Máte skúsenosti s touto pani doktorkou? Počula som o nej len pozitíva. Pokúšam sa tam volať, ale niekto nedvíha, neviete či má dovolenku alebo ako najlepšie sa ku nej dá objednať? Ďakujem
No ja k nech prechadzam z BA,nakolko sa stahujem do PO. To uz budem v 32 tt,ked tam pojdem 1x na poradnu. Tak dufam,ze je ok. Mam ju tiez na odporucanie. V BA mam super dr.,pevne verim,ze ma nesklame.
Citam tiez na nu dobre recenzie... Neviete mi napisat, akh ma ordinaciu? Novu, modernu alebo ako? A ci ma vsetko alebo bude treba chodit hore dole.
ja k nej chodim tiez, som 25tt a pochvalujem si ju, odbornicka. Ma usg, ambulanciu ma prerobenu. A vsetkym kamoskam som ju odporucila 🙂
no tak ja veľmi pozitiva na nu nemám, bola som v nemocnici v 17tt. pre krvácanie, a ona tam zastupovala. Bola negatívna, mala som pocit, že som iba jedna z tisíc pacientiek ktorú potrebuje vybaviť. Možno na ambulancii je iná, ale v nemocnici mi pride uplne nesympatická, ešte sa aj tak tvári, že ju to ani nebaví. Môj názor 🙂 ale možno som nebola jej pacientka v ambulancií tak som jej bola ukradnutá, ale tak by to určite nemalo byť...
neviete ci nema tento tyzden dovolenku?
@anna1991 ma do 24.8.
tak ona prebrala ambulanciu po Dr. Vaškovičovi...ja som bola jeho pacientka a teda som prešla k nej....tu na MK som na nu necitala dobre recenzie, vela zien pisalo, ze je nepristupna, atd..tak som k nej isla s malou dušickou...
mozno sme si sadli, ale mne v ambulancii pride uplne v pohode, starostliva, zaujima sa, vysvetluje...nechodila som k nej ako tehotna, ale riesili sme iny gynekol. problem...ale ja som s jej pristupom spokojna....
@dankariska a ked chcem ist po sestonedeli na kontrolu tak ma zobere na pockanie&?
@anna1991 to neviem ale ma aj online objednavanie na svojej internetovej stranke. Skus vygooglit 🙂
jaj ok
Cena sona pankuchova
Platí sa za sono prsníkov vie niekto ďakujem 😊
Prosím vás neviete či dnes pani doktorka Pankúchova ordinuje nemôžem sa dovolať a neviem teda či ísť osobne či ma vezme aj keď nie som o objednaná ?
ordinuje..dnes som tam bola..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
kopa lekárov už má dovolenky, v súrnych prípadoch by malo byť napísané na dverách kto ju zastupuje alebo choď na pohotovosť na gyn. donemocnice