MUDr. Dankovčík

lucynka258
28. apr 2015

Kočky, stalo sa Vám, že Vám Dr. Dankovčík povedal niečo, čo sa nepotvrdilo? Napr. že je pravdepodovnosť Downa a narodilo sa zdravé bábo?

dasenkaaaa
28. apr 2015

Ahoj, ako sama pises, povedal ti pravdepodobnost!!!! Mamicky tu casto hysteria ze im bolo povedane ze budu mat postihnute dieta....ale zväcsa sa hovori LEN o pravdepodobnosti! nie je to objektivny nalez....ja som bola u doc. Dankovcika, nasiel velmi nevyraznu nosovu kosticku a ked to zadal do programu tak nam vysla pravdepodobnost na Downa 1:2! Neskutocne cislo.....dala som si robit Prenascan, ten bol v poriadku... potom mi zas moj gyndos robil Triple test a ten bol zas velmi zly....tak mi doc. Dankovcik urobil amniocentezu a ta tiez vysla dobre.....v piatok mam termin porodu a nic nenasvedcuje tomu ze by sa maly mal narodit postihnuty....vsetko to boli len statisticke pravdepodobnosti, nebrala som to uplne vazne....zbytocny stres....

lucynka258
autor
28. apr 2015

@dasenkaaaa Viem, že moje babatko bude v poriadku ...v 10tt mi dvaja lekari na pohotovosti povedali, ze som potratila, az môj dr. mi povedal, ze je vsetko ok a ukazal mi zdrave babatko...testy mi vysli dobre, aj on mi po utz povedal, ze je vsetko v poriadku...ale ja hlupa som chcela istotu a dnes dr. Dankovcik ma uplne zneistil...ale jedno viem, lubim svoje babatko a nech uz bude akokolvek, budem ho lubit...zelam krasny rychly pôrod a zdrave babatko

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre