Ahojte ženy, mna by zaujimalo, kolko sa platí ak by som chcela rodiť pri dr. dosedlovi...nejako to tu nikde neviem najst a po morfo ultrazvuku som rozhodnutá mať ho pri pôrode....neuveriteľný pohoďák 🙂 Prosím píšte
ahoj, to je uz na tebe kolko das 🙂 oficialne neviem kolko sa plati, ale pokial sa s nim dohodnes dopredu, urcite to nepojde cez nemocnicu 🙂 😉
ahojte baby ja uvažujem tiež nad dr.dosedlom naozaj je to velký pohodak zo super prístupom len fakt neviem kolko sa platí ak by ste my mohli prosím vas napísať konkretnejsie kolko ste mu dali .prosim vas dakujem 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
No ja som bola u Dosedlu, chodila som k nemu asi od 20 tt. aj priebezne na kontroly. Bol v pohode, dalo sa s nim dohodnut aj posrandovat 🙂 Ja som mala kvoli zlej polohe babatka a vysokemu tlaku indikovany cisarak takze termin som mala dohodnuty presne. Co sa tyka platby, myslim, ze sa da v pokladni zaplatit za vyber konkretneho porodnika, ale to rovno tu sumu mozes da jemu osobne. Ja som to urobila tak, aj ked uplatky neuznavam, toto urcite nelutujem 🙂