Chcela by som sa opytat, ake mate skusenosti s Dr. Havrankom v Galante a Dr. Janickom v Seredi, rozmyslam o zmene doktora a rozhodujem sa medzi týmito dvomi a o obidvoch som doteraz pocula viac menej dobre skusenosti, dakujem
tak som pocula, ze janicek neberie nove pacientky ma vraj toho teraz plno, aj porod sa s nim uz tazko dohaduje, uz sestricka ti hned pri objednani povie, ze neberu aspon v auguste a juli to tak bolo, 🙂 inak je super podarilo sa mi u neho rodit tak trosku dobrovolne nasilu
Podľa toho čo som o nich počula tak radšej k Janíčkovi, ale tiež tak viem, že už neberie nové pacientky.
ja som síce ešte tehu nebola, ale s Havránkom mám veľmi dobré skúsenosti doposiaľ. vždy mi pomohol s každým problémom,aj teraz ma lieči na cystu, ale zas výsledok budem vidieť až za pár mesiacov. uvidíme, ako to bude, keď tehotná budem.
@kristinka27 MUDr. Havranek je ako odbornik dobry, chodi na skolenia a seminare, ma spickovo vybavenu ordinaciu. Treba sa ale na osetrenie objednat, co je 8e, vsetko sa u neho plati, ultrazvuk, sono prsnikov, vsetko. su to podla mna pekne palky, ked pri kazdej navsteve tak necha zena cca 15-20e. a rodit by som k nemu neisla.
JEDNOZNACNE Dr.Janicek...(mam bohate skusenosti s oboma....)
myslim ze @stanislavao ma pravdu.u neho sa nedoplatis...ale ako obdornik je zevraj dobry...
@kristinka27 jednoznačne p. Janíček, rodila som u neho, od p. Havránka som odišla.
s havrankom mam svoje skusenosti, nedotiahol by ma k nemu ani par volov, patrim janickovi a nesmierna spokojnost 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@kristinka27 ja som odisla od Havranka k Janickovi, ked som bola tehotna a zacala som krvacat, podla Havranka to bolo v poriadku, na druhy den som bola na pohotovosti, co sa mi to krvacanie tak spustilo, v nemocnici na vizite ma ani nespoznal, vobec nevedel, ze som jeho pacientka ... s Janickom mam zatial len dobre skusenosti