Kočky, stalo sa Vám, že Vám Dr. Dankovčík povedal niečo, čo sa nepotvrdilo? Napr. že je pravdepodovnosť Downa a narodilo sa zdravé bábo?
@dasenkaaaa Viem, že moje babatko bude v poriadku ...v 10tt mi dvaja lekari na pohotovosti povedali, ze som potratila, az môj dr. mi povedal, ze je vsetko ok a ukazal mi zdrave babatko...testy mi vysli dobre, aj on mi po utz povedal, ze je vsetko v poriadku...ale ja hlupa som chcela istotu a dnes dr. Dankovcik ma uplne zneistil...ale jedno viem, lubim svoje babatko a nech uz bude akokolvek, budem ho lubit...zelam krasny rychly pôrod a zdrave babatko
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Ahoj, ako sama pises, povedal ti pravdepodobnost!!!! Mamicky tu casto hysteria ze im bolo povedane ze budu mat postihnute dieta....ale zväcsa sa hovori LEN o pravdepodobnosti! nie je to objektivny nalez....ja som bola u doc. Dankovcika, nasiel velmi nevyraznu nosovu kosticku a ked to zadal do programu tak nam vysla pravdepodobnost na Downa 1:2! Neskutocne cislo.....dala som si robit Prenascan, ten bol v poriadku... potom mi zas moj gyndos robil Triple test a ten bol zas velmi zly....tak mi doc. Dankovcik urobil amniocentezu a ta tiez vysla dobre.....v piatok mam termin porodu a nic nenasvedcuje tomu ze by sa maly mal narodit postihnuty....vsetko to boli len statisticke pravdepodobnosti, nebrala som to uplne vazne....zbytocny stres....