Netrufam si hadat. Mala som ine starosti :D

saty.predaj
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
saty.predaj
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
saty.predaj
5. jún 2018

@vrku.vika no nejako mi to nejde dnes. Vam ju odporucili ze je dobra? Zacimnam zvazovat ruzinov 🙂

vrku.vika
autor
5. jún 2018

No na nete som o nej ziadne recenzie nenasla,mam len info od mojho gynekologa ktory mi ju odporucil.Volala som s nou,hlas ma sympaticky a v pia by som sa s nou mala v Ruzinove stretnut,ak nebude odvolana k rodicke alebo na operaciu....potom napisem svoje dojmy aj pre ine zaujemkyne😉

saty.predaj
5. jún 2018

@vrku.vika zistite kolko ma rokov 😂

saty.predaj
9. jún 2018

@vrku.vika Dobry den, stretli ste sa, ako sa vam pozdavala?

vrku.vika
autor
10. jún 2018

Dobry den,stretli sme sa😊Je mlada cca najviac tipujem 35 rokov,preto nema ziadne recenzie....
Je velmi sympaticka,dobre sa s nou rozprava,na vsetky otazky mi ochotne odpovedala a vypada,ze je aj sikovna.Ja som.sa rozhodla,ze si ju zazmluvnim tak uvidime 😊

julia1231231
25. okt 2021

Hrozná doktorka, veľmi bolestivé vyšetrenia u nej až som plakala od bolesti. Určite neodporúčam!!!!

majulkak
19. dec 2021

Môžem potvrdiť že skúsenost s pani doktorkou som mala pri potrate v Ružinove kde aj pani doktorka aj sestričky sa chovali príšerne.Zanechalo to vo mne veľmi nepríjemné pocity a strach , bolo to moje prvé tehotentsvo.Človek by aj čakal že na gyne-porod oddelení nájde empaticke ženy a opak bol pravdou....za mňa určite nie.

mishka88
25. dec 2021

chodim k nej do Gyncentra a neviem si ju vynachvalit, mila, empaticka, prijemna, aj zmysel pre humor ma. Mala som vela negativnych skusenosti s gynekology v CR a bola som v stave, ze radsej nebudem chodit nikam. Tak som rada, a vdacna, ze som natrafila prave na pani dr Hederlingovu. Stara sa o mna cele tehotenstvo. Zazmluvnenie lekara neplanujem - tento koncept sa mi nepaci, ale verim, ze na nu natrafim pri porode, alebo potom napriklad na vizite 🙂

r3nicek
21. jan 2022

@majulkak
Ja mam podobnu skusenost. Nechcem sudit na prvu, kedze ta skusenost je len jedna a kazdy z nas ma pravo mat zly den. Obzvlast ten, kto robi tak tazku pracu ako lekar. Ktovie. Avsak, tyzden pred porodom som bola na centralnom prijme pri pani doktorke Hederlingovej s tym, ze mi nadmerne tvrdlo brucho a necitila som ziadne pohyby babatka, nech som sa ho snazila akokolvek prebrat. Pani doktorka ma ani nepozdravila. Ked prisla, povedala len “no pocuvam.” Ked som opisala moj problem, tak sa zasmiala, ze som tam uplne zbytocne, pretoze monitor mam v poriadku. Na to som povedala, ze za to som vdacna ale ze to som nemohla vediet, ze doma nedokazem pocut volnym uchom srdiecko babatka a byt si ista, ze je v poriadku bez toho, aby som ho citila, takze som mala prirodzene obavy. A potom som slusne dodala, ze som mala z toho zle pocity a ze radsej pridem 100x - a zbytocne ako raz a neskoro.🤷🏻‍♀️ Na to Vam jej odpoved radsej ani nenapisem. Odporucam, aby si kazda z Vas preklepla pani doktorku najskor zo strany mamicky - osoby, ktora si ju neplanuje zazmluvnit… Mozno len tak sa ukaze charakter a mozno len mala pri mojom vysetreni zly den. 🙂 Je tazke nieco take sudit. A odbornost? To si ani nedovolim. Ale ludskost je rovnako dolezita, ak nie este viac.

jankaww
3. okt 2024

I ked prispevok vyssie je starsi, niekomu moze pomoct prave moj prispevok z tohoto roku v rozhodovani, hlavne v dnesnej dobe ked je naozaj lekarov malo a ich vytazenost je na maximum. Pani MUDr. Hederlingova ma prijemny, ludsky a naozaj vysoko profesionalny pristup. Vysetrenie extremne jemne s maximalnym vysvetlenim aj pred aj po vysetreni, s okamzitym odobranim vzoriek a vypisania vsetkych potrebnych papierov a prijem na zakrok. Jej odborna znalost je naozaj na vysokej urovni. Je ludska a vysvetlila mi vsetky moznosti do podrobnosti. Na kazdu moju otazku odpovedala s trpezlivostou a max podrobnostou s milym a ludskym pristupom. Urcite pdporucam, uz dlho som sa nestretla s tak prijemnou doktorkou a gynekologickou s vysokou odbornostou.

alzbetalzbeta
9. okt 2024

Ma niekto kontakt na pani Hederlingovu?

marienka128
29. okt 2024

Ja som s pani doktorkou Hederlingovou neriešila pôrod, ale onko problém, následne operáciu. Musím povedať, že je to úžasný človek, všetko mi dopodrobna vysvetlila, taktiež ma následne aj operovala, všetko prebehlo bez problémov. Úplne som jej v rámci mojej diagnózy dôverovala a v rámci onko kontrol aj úplne dôverujem. Musím povedať, že som rada, že som natrafila práve na pani doktorku, môžem ju len odporúčať, je to odborníčka s veľkým srdcom.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre