Prekonala som kiahne v 11. tt a tak ma môj gynekológ poslal k pánu dr. Grochalovi na sono. Máte s ním a aj s kiahňami nejaké skúsenosti? Prosím vás, platí sa niečo? Aký je to doktor?
https://www.modrykonik.sk/forum/porodnice-a-doktori/mudr-grochal-vase-skusenosti-2/
ahoj, tu je tiez tema ohladom pana doktora, ja osobne mozem len odporucit. Bola som v 20 tt a idem tiez v 30 tt.
Je naozaj odbornik,na sone zisti viac,ako vsetci doktori v Martine.. Ale jedno vysetrenie stoji az 50 eur,takze je to dost drahe :( Ale super pristup,aj priestory ;)))
@s_mt 50 eur stoji prve vysetrenie.. dalsie 30.. a ked porovnam komplet vysetrenie, vedomosti, pristup, vystup z vysetrenia, tak sa to neda s inym doktorom (ani tym v univerzitnej nemocnici) ktoreho mimochodom tiez platis, no zo zdravotneho poistenia, tak je to 100:1..
@55minnie55 už som to tu niekde písala, že za Grochalom som sa trepala dokopy 3x až z BA a urobila by som to znova. Odporúčam!
@55minnie55 mozem ho iba odporucat 👍👍👍
dakujem veľmi pekne za info 🙂 ...a prosím vás? mala niektorá z vás kiahne v tehotenstve?
@1martincanka1 no ja som platila 2x 50 eur a az posledny raz 30 eur. Mozno sa to odvtedy zmenilo, rodila som pred 1.5 rokom.. A jasne, ze ho odporucam, je to super doktor..
@s_mt vidis, mozno mas pravdu, nakolko ja som bola len v druhom (50eur) a v tretom trimestri (30eur), lebo v prvom mi robila vysetrenie moja gynekologicka (nerobia to vsetky tak?)..
@s_mt
@1martincanka1 Ano, v 1. a 2. trimestri sa plati 50 eur, v 3. potom uz len 30.
@55minnie55 pozri si jeho stránku www.femicare.org. Nájdeš tam všetko potrebné.
Ja som bola u neho 2x. Je veľmi dobrý odborník, ľudský, povie a vysvetlí všetko. Je dôkladný, dáva si naozaj záležať aby si bol istý stavom plodu.
U neho vôbec nejde o fotky alebo video, ide o to, že u neho máš naozaj istotu, že dieťa ktoré nosis pod srdcom je v poriadku...ak nájde niečo čo sa mu nezdá, povie, odporučí ako postupovať.
Možno je drahší ale za tie peniaze to stojí.
Uzasny doktor. Vypracoval sa velmi vysoko. Robil mi sono.
A mala som tu cest pri nom rodit 🙂
a prosím vás, výsledky od neho ste mali aké?
Výsledky? On zhodnotil stav plodu vzhľadom na tt. Ukázal nám ocnu sosovku, srdce a prietok krvi v ňom, plný močový mechúr, stehennu kosť, prsty na rukách, chrbticu, nosnú kostičku a peru. Všetko na čom by boli znaky chorôb ako down, rastep a pod...
A prosím vás, neviete mi vy povedať názor na kiahne? :( Niekto z vášho okolia čo ich mal v tehotenstve? Budem rada za každý názor. Objednal ma koncom septembra.
@55minnie55 Dava spravu na A4. V 1. trimestri je strucnejsia - zamerana len markery vrodených vývojových vad, ktore tam v prvom rade sleduje. K morfologii je tam len kratsie vyjadrenie - samozrejme, ak je plod v poriadku. Potom v 2. trimestri dava velmi, velmi podrobnu spravu o celkovej morfologii plodu - od lebky, mozgu, tvare, podnebia, cez srdce, pluca, traviaci trkat, mocove ustrojenstvo, az po pohlavie a koncatiny - naozaj popis na celu A4.
Ďakujem veľmi veľmi pekne 🙂 už nech som tam
@55minnie55 moja krstna mama v 1. trimestri, dnes je bratranec sikovny muz pracujuci ako architekt v zahranici.
tak to ste ma veľmi potešili 🙂)) ....a to mala prvé kiahne v tehotenstve, pravda? a prosím vás, neviete mi niečo o tom bližšie povedať? .. napr. či behala aj po nejakých vyšetreniach...
@55minnie55 to bolo hlavne davno, ziadne take ultrazvuky neboli, jej len povedali, ze ma cakat, ci sa narodi zdravy... a narodil🙂 takze hlavu hore, mam znamu, ktoru v 1.trimestri ozarovali a tiez zdrave babo. Takze vsetkodobre dopadne🙂
Velky odbornik, my sme boli spokojni.
@nastasyk no veď ja v to verím, potešili ste ma ... a ona ich tiež mala prvýkrát v živote? 🙂 ... už nech je ten 19-20tt a idem aj k nemu.. a snáď aj zistím, čo to bude 🙂)
@lajlilinka a otazocka treba tam prist nalaco?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@55minnie55 Ja som bola u neho kvôli chripke v 5.tt, objednal ma na 14.tt. Plati sa 50 eur + 8 eur tusim, ak chces vytlacit fotku. Je uzasny aj ako odbornik, aj ako clovek. Vsetko uvidis na monitore pred sebou, vsetko ti krasne vysvetli, moze tam byt s tebou manzel alebo ktokolvek iny, pre nas to bol zazitok. Boli sme potom aj v 21.tt.