MUDr. Ďurkech v Púchove

sujkazf
23. júl 2012

Ahojte. Chcem vás poziadat o vase informacie, nazory, ci skusenosti s MuDr. Lubosom Durkechom (v Puchove ordinuje v Zdravi). Nechodim k nemu dlho a na preventivkach bol v pohode, ale pravdupovediac teraz som z neho dost zmatena. Som teho- v 9 tyzdni.... Mala som u neho dve prehliadky a na buducej by mi mali uz zalozit teho- knizku. Zmetena som preto, lebo mi v podstate okrem toho ze je to zatial zdrave tehotenstvo nic nepovedal a ked som sa ho na minulej prehliadke spytala, kedy budem moct vidiet/pocut srdiecko babatka, tak sa na mna osopil, ze ci som to na tom sone nevidela... 😒 priznam sa, nevidela- nemam lekarske vzdelanie a bola som nadsena, ze vobec vidim plod...uvazujem o zmene gynekologa, ale najskor si velmi rada precitam vase dobre rady! 😉

terez24
24. júl 2012

Ja chodim k Mudr. Šefarovi a podla mna je super. Tiez v PU (za velkou krizovatkou, oproti kadernictvu, svadobnemu salonu..) Ked som zostala tehu, tak mi vysvetlil, ze z jeho strany je zatial vsetko v poriadku co sa babatka týka. Ked mi robil sono a bolo vidiet srdiecko tak mi ho ukazal a stale sa pytal vidite? Vidite ho? 🙂 a tesil sa so mnou.. Taktiez ked pozeral ci ma rucicky, nozicky, vsetko mi na sone ukazoval.. Neviem, ja poznam len acsiou starsie pani, zeny, ktore chodia k Durkechovi.

sujkazf
autor
24. júl 2012

Jeeej Terez24...dakujem. Konecne niekto odpisal. A to je tiez klasicky gynekolog, ci sa tam nejak specialne plati? No pravdupovediac uvazujem, ze by som sa tam isla spytat, ci by ma este zobral, lebo z toho Durkecha mam naozaj hlavu v smutku...Aj dnes som isla okolo Sefara a som vahala, ale asi som sa tam mohla ist aspon spytat...

terez24
24. júl 2012

@sujkazf Ja som u neho od februara, zatial nemozem naozaj nic zle povedat. A poznam viacej zien - spokojnych zien, ktore ku nemu chodia. Dokonca kedysi im bol aj pri porode. Ale uz nechodi k porodom. Ano, on je klasicky, noc sa neplati specialne. Ale napr. nerobi sono na kazdej poradni ako niektori doktori. On robi (pokial sa vsetko javi normalne) zo zakona tie tri sona myslim, ktore su... Niektori doktori robia sono na kazdej poradni, ale tak mne to takto vyhovuje, aspon babatko stale neosvecujeme zbytocne, nerusime 😀. Ved po porode si ho uzijem dosyta 🙂. Len zo zaciatku som nechapala, ze preco len tak malokrat sono, ked ine zienky tu pisali, ze stale stale sono... Ale ked je problem, samozrejme, on robi hned sono aj mimo tych co su zo zakona a samozrejme zadarmo ;). A ma okrem 2D aj 3D a 4D 🙂

terez24
24. júl 2012

@sujkazf kukni aj jeho webovu stranku ;)

sujkazf
autor
25. júl 2012

@terez24 🙂 kukla som a uz som sa aj rozhodla, snad ma vezme 🙂 ďakujem

terez24
25. júl 2012

@sujkazf ja som spokojna a verim, ze nebudes ani Ty nadavat 🙂

sujkazf
autor
27. júl 2012

@terez24 😀 pisala som Sefarovi mail a ani som nedufala, ze mi odpise a teraz kukam a odpisal 🙂 mam prist v pondelok na prehliadku, tak sa tesim 🙂 to uz je iny pristup 🙂

terez24
27. júl 2012

@sujkazf supíííš! 🙂

adel22
2. aug 2012

Tak ja som chodila k Šefarovi niekoľko rokov, vždy bol milý a celkom ok... V apríli som ho vyhľadala, lebo som mala pozitívny TT, tak som si chcela byť istá, navštívila som ho až v Beluši, lebo som to potrebovala okamžite. Prvé čo sa ma spýtal, či chcem isť na potrat? Ako keby som nejaka 15-tka čo chodí na na strednú školu /nič v zlom/, tak hovorím, že nie, ja len chcem aby ste mi to potvrdili..no a sonom mi to potvrdil, tak som mu spomenula, ze je tu aj manžel, že či sa môže pozrieť a on hneď že načo, veď je to len fľak....no bol strašne drzí a tým ma nahneval, ale tým dňomi som sa aj odhlásila od neho, lebo žijem v Nemecku a už mam gynekologičku tu🙂 Ale musím povedať, že ma sklamal a keď sa vrátim domov, nájdem si niekoho iného. Možno len nemal svoj deň, ale to ma nezaujíma!
S Ďurkechom skúsenosť nemám, neviem poradiť...:(

malenocka
10. dec 2012

ahoj, aj ja chodím k Ďurkechovi - na kamaratkino odporučenie. No mozem povedať, že je ozaj odmeraný ale to mi neprekáža. Vieš poviem ti moju skúsenosť. Predtým som mala gynekologa, ktorý mi na sone všetko poukazoval, ked som bola tehotná aj foto mi vždy dal aj bez prosenia. Ale keď prišli problemy, tak neurobi ani len zakladne vyšetrenia a tak sa stalo že som porodila v 29 tt pre zápal ☹ . Ďurkech aspoň bez váhania urobí potrebné vyšetrenia, ked je nejaké podozrenie. Takže uvidíme. Chcem druhé dieťatko, snáď to so vyjde lepšie u tohto lekára.

danielita18
4. jún 2013

ja k Durkechovi nechodím ale z rozpravania viem ze je velmi dobrý odborník a povedia to na neho aj jeho kolegovia jedine ma chybu že moc nerozpráva a človek sa moc nedozvie ale nikdy som nepočula že by zanedbal nejakú pacientku

extrapm
25. jún 2013

Ja k nemu chodim uz niekolko rokov, teraz som tehotna a paci sa mi na nom ze neodhaduje velkost babatka ( aj ked kazda z nas by to rada vedela) ani nepredpoveda ziadne prognozy kym si neni 100% isty... A ziadne zbytocne reci...
Nikdy som nechapala ked sa baby stazovali ze ich boli vaginalne vysetrenie... Az kym som raz nesla na vysetrenie k inemu doktorovi... Vtedy som sa zapovedala ze od durkecha neodidem uz len kvoli tomu... 🙂)) takze maximalna spokojnost ...

renata20591
31. okt 2013

Ahoj ja k nemu chodím uz par rokov prestúpila som od doktora z Bytče. Mala som nález na krčku maternice a doktor v Bytči ma chcel liečiť masťičkami a neviem čím všetkým možným. Ďurkech mi dal inekcie že už sa mu stalo že po inekcii sa ten nález zmenšil no po prvej inekcii ma hned informovali že to nemá zmysel čakať a že ma musí operovať robili mi to priamo v ordinacii no v miestnosti v zadu uplne super prístup aj všetko. Neskor som zostala tehu no bohu žial som potratila kvoli tomu že mám oslabený krčok nepomohlo by mi nič ležala som v nemocnici davali mi infuzie a vecer sa to stalo rok po tom som zostala tehotna a hned som aj na Pnke Durkech ma stále kontroluje meria mi krčok a mam ležať v Žilinskej nemocnici mi povedali že budem musiet hned od zaciatku ležat a ze mi budu musiet zašit krčok a ze boh vie či sa mi to vobec podari vynosit ked som to povedala Ďurkechovi zostal na mna kukať či to vážne. V nemocnici by mali človeka povzbudit hlavne po niecom takomto no bolo to skor naopak. Ďurkech neni nejaký vírečný ale ved je to doktor ma urobit to čo treba a hotovo ked treba a je to dvoležite vysvetlí mi všetko čo treba podla mna je len dobre že nehovorí všetko čo by mohlo byť len by sme sa trápili a rozmyšlali že čoak toto čo ak tamto. Podla mna je uplne super a som velmi rada že som práve v jeho rukách.

helulik
11. jan 2014

@sujkazf ahoj, stale chodis k sefarovi? si s nim spokojna...? 🙂

sujkazf
autor
12. jan 2014

Ahoj@helulik, chodim a som spokojna 🙂

renatasalekova
21. jan 2014

Ahoj kočky chcelaby som sa opýtať som tehu v 26 tyzdni že ako bude pokračovať moja navšteva u doktora? *Zatial len pridem pozrie maleho a krčok a to je všetko chcem vedieť či robí aj nejake meranie babätka alebo nejake ine vyšetrenie? a Ako často tam po 26 tyždni budem chodit....Dakujem moc

extrapm
31. jan 2014

@renatasalekova no necakaj od neho nejake odhady velkosti babatka... To on nerobi... Ale ja som sa vzdy opytala ze ako rastie a vzdy mi ochotne povedal ci primerane alebo ako...
Cim blizsie k porodu tym tam bides chodit castejsie.. Ku koncu uz kazdy tyzden.. To uz mi islo pekne na nervy ale aspon som vedela ze drobec je ok... 🙂

renatasalekova
1. feb 2014

No tak to ma prekvapilo ale tak vie co ma robit ja mu vdacim za vela 🙂 je skupi na slovo aj vzdy povie to co ma a je dobre na jednej strane je to dobre bo iny doktori ti povedia vsetky moznosti sveta a clovek potom len stresuje.... Strasne by som chcela vediet rozmeri babatka ale aj to by som potom stresovala keby je nahodou mensie alebo vacsie ako su nejake vypocty v knihach....

extrapm
9. feb 2014

@renatasalekova no mne malu odhadovali az dva dni pred porodom na 4,5kg.. A nakonie mala 2,9kg... Takze urcite by som aj tie odhady brala s rezervou... Ale uplne ta chapem... Zvedave sme vsetky... 🙂

andrea_heh
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
helulik
27. feb 2014

@andrea_heh ahoj...fakt je ten Korbas taky dobry...? 🙂 lebo som teraz u sefaru... a co ja viem... 🙂 predstavovala som si troska iny pristup k pacientke... 🙂

andrea_heh
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tommy83
7. mar 2014

@helulik tiez môžem všetkými desiatimi odporučiť korbasa 🙂. Prestúpila som k nemu od dr. Jancovej a veľká spokojnosť, je to odborník

renatasalekova
31. mar 2014

@extrapm Ahoj ty chodis k durkechovi ano? chcela by som sa opytat kedy ta poslal na monitori a ci vobec poslal? Chodila si k nemu az do konca tehotenstva? Ako to prebiehalo ku koncu? Dakujem

extrapm
31. mar 2014

@renatasalekova ahoj, nikam ma neposlal cele tehotenstvo... Pri kazdej navsteve mi robil sono, ale na ten monitor som bola az ked ma hospitalizovali 2 dni pred porodom... Zrejme ked robi sono pravidelne tak to nie je nutne, pretoze vacsinou baby v porodnici hovorili ze ich lekari im sono robili malokedy a odohvy babatka pocuvali tym zvonom...
Chodila som k nemu cele tehu a chodim aj nadalej.. Som s nim spokojna...

renatasalekova
31. mar 2014

@extrapm Aj ja si myslim ze nieco taketo staci ved ani nase maminy nechodili na neviem ake vysetrenia a sme tu žive a zdravé 🙂 Ja som s nim tiež spokojná len som chcela vediet ako to je lebo už mam plne zuby báb co mi hovoria ze to musis ist na 3D ad sono a na monitori a neviem kam ešte podla mna toto uplne staci ved vie čo robi a myslim si ze cim menej takychto nobl vysetreni babo ma tym lepsie tiež by sa mi nepacilo keby stale niekto so mnou nieco robi a nejako ma ozaruje... Dakujem moc

extrapm
31. mar 2014

@renatasalekova na 3D sono mozes ist z vlastnej iniciativy... Ja som bola, pretoze som mala stale zle vysledky tak som chcela vediet co najviac... A samozrejme zvedavost.. 🙂) ale tak to je u tehotnych normalne... Nemusis sa nicoho bat, Durkech vie co robi... A tie monitory... Ja som sa tam nalezala za tie dva dni kym som porodila veru dost... A nikto to nejak nepozeral...

lenkavisna
25. apr 2014

@sujkazf ja mam p. Durkecha ako jedineho gynekologa...ano je zvlastny a ano na jeho pristup sa "stazuje" vela zien...ja s nim problem nemam. Vzdy som isla k nim s rozhodnutim ze neodidem kym mi neodpovie na vsetky otazky...ale kladene s rozumom...nikdy nepovie nieco co sa len odhaduje, ale iba hole fakty, ak to vypada zle povie ti to a nemasti hubu planymi slubmi. Mne velmi pomohol pri zhubnom naleze na prsniku a to som lietala na kontroly k nemu castejsie pomaly ako do prace...teraz cakame druhe babatko, ukazovalo sa to na zaciatku na mimomaternicove, a aj pocas svojej dovolenky ma poslal na kontrolu k inemu dr....je odbornik a o svoje pacientky sa stara vyborne...mozno sa Ti zda ze vela nenarozprava alebo ze je odmerany to ale na jeho odbornosti nic nemeni....ja by som urcite nemenila na Tvojom mieste.

danielita18
9. máj 2014

ja keby nechodím k Mičovi do Pruského tak by som určite išla k Durkechovi je fakt odborník a môj doktor to tiež na neho povedal že on fakt dobrý doktor a inak aj Korbáša som zažila v Ilave v porodnici a uplne super doktor mala som nejaké problemy po porode mala som cisarsky a veľmi dobrý prístup a stale chodil na mna pozerat je už sice starší ale je dobrý a lepší ako niektorí nový doktori ktorí sú namyslení a arogantní a hlavne na peniaze

felicia11
15. jan 2015

Ak by este niekto vahal ci k Durkechovi ano alebo nie, zhrniem to takto: ano jeho prejav je strucny,bez nejakych emocii- ale vystizny, niekedy mi to vadilo ked som ocakavala co vsetko mi nove povie a on povie, ale len to co naozaj treba. Je to odborník a to je v kazdom prípade to najdolezitejsie!!!

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre