MUDr. Grochál - doprovod

kittyna5
7. máj 2020

Ahojte, neboli ste niektorá teraz u dr. Grochála? Zabudla som sa pri objednávaní opýtať, či už môže prísť aj doprovod, tak či už s vami pustili aj mužov. Síce mám termín až v júni, ale len tak pre info, že ako to teraz po novom majú.

Ďakujem 🙂

dollyzv
7. máj 2020

@kittyna5 ženy v terminovkach písali čo boli dnes alebo v blízkej dobe že stále nieje povolený partner hoci na mail jednej odpísali že od tejto stredy povolený bude..tiež idem v júni tak hádam dovtedy povolia

kittyna5
autor
7. máj 2020

@dollyzv ďakujem za info 🙂

dollyzv
7. máj 2020

@kittyna5 a po novom sa už platí aj 5€ za doprovod

kittyna5
autor
7. máj 2020

@dollyzv to asi kvôli tejto situácii, ale tak 5€ to už je nič

iwike3
1. jún 2020

@kittyna5 ahojky, bola si už u Mudr. Grochala? Ja idem zajtra a tiež by ma zaujímalo či už môže ísť muž so mnou na vysetrenie? A ešte otázka, dajú mu prosím vás pečiatku do práce že bol so mnou ako doprovod?

kittyna5
autor
1. jún 2020

@iwike3 ešte som nebola, až 17teho idem. Ale čo som pozerala na internete, majú napísané, že doprovod môže ísť, ale iba jedna osoba a v cenníku je poplatok 5€. S pečiatkami neviem ako to majú, to som neriešila, ale myslím si, že bez problému dajú 🙂

iwike3
1. jún 2020

@kittyna5 aha jasne, tak zajtra dám vedieť ak nezabudnem ako to je 🙂

kittyna5
autor
1. jún 2020

@iwike3 super, ďakujem 🙂 Držím palce

iwike3
2. jún 2020

@kittyna5 ahojky, takže môžeš k nemu aj s partnerom, 80€ sono, 5€ doprovod jeden a 5€ fotka, toto bude naše tretie bábo a prvý krát som na sone videla naozaj všetko ako doktor ukazoval, pred tým som vždy len zmetene kukala na tie sona a len som prikyvovala, veľká spokojnosť 🙂

kittyna5
autor
2. jún 2020

@iwike3 ahoj, tak super teda 🙂 aj za fotku si platila? Ja keď som bola v 20tt tak nie. Asi zasa nejaká novinka. Aj ja som bola spokojná s vyšetrením vtedy, bola som tam dve hodiny, lebo malý sa nechcel otočiť, tak som sa musela ísť 3x prechádzať a raz na kávu 😄 Kvôli tomu som sa rozhodla, že pôjdem aj teraz v 30tt, lebo sa mi páčil prístup

iwike3
2. jún 2020

@kittyna5 áno aj za fotku, ale mám dve 🙂 ja som bola tiež veľmi spokojná keďže mne vyšiel pozitívne tripple test a odmietla som amnio, ešte uvidím či pôjdem aj v 30tt, manžel by chcel 🙂

ika057
27. júl 2020

@iwike3 a co ti povedal po tom pozitivnom teste? Bolo vsetko ok? Ja idem tento tyzden,tiez mam pozitivny screening,tak sa dost obavam..

iwike3
28. júl 2020

@ika057 ahojky, mne vyšlo riziko 1:70 a doktor bol úžasný vsetko pomeral, naozaj dosledne a všetko má úplne v norme, aj krásne všetko vysvetlil, dokonca niečo čo sa mera niekde na krku je do 6 v norme a ako sa to blíži k 6 tak tam už vzniká nejaké podozrenie a nás drobec má 3,7 tak sa mi ulavilo keď sme odtiaľ vyšli až som sa rozplakala.

ika057
30. júl 2020

@iwike3 super,tak to sa tesim s tebou,ze to tak dopadlo. Ja mam riziko este vyssie, tie dni cakania na vysetrenie su na nevydrzanie,ale verim,ze tie testy boli falosne pozitivne a vsetko dobre dopadne tak ako u teba ☺️

iwike3
4. aug 2020

@ika057 držím palce

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre